- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.961
Ya üzülmeme imkansız. Normal bir durum olsa tamam ama resmen pozitif testlerim nasıl oluyor da kan testi negatif anlam veremiyorum çok üzüldümSanmam canım bekle bakalım üzülme ama tamm mı bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya üzülmeme imkansız. Normal bir durum olsa tamam ama resmen pozitif testlerim nasıl oluyor da kan testi negatif anlam veremiyorum çok üzüldümSanmam canım bekle bakalım üzülme ama tamm mı bak
Seni anlıyorum inan yazarken bile hissediyorum seninki bi istisna inan ki geçti de adetin ne bileyim mantıklı bısey de diyemiyorum anlayamadım cunkuYa üzülmeme imkansız. Normal bir durum olsa tamam ama resmen pozitif testlerim nasıl oluyor da kan testi negatif anlam veremiyorum çok üzüldüm
Cuma gününe kadar adet olmazsam hastaneye gideceğim bu iş artık ne ise çıksın ortay çok yoruldumSeni anlıyorum inan yazarken bile hissediyorum seninki bi istisna inan ki geçti de adetin ne bileyim mantıklı bısey de diyemiyorum anlayamadım cunku
Canını sıkma insallah hersey olacagına varır için nasıl rahat edecekse oyle yapCuma gününe kadar adet olmazsam hastaneye gideceğim bu iş artık ne ise çıksın ortay çok yoruldum
Var tabi canım neden olmasın insallah olmusturKızlar merhaba sanırım yumurtlama 4 şubattı. 1 3 4 5 şubatı değerlendirdik. Tutma ihtimali nedir sizce
Bat 18 şubat en erken ne zaman test yapmalıyım senceVar tabi canım neden olmasın insallah olmustur
Yumurtlamanı ovulasyon la gordun mu ne zaman oldu ne zaman catladıBat 18 şubat en erken ne zaman test yapmalıyım sence
Üstüne 12 gün say 16 yapsan yine cıkar varsa bu aradaBat 18 şubat en erken ne zaman test yapmalıyım sence
Hayır benim adetim hep düzenidir yumurtlama gününden önce akıntı başlar az az yumurtlama günü çok akıntım olur sonraki gün akıntı direk biter tam 14. Gün yunurtlama oldu diye düşünüyorum o yüzden ama biz ondan önceki 3 gün ve sonrasında 2 gün değerlendirdik denk gelmiştir diye düşünüyorum. 4 şubatta yumurtlamam olduYumurtlamanı ovulasyon la gordun mu ne zaman oldu ne zaman catladı
İşte o zamana kadar nasıl beklerim ben daha önce çıkar mı diye düşünüyorum 1 hafta kala falanÜstüne 12 gün say 16 yapsan yine cıkar varsa bu arada
Böyle bir şey buldum amaCanını sıkma insallah hersey olacagına varır için nasıl rahat edecekse oyle yap
Canım ama idrar testinde neden çıktı ozamn .yani test betayi algiliyorsa neden kanda çıkmadı .Böyle bir şey buldum ama
Benimle aynı batiniz. Bende 30-31_1 arası çatlama olduğunu düşünüyorum daha var canım testte beklicezBat 18 şubat en erken ne zaman test yapmalıyım sence
Cıkmaz canım bekleyeceksin el mahkumİşte o zamana kadar nasıl beklerim ben daha önce çıkar mı diye düşünüyorum 1 hafta kala falan
Ayyyy ne iyi oldu beraber bekleriz artık Adet döndünüz kaç gün oluyor ? Benim çatlama 4 şubat diye düşünüyorum akıntımdan öyle anladım yani. Ne zaman yapsak ki test yaaBenimle aynı batiniz. Bende 30-31_1 arası çatlama olduğunu düşünüyorum daha var canım testte beklicez
Adet gününden 5 gün sonra.Ayyyy ne iyi oldu beraber bekleriz artık Adet döndünüz kaç gün oluyor ? Benim çatlama 4 şubat diye düşünüyorum akıntımdan öyle anladım yani. Ne zaman yapsak ki test yaa
10 günüm var o zamanCıkmaz canım bekleyeceksin el mahkum
Dongum 27canim. 28.gunu sabh adet olurum ben .erken yumurtlama görüyorum akıntıdan biliyorum 30.nda yoğun akıntım vardı 31_1 arası çatlama olmuş olabilir benimdeAyyyy ne iyi oldu beraber bekleriz artık Adet döndünüz kaç gün oluyor ? Benim çatlama 4 şubat diye düşünüyorum akıntımdan öyle anladım yani. Ne zaman yapsak ki test yaa
Sen nasıl o kadar bekleyeceksin ya bir ben mi böyleyim acabaAdet gününden 5 gün sonra.