- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.901
Insallah canim 2 de gideceğim haberdar ederimGidemedigı okudum dıger topıkten bakıyorum insallah pıtpıtını duy ağla gel cok güzel bi duygu masallah supanallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim 2 de gideceğim haberdar ederimGidemedigı okudum dıger topıkten bakıyorum insallah pıtpıtını duy ağla gel cok güzel bi duygu masallah supanallah
Aynı seyleri yasamak istemiyorum rabbim kimseye de yasatmasın kafam rahat duamı edip oturuyorum insallah Allah isteyen herkese nasip etsin N
Hayırlıs olsun canım yüksek çıkar inşallah akşam mı çıkcak sonucunEvet ama bilemedim korkuyorum kan vermeye yine 0.100 görürüm diye
Oluyo öyle canım kaşık ağrısı aynı adet gibi bendede olmuştu adet olcam sanmıştımÇalışıyorum okula geldim şimdi otururken bile zorlanıyorum
Bebitom kaç haftalık olsun hiç yoksun ortalıkta durumlar nasilOluyo öyle canım kaşık ağrısı aynı adet gibi bendede olmuştu adet olcam sanmıştım
Yok daha gitmedim yeni eve geldim biraz yatcamHayırlıs olsun canım yüksek çıkar inşallah akşam mı çıkcak sonucun
11.gun canimmaviss_34 sana bi şey sorucam Yukarda attığın test yumurtlamadan kaç gün sonraki testti
Yanlıs hatırlamıyosam 11 günü sanırım cunku 4 gün kala erken gebelik de 3 gün kala kasette cıkmıstı onunmaviss_34 sana bi şey sorucam Yukarda attığın test yumurtlamadan kaç gün sonraki testti
Aynı anda muhteşem oldu yanlız11.gun canim
11.gun canim
Acaba benim yumurtam ne zaman çatladı ona bakmaya çalışıyorum daYanlıs hatırlamıyosam 11 günü sanırım cunku 4 gün kala erken gebelik de 3 gün kala kasette cıkmıstı onun
İnsallah canım valla olmayan sey oyle cıkmaz adetinde gectı zaten insallah hayırlı haberle gelirsin dinlen kafanı da takmaBu akşam test yapmaya gideceğim. Bakalım çok heyecanlıyım umarım negatif görmem
Bizim kalpler bir bence sen anladınKızlar bende geldim hastaneden şimdi kalp atışını duyduk çok şükür geç yumurtladigim için Sat ile uyumlu değil sadece oda ilerde yakalar haftasını diye düşünüyorum
Hadi hayırlı haberle gel insallah ben bile heyecan yaptım
ayy çok heyecanlı umarım 0.100 çıkmazHadi hayırlı haberle gel insallah ben bile heyecan yaptım
İnan hiç zannetmiyorum oyle birsey cıkacagını cunku var gebelik testlerin belli canımayy çok heyecanlı umarım 0.100 çıkmaz