- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.841
Canım meraba. Adet olmadı mı dahaOKYANUS302 biley sorucam sana. Sarı akıntım başladı benim normal mi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım meraba. Adet olmadı mı dahaOKYANUS302 biley sorucam sana. Sarı akıntım başladı benim normal mi bu
Hayır. Kendimi hamile hissediyorum ben. Sabaha kadar kasık altısından uyumadım. Evine geçiyorum test yapacağımCanım meraba. Adet olmadı mı daha
İnsallah saglıkla tutunur minik normal canım sarı beyaz akıntı olur hayırlı haberle gel insllahOKYANUS302 biley sorucam sana. Sarı akıntım başladı benim normal mi bu
Yap canım vardır ozamn..yada kan ver kesin artikk gunun geçtiHayır. Kendimi hamile hissediyorum ben. Sabaha kadar kasık altısından uyumadım. Evine geçiyorum test yapacağım
Senin bat nezamn okyanus ovu yaptinmiİnsallah saglıkla tutunur minik normal canım sarı beyaz akıntı olur hayırlı haberle gel insllah
Testlerinde belirgin gözüküyo insallah sıkı sıkı tutunurYap canım vardır ozamn..yada kan ver kesin artikk gunun geçti
Yeni testi görmedim ben. İns vardırTestlerinde belirgin gözüküyo insallah sıkı sıkı tutunur
Ben bu konuda konusmak istemiyom canım Allah'a bıraktım ondan yazmıyorum zaten beni gecen 2 ay cok yıprattıSenin bat nezamn okyanus ovu yaptinmi
Eve gideyim gece vericem kanı zatenYap canım vardır ozamn..yada kan ver kesin artikk gunun geçti
Hadi hayırlı haberle gel insallah adetinde gectı umarım hersey yolunda ilerlerEve gideyim gece vericem kanı zaten
İnşallahHadi hayırlı haberle gel insallah adetinde gectı umarım hersey yolunda ilerler
Günaydın canım hayırlısı olsun 20 25 falandır yeni bence bugun kesinlikle kan ver insallah sıkı sıkı tutunur Allah tamamına erdirsinOKYANUS302 sen kullanıyorsun bu markayı. Bu çizgiye göre değer sence kaçtır
Ben şeyi anlamadım neden bebe time da o kadar çok çizgi çıktıGünaydın canım hayırlısı olsun 20 25 falandır yeni bence bugun kesinlikle kan ver insallah sıkı sıkı tutunur Allah tamamına erdirsin
Labaquik cok hassas bi test degıl deger düşük olunca Boyle oluyo belli bi seviyeye gelmeden göstermıyo canımBen şeyi anlamadım neden bebe time da o kadar çok çizgi çıktı
Ayy teşekkür ederim. Bugün kan vereceğim akşam acilden hemen çıksın diye. Umarım yine az bir değer görmem.Labaquik cok hassas bi test degıl deger düşük olunca Boyle oluyo belli bi seviyeye gelmeden göstermıyo canım
İnsallah hayırlı haberle gel canımAyy teşekkür ederim. Bugün kan vereceğim akşam acilden hemen çıksın diye. Umarım yine az bir değer görmem.