Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım bu bi süreç ama zor bi süreç bunun işte geç döllenmesi kimyasalı var degerin güzel artması var her sey sitres kalmakla iş bitmiyo ilerleyen evre kafa rahat oluyo
Evvvet ins vardır ve sağlıklı ilerler geç öğrenmekte fayda var en azından sadece batı dusunusuyon

Evvvet ins vardır ve sağlıklı ilerler geç öğrenmekte fayda var en azından sadece batı dusunusuyon
Aynen ama her halükarda yine öğrenmiş olcaksın oda var adet günü yaptın cıktı 2 3 gün sonra da kanama olabiliyo her halükarda öğrenirsin yine gecikince yapcam desen 1 gün gecer yine ögrenirsin Allah kimseye aratmasın ve hayal kırıklığı da yasatmasın o zaten insanı yoruyo cıktı mı biraz daha bekleyip sonra da kan verceksin düşünsene her pozitif gördüğümde kana gitseydim iki ay da kollarım ne olurdu ver gel basına iş gelsin ki yaptıgım testlere bile acıyorum mantıklı düşününce

Tabi canım sen çok test yaptın. Hiç gereği yok sakince beklemek en mantıklısı. Ben beş gün geçince yapcam. İns geçerse tabi

Çok teşekkür ederim çok yardımın dokunuyor. Rabbim gönlündekini versin her zaman sana
Amin canım benim sağol rabbim nasip edecek inanıyorum bekleyen herkese nasip olsun korkma boyle beklemek daha kötü en azından az da olsa degerini ögrenirsin 3 gün gectı adetin ögren bekle kanama olmadığı sürece korkma

Kanama yok ama sırtım ve kasıklarım çok ağrıyor

Tabi canım sen çok test yaptın. Hiç gereği yok sakince beklemek en mantıklısı. Ben beş gün geçince yapcam. İns geçerse tabi
Bekleyebilirsen ne ala ya 1 gün kala ya adet günü ideal bekleyebilirsen o daha iyi o kadar sabır bende yok her türlü öğrenirim sakin kafayla düşününce aklı selim

Bekleyebilirsen ne ala ya 1 gün kala ya adet günü ideal bekleyebilirsen o daha iyi o kadar sabır bende yok her türlü öğrenirim sakin kafayla düşününce aklı selim
Bat günün carsamba Pzr yaparım dedim zaten okul var haftaici sabh yapamam . İns güzel haberler ogrenirizzz

Bat günün carsamba Pzr yaparım dedim zaten okul var haftaici sabh yapamam . İns güzel haberler ogrenirizzz
Sen yine 4 gün gecınce yaparım modundasın hadı cuma olsun hadi yapamadın cumartesi ama o zaman adet olcaksan zaten olursun test ziyan etmeden cok erken bakmak iyi degıl ya ya bi gün önce ya bat günü test yapacaksan en azından var mı yok mu bilirsin kabullenir adeti beklersin

Nasip canım bekleriz ilk gün geçince gerisi kolay. Çünkü gunum cok sasmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…