-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.861
İnşallah. Kendi kendime gelin güvey olmuyorum dimi var yani bi şey. Büyük ihtimalle geç döllenme oldu
Tabi canim bariz var darısı bizlere
İnşallah. Kendi kendime gelin güvey olmuyorum dimi var yani bi şey. Büyük ihtimalle geç döllenme oldu
Yok canım insallah güzel ilerler yok yok merak etme olmayan sey cıkmaz yani tecrübeyle sabit umarım güzel ilerker geç döllenme olmusturÇünkü adetim 4 şubattıOKYANUS302
İnsallah canım bu bi süreç ama zor bi süreç bunun işte geç döllenmesi kimyasalı var degerin güzel artması var her sey sitres kalmakla iş bitmiyo ilerleyen evre kafa rahat oluyoTabi canim bariz var darısı bizlere
Evvvet ins vardır ve sağlıklı ilerler geç öğrenmekte fayda var en azından sadece batı dusunusuyonİnsallah canım bu bi süreç ama zor bi süreç bunun işte geç döllenmesi kimyasalı var degerin güzel artması var her sey sitres kalmakla iş bitmiyo ilerleyen evre kafa rahat oluyo
Çok teşekkür ederim çok yardımın dokunuyor. Rabbim gönlündekini versin her zaman sanaYok canım insallah güzel ilerler yok yok merak etme olmayan sey cıkmaz yani tecrübeyle sabit umarım güzel ilerker geç döllenme olmustur
Evet ama bilemedim korkuyorum kan vermeye yine 0.100 görürüm diyeEvvvet ins vardır ve sağlıklı ilerler geç öğrenmekte fayda var en azından sadece batı dusunusuyon
Aynen ama her halükarda yine öğrenmiş olcaksın oda var adet günü yaptın cıktı 2 3 gün sonra da kanama olabiliyo her halükarda öğrenirsin yine gecikince yapcam desen 1 gün gecer yine ögrenirsin Allah kimseye aratmasın ve hayal kırıklığı da yasatmasın o zaten insanı yoruyo cıktı mı biraz daha bekleyip sonra da kan verceksin düşünsene her pozitif gördüğümde kana gitseydim iki ay da kollarım ne olurdu ver gel basına iş gelsin ki yaptıgım testlere bile acıyorum mantıklı düşününceEvvvet ins vardır ve sağlıklı ilerler geç öğrenmekte fayda var en azından sadece batı dusunusuyon
Ozamn bekle biraz canım adet olmadigin sürece umut var. Test yap erken gebelik alıp yap bideEvet ama bilemedim korkuyorum kan vermeye yine 0.100 görürüm diye
Tabi canım sen çok test yaptın. Hiç gereği yok sakince beklemek en mantıklısı. Ben beş gün geçince yapcam. İns geçerse tabiAynen ama her halükarda yine öğrenmiş olcaksın oda var adet günü yaptın cıktı 2 3 gün sonra da kanama olabiliyo her halükarda öğrenirsin yine gecikince yapcam desen 1 gün gecer yine ögrenirsin Allah kimseye aratmasın ve hayal kırıklığı da yasatmasın o zaten insanı yoruyo cıktı mı biraz daha bekleyip sonra da kan verceksin düşünsene her pozitif gördüğümde kana gitseydim iki ay da kollarım ne olurdu ver gel basına iş gelsin ki yaptıgım testlere bile acıyorum mantıklı düşününce
Amin canım benim sağol rabbim nasip edecek inanıyorumÇok teşekkür ederim çok yardımın dokunuyor. Rabbim gönlündekini versin her zaman sana
Kanama yok ama sırtım ve kasıklarım çok ağrıyorAmin canım benim sağol rabbim nasip edecek inanıyorumbekleyen herkese nasip olsun korkma boyle beklemek daha kötü en azından az da olsa degerini ögrenirsin 3 gün gectı adetin ögren bekle kanama olmadığı sürece korkma
Bekleyebilirsen ne ala ya 1 gün kala ya adet günü ideal bekleyebilirsen o daha iyi o kadar sabır bende yok her türlü öğrenirim sakin kafayla düşününce aklı selimTabi canım sen çok test yaptın. Hiç gereği yok sakince beklemek en mantıklısı. Ben beş gün geçince yapcam. İns geçerse tabi
İlk zaman olur o canım akıntı olur Kasım agrısı karın agrısı olur ınsallah sıkı sıkı tutunurKanama yok ama sırtım ve kasıklarım çok ağrıyor
Bat günün carsamba Pzr yaparım dedim zaten okul var haftaici sabh yapamam . İns güzel haberler ogrenirizzzBekleyebilirsen ne ala ya 1 gün kala ya adet günü ideal bekleyebilirsen o daha iyi o kadar sabır bende yok her türlü öğrenirim sakin kafayla düşününce aklı selim
Olmasın zaten amanKanama yok ama sırtım ve kasıklarım çok ağrıyor
ÇalışıyorumOlmasın zaten amanbu sürec de kendini sitrese sokma kan ver dinlenmene bak ye iç uzan sitres yapma sadece insallah kötü sey cagırma
Sen yine 4 gün gecınce yaparım modundasın hadı cuma olsun hadi yapamadın cumartesi ama o zaman adet olcaksan zaten olursun test ziyan etmedenBat günün carsamba Pzr yaparım dedim zaten okul var haftaici sabh yapamam . İns güzel haberler ogrenirizzz
Eve gidince yap bu dediklerimi uzan valla kanını ver kendine bak sitres yaratma normal de adet gecer mi bi sey olmasa gecmez umarım saglıklıdır canımÇalışıyorumokula geldim şimdi otururken bile zorlanıyorum
Nasip canım bekleriz ilk gün geçince gerisi kolay. Çünkü gunum cok sasmiyorSen yine 4 gün gecınce yaparım modundasın hadı cuma olsun hadi yapamadın cumartesi ama o zaman adet olcaksan zaten olursun test ziyan etmedencok erken bakmak iyi degıl ya ya bi gün önce ya bat günü test yapacaksan en azından var mı yok mu bilirsin kabullenir adeti beklersin