Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım sen nasılsın nasıl gidiyor ❤️
Iyiyim çok şükür canim bugun doktora gittim keseyi gördüm haftaya da kalp atisi icin gideceğim şuan hersey yolunda gibi sadece sata göre 6+3 ama usg de 5+3 çıktı benim yumurtlama 21.gunde oldu onunla alakalı sanırım

Iyiyim çok şükür canim bugun doktora gittim keseyi gördüm haftaya da kalp atisi icin gideceğim şuan hersey yolunda gibi sadece sata göre 6+3 ama usg de 5+3 çıktı benim yumurtlama 21.gunde oldu onunla alakalı sanırım
Yumurtlamana gore ilerler canım sag salim kucagına al 🙏

Oh masAllah subhanAllah 🧿 ona takilma bence 1 hafta zaten nasıl hesapliyorlar anlmadim bende haftaya da insAllah minik kalbini görürsun 🤲 ne güzel işte bak dikakt et kendine kar soguk falan aman deyim canım benim bizlerede dua et insAllah ☺️☺️

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-01-25 at 20.14.44.jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-25 at 20.14.44.jpeg
    163 KB · Görüntüleme: 63
Sizce vermelimiyim hemen daha önce kimyasal gebelik yasadım gecen sene o yüzden korkuyorum bikaç gün gecsin diye süşündüm ama napmalıyım 🤔
Vala canım sen nasıl istersen öyle yap çizgiler net ama istersen bekle istersen hemen git zaten cikacak şu anda ☺️

Sizce vermelimiyim hemen daha önce kimyasal gebelik yasadım gecen sene o yüzden korkuyorum bikaç gün gecsin diye süşündüm ama napmalıyım 🤔
İstersen bi hafta gecsın öyle git istersen hemen git sana kalmış insallah saglıkla tutunsun 🙏 onu hiç deme cunku ne dusunuyosan basına geliyo her sey Allah dan içinden nasıl geliyosa öyle davran

X