- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.581
Aynen canım beklemek çok yoruyor maalesefYorulduğun için o bekleme süreci oyle oluyo ben ögrenmeden 1 gün önce kriz gecırdım belirti var testler Bos normal de ben oyle olmam agladım ilk defa bildiğin kriz gecırdım kendime kendim bile sasırdım
Bide erken gebelik de dene bak ben de digerinde göremiyordum bugun kasette cok silik de olsa varSanirim ben umudumu kestim. Hic cikmjyor. Testler bembeyazboyle olmamalıydı
Bilmem mi beklenti olunca insan yoruluyo o kadar iyi anlıyorum ki insanın bi kırılma noktası oluyo cok gurme buraya da arada bak baktıkca aklından hiç çıkmıyo bekleme zamanı yapmayacam diyip erken den teste sarılıyorum ben hiç hoslanmıyorum o halımden ama duramıyorum onun cıkmıs belki benim de cıkar seyi oluyo halbuki herkesin yumurtlaması farklı ilişkisi zamanı farklı adet tarihleri aynı olsa da ama iste o esnada mantıklı düşünemiyo insan odaklanıyosun benim kriz oyle geldi bana beklerken cok bakmak takılmak da iyi degılAynen canım beklemek çok yoruyor maalesef
Milletin ki 9 gunluk kaset testte cikiyor ama. Demkki olunca cikiyor. Bana kriz geldi resmen. Boşuna mıydı bu kadar çaba. Oluvusyon da hala kirmizi cikiyor kafayı yiyecemBide erken gebelik de dene bak ben de digerinde göremiyordum bugun kasette cok silik de olsa var
Gec döllendi belki canım benim cıktı mı beni göz önüne al ben de baktım baktım bana da oyle geldi zaten ovulasyon kırmızı hcg de bi sey yok diye bide bir suru belirti nıye yok milletin cıkıyo dedim bak aynısı oldu belki son ilişkilerin tuttu ondan cıkmıyo ya al örnek benim de yoktu kötü oldugum gün sırf onlara bakmaktan oldum zaten onun ki erken cıkmıs bunun ki erken cıkmıs belli olmuyo ki bu işler ona kalırsa testler de çıkmayıp hamile cıkan var hep erkenleri baz alıyoruz adeti bekle artık ne ovulasyon ne gebelik yap yapa yapma bi sey ben de oyle yapcam insan sitrese giriyo biri bısey diyo onu takıyorsun bu sefer de bu iş boyle devam edip gidiyo bekle adeti gelmezse yap inan kan görsen bu kadar üzülmezsinMilletin ki 9 gunluk kaset testte cikiyor ama. Demkki olunca cikiyor. Bana kriz geldi resmen. Boşuna mıydı bu kadar çaba. Oluvusyon da hala kirmizi cikiyor kafayı yiyecem
Cok erken canım yerlesmedir gününden önce cunkuuu. Yada hemen bı doktora git geçen ayda böyle oldunBen yine lekeleniyorum ya daha günüm de gelmedi
Progestan içtim canım gitsen de progestan veriyolar ben anlamadım ya inan ki canım sıkıldı suanCok erken canım yerlesmedir gününden önce cunkuuu. Yada hemen bı doktora git geçen ayda böyle oldun
Beklle canimm. Yat biraz ceviz falan ye bişey olmaz yerlesmedirProgestan içtim canım gitsen de progestan veriyolar ben anlamadım ya inan ki canım sıkıldı suan
Ben ne zaman erken den test yapayım desem ya lavaboya gittiğimde yada test sonrası adet oluyorumBilmem mi beklenti olunca insan yoruluyo o kadar iyi anlıyorum ki insanın bi kırılma noktası oluyo cok gurme buraya da arada bak baktıkca aklından hiç çıkmıyo bekleme zamanı yapmayacam diyip erken den teste sarılıyorum ben hiç hoslanmıyorum o halımden ama duramıyorum onun cıkmıs belki benim de cıkar seyi oluyo halbuki herkesin yumurtlaması farklı ilişkisi zamanı farklı adet tarihleri aynı olsa da ama iste o esnada mantıklı düşünemiyo insan odaklanıyosun benim kriz oyle geldi bana beklerken cok bakmak takılmak da iyi degıl
İnsallah arkası gelmezBeklle canimm. Yat biraz ceviz falan ye bişey olmaz yerlesmedir
Herseyin zamanı var canım senin de vaktin var bana da leke geldi ben de usandım bundan geçen ay da Boyle oldu görene kadar insan ölüyo görüyorsun yine bi sey bunun sonu yok 27 Ocak günüm leke gelmiş suan kahve gibiBen ne zaman erken den test yapayım desem ya lavaboya gittiğimde yada test sonrası adet oluyorumaşılamadan sonra bile doktorun test yapmaya gel dediği tarihten 2 gün önce evde yapayım dedm adet oldum o bile olmadı traji kömük
doktora git bence .müdahale ederler hem kan verirsin emin olursun hem de doktora görünürsün .yerleşme kanamasıdır belkiHerseyin zamanı var canım senin de vaktin var bana da leke geldi ben de usandım bundan geçen ay da Boyle oldu görene kadar insan ölüyo görüyorsun yine bi sey bunun sonu yok 27 Ocak günüm leke gelmiş suan kahve gibi
İçtim canım Progestan verip gönderiyo olcak her türlü olcak yani cocukla kendim gidemem kar yagıyo her yer buz hiç yasamadım yerlesme nası bilmiyorum insallah arkası gelmez suan tek dileğim budoktora git bence .müdahale ederler hem kan verirsin emin olursun hem de doktora görünürsün .yerleşme kanamasıdır belki
Kahve açık pembe oluyo diyolar . Senin yumurtlaman erken olmuştu belki bugün adet gündür o yüzden leken gelmiştir bence ins devamı gelmez. Yerlesmedirİçtim canım Progestan verip gönderiyo olcak her türlü olcak yani cocukla kendim gidemem kar yagıyo her yer buz hiç yasamadım yerlesme nası bilmiyorum insallah arkası gelmez suan tek dileğim bu
inşallah canım .bol bol su iç dinlenİçtim canım Progestan verip gönderiyo olcak her türlü olcak yani cocukla kendim gidemem kar yagıyo her yer buz hiç yasamadım yerlesme nası bilmiyorum insallah arkası gelmez suan tek dileğim bu
Tesekkur ederim canım insallahinşallah canım .bol bol su iç dinlen
Benim sansım kimsede olmaz cidden gerisi gelirse bu 2 oldu Allah büyük ne dıyım testler de gorup arkası gelmiyoKahve açık pembe oluyo diyolar . Senin yumurtlaman erken olmuştu belki bugün adet gündür o yüzden leken gelmiştir bence ins devamı gelmez. Yerlesmedir
Dur caNim bakalım . Zaten bu ayda böyle olursa kesin doktora git genetik test falan yapılıyormuş heralde öyle biseyler varmış tam bilmiyorum da. En azından bı doktora görünBenim sansım kimsede olmaz cidden gerisi gelirse bu 2 oldu Allah büyük ne dıyım testler de gorup arkası gelmiyo