- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.401
İnsallah öyledir canım sasırırz tek dileğim buKesin bizimkilerin yuvarlanmasi uzun sursu
Vala canım ne bileyim bende şaştım kaldım bu kadar koyu lh ama bakalım ya adete kadat ümit var bekleyip göreceğiz insAllah hepimzide hamileyizdirBenim kide boyle cikti ama hcg negatif ya
İnsallah canımVala canım ne bileyim bende şaştım kaldım bu kadar koyu lh ama bakalım ya adete kadat ümit var bekleyip göreceğiz insAllah hepimzide hamileyizdir
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi sence bidaha yapmalı mıyımBende pazartesiye niyetlendim birazda hcg konuşalım
Canim gec dollenme demek gec yumurtlamaCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi sence bidaha yapmalı mıyım
Evvet canim çok karıştı benimBilmiykrum ki canım benim belki usuttugun içinde olabilir çok üşümüş tun ya belki ondan da olabilir aklıma geldi şimdi de sıcak tut kendini dikakt et
Kesinlikle silk cozgi varrr..bak cikiyoooKızlar ben suan prodiktör early yaptım silik de olsa bi sey goruyorum hiç bi filtre falan yok bu arada uyduruyo olamam demi
Şok oldum suan inan kiKesinlikle silk cozgi varrr..bak cikiyooo
Çok hassas olan testmi buŞok oldum suan inan ki
Aklımda kalmasın dedim yarın yapacaktım aslındaÇok hassas olan testmi bu
İnsallh canım bu sefer olur bekle bakalım yarında kaset testini bak..daha erkendi zaten anca cikkarAklımda kalmasın dedim yarın yapacaktım aslındaeşim ayagım buz kesti
Adet günü bi daha yapcam şok oldumİnsallh canım bu sefer olur bekle bakalım yarında kaset testini bak..daha erkendi zaten anca cikkar
Demekki sonra yaptığımız mı oldu acaba ne bilim anlayamadım ki insallah insallahİnsallh canım bu sefer olur bekle bakalım yarında kaset testini bak..daha erkendi zaten anca cikkar
İns olur canım senin akintin vardı.Demekki sonra yaptığımız mı oldu acaba ne bilim anlayamadım ki insallah insallah