- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.421
Hala var canım en cok burnumun kanamasına umudum vardı cunku bi gün iki kez kanadı öyleİns olur canım senin akintin vardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala var canım en cok burnumun kanamasına umudum vardı cunku bi gün iki kez kanadı öyleİns olur canım senin akintin vardı.
Hatta dedim ya Bos cıktı burnum da kanadı ama bi sey yok diyeİns olur canım senin akintin vardı.
Nasip canım olur niye olmasın bekle kaset teste çıkınca iyice umutlan.Hatta dedim ya Bos cıktı burnum da kanadı ama bi sey yok diye
Adet günü yapayım ona da cok yeni demekki en son yaptıklarımız olmusNasip canım olur niye olmasın bekle kaset teste çıkınca iyice umutlan.
Günaydın canım görünüyor evet sılik bende görüyorum net demek ki erkenmis canım gördun mu yaoma diğerini adet günü yap
Ovulasyon bak daha 5 dk varGünaydın canım görünüyor evet sılik bende görüyorum net demek ki erkenmis canım gördun mu yaoma diğerini adet günü yap
Ben sok ben iptal bugunKızlar gunaydinnnnnn
Çok koyu dunkune göre süper hadi insAlllah canım benimOvulasyon bak daha 5 dk var
Aynen canım iyi yaptınBugunün ovulasyonu burda dursun bizden sonra gelenlere arastıranlara olsun
Bekle canım daha çok erken ins olacakk.Bu gün 10. Günü catlamanin kızlar
Evet canım denedim bakım devamı gelir artıkBekle canım daha çok erken ins olacakk.
Ben derinden görüyorum canım daha erken baksana gec olan ilişki bile sonradan cıkıyo demekki carsamba olan olmus anca belirdi mesela onun 12 günü yani döllenemeye gore cıkıyo biz erken baslıyoruz test yapmaya durabilsek ahBu gün 10. Günü catlamanin kızlar
Derinden kameraya yansımıyor hatta ben görüyorum ama şimdilik bekleyim canım aynen erken siftahi yaptımBen derinden görüyorum canım daha erken baksana gec olan ilişki bile sonradan cıkıyo demekki carsamba olan olmus anca belirdi mesela onun 12 günü yani döllenemeye gore cıkıyo biz erken baslıyoruz test yapmaya durabilsek ah
Bekleyelim adet günü bi daha daha var 27 ocaga insallah saglıklı olur rabbim hevesimizi kursagımız da bırakmasınDerinden kameraya yansımıyor hatta ben görüyorum ama şimdilik bekleyim canım aynen erken siftahi yaptım
Aminnnn canikom aminnnn bak senin çıktı surpriyazzzz yaptı sana silik çıktı geç oldu hadi insAllah şu gurupdan da bı hamişler çıksın kız kızlar siz ne yaotiniz M MaviFeslegen diğer arkadaşlarBekleyelim adet günü bi daha daha var 27 ocaga insallah saglıklı olur rabbim hevesimizi kursagımız da bırakmasın
Ben hiç bir şey yapmadAn bekliyorum valla batı benimle aynı olan bir kaç kişi pozitif diye paylaşmış rüya gördüm inşallah hayırlara vesile olur inşallah gerçek olurAminnnn canikom aminnnn bak senin çıktı surpriyazzzz yaptı sana silik çıktı geç oldu hadi insAllah şu gurupdan da bı hamişler çıksın kız kızlar siz ne yaotiniz M MaviFeslegen diğer arkadaşlar