Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dediğin gibi çok şükür bir evladın var .. bende uzun zamandır bekliyorum benim birtane bile yok henüz.. ama geçirdiğim zor zamanlar olduğu için iyiki daha önce olmamış diyorum.. Allah doğru zamanı biliyor işte.. Bu sefer olcak İnshaAllah inanıyorum buna.. Sende inan.. ayrıca daha erken tutmadı diye niye kestirip atıyorsun ☺️ dur bakalım bir gelsin adet günün.. belirtilerin var mı? Gerçi olmak zorunda değil .. ayrıca bu idrar testlerine güvenim yok açıkçası..kanda değeri yüksek HCG boş olan okadar örnek okudumki.. o yüzden negatif idrar testinin Herzaman yanılma payı vardır.. adet görene dek..
İnsallah nasip olur canım inan ki ben normal de Boyle değilim de bu ay bi patlama yasıyorum suan ben ben değilim yani bekliycem bakalım olursam da azcık kafam dinlensin zaten ona sasdım ya belirti var ama test de bısey yok sadece lh degıl guvendiğim akıntım var gecen ayki gıbı gogus uclarım acıyo burnum kanadı benim oglum da da kımyasal da da burnum kanadı en cok burun kanamasına guvendim test de bi sey yok kafam attı öyle benim hamile kalınca burnum kanıyo ne garip demi ama beni yanılttı ilk defa

4. Ayın patlamasını iyi yaşıyorum hem de cok garip bi sekılde 😂 dudaklarım falan parçak pincek oldu kendimi nasıl sartlamısım beklenti büyük olunca yıkım agır oluyo
Yapma canım bu kadar adeti bekle olsunn. Herkeste oluyo akıntın falan da vardı senin belki olur kaçıncı günün yumurtlamadan sonraki

İnsallah nasip olur canım inan ki ben normal de Boyle değilim de bu ay bi patlama yasıyorum suan ben ben değilim yani bekliycem bakalım olursam da azcık kafam dinlensin zaten ona sasdım ya belirti var ama test de bısey yok sadece lh degıl guvendiğim akıntım var gecen ayki gıbı gogus uclarım acıyo burnum kanadı benim oglum da da kımyasal da da burnum kanadı en cok burun kanamasına guvendim test de bi sey yok kafam attı öyle benim hamile kalınca burnum kanıyo ne garip demi ama beni yanılttı ilk defa
Dur bakalım dur adetin geciksin.. her gebelikte erken olcak diye brisey yok.. İnshaAllah bebiş vardır 🤲🏻🥰

Dur bakalım dur adetin geciksin.. her gebelikte erken olcak diye brisey yok.. İnshaAllah bebiş vardır 🤲🏻🥰
İnsallah canım umarım sasırırım anca kendime geldim biliyo musun bi güzel de agladım ciddi kucuk caplı kriz geldi eşim de diyo ki artık bırak ya mümkünse götünden haberin olmasın dedi haklı da 😂

Yapma canım bu kadar adeti bekle olsunn. Herkeste oluyo akıntın falan da vardı senin belki olur kaçıncı günün yumurtlamadan sonraki
Erken aslında ama olsun erken den cıkanlr olunca zaten kafama yer etti 11 Ocak büyük ihtimal yumurtlama aslında en garanti pazartesi salı varsa cıkar persembe zaten adet günüm aman ya daha da yapmayacam bi sey varsa vardır yoksa yoktur ne yapım kafamı dinliycem azıcık ona kalırsan sımdı degıstırdım akıntım hala var kesilmedi ki hep ıslagım baya yogun ama test de bi sey yok yani

Lh buda hiç içini açıp da bakmamıstım 😂 iyice kayış koptu burnum yakın zaman bi kanadı öyle böyle degıl iki kez oldu dedim oldu zaten ondan bu yıkım oldu yoksa Boyle olmam

Eklentiler

• IMG_20220123_120159.jpg
    IMG_20220123_120159.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20220123_125240.jpg
    IMG_20220123_125240.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 28
Evvet canım bekle bakalım en iyisi adet beklemek senin için erken daha. Gebelik erken gebelikte çıkardı ama kaset için erken daha.
Umarım sasırırım ama sanmıyorum kafam kazan gozlerım acıyo temizlik yaptım eşimle yeni de uzandım hava da buz resmen

İnsallah canım umarım sasırırım anca kendime geldim biliyo musun bi güzel de agladım ciddi kucuk caplı kriz geldi eşim de diyo ki artık bırak ya mümkünse götünden haberin olmasın dedi haklı da 😂
🤣🤣🤣Evet yaaa bence şöyle yapmalıyız.. evet çalışmalarımıza devam edelim takib edelim.. ama sonra bırak işte sonrasını düşünmemek lazım başka seylerl de oyalanmak lazım işin bittimi brklemeyemi kaldı haydi bakalım bir girgira saamataya sonra bir bakmışsın çoktan olu vermiş..

Bikere kendi artık bekar kız kardeşimi nasıl kendi girdabima cektiysem kızı..bikeresinde bana şey dedi ya keks eşi adamlar.olmadan yapabislek çocukları kendi kendimize dedi 🤣🤣🤣🤣

X