- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.301
Cidden koyu ben anlayamadım ya neyse bekleyelim bakalım canım sıkıldı bakma takılıyorum YesilErik20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım bak sen demiyormuydun sağlıklıyız ümitsizlik yok diye böyle kendini üzme moralini hep yüksek tut daha gerçekten anca görüncek olabilir yeni çünkü ama ben bu ay hiç belirtilerime bakmadım gerçekten çoktan olmuş o kadar sürpriz olduki kasık batması oluyordu idrarım birikince rahatsız olurum ben ondandır diyordum kendime, göğüslerim hassastı adette yakın değil benim ara sıra genelde hassas olur diyordum. Yani hiç kendimi umutlandırmadım ve o kadar beklemiyordum ki yumurta çatlasın diye yapmadığım kalmadı meğer bir ay olmuşta bitiyor bile düşün. Bu iyi bişey farketmeden 1 ay geçti sende öyle yap yani gebe kalsan bile kafan rahat olsun başka şeylerle unut oyalan olucak niye olmasın bi adetin geciksin bakalım inş dua ediyorum ama moral olmasada bozma her ihtimalin olacağını düşüneceksin mecbur kuzumCidden koyu ben anlayamadım ya neyse bekleyelim bakalım canım sıkıldı bakma takılıyorum YesilErik20
Hayırlısı olsun canım hakkımızda adet gelmeden umutsuz olma bakalım durBenim kalbim kadar temiz bir negatifim var suan ben kendimden bu ay cok sey beklemişim sanırım o kadar hesap kitap arka arkaya olmasın dıyosun bu sefer de olmuyo ben anlayamadım nasıl buluscaklar yazmak istedim negatifimi hayırlısı olsun bütün bekleyenlerin
Lh kalmadı yapamıyorum ama seninki halen koyuCidden koyu ben anlayamadım ya neyse bekleyelim bakalım canım sıkıldı bakma takılıyorum YesilErik20
Sende mi test yaptin. Bende yaptim. Ve tertemiz cikti. Ama daha erken diyelimBenim kalbim kadar temiz bir negatifim var suan ben kendimden bu ay cok sey beklemişim sanırım o kadar hesap kitap arka arkaya olmasın dıyosun bu sefer de olmuyo ben anlayamadım nasıl buluscaklar yazmak istedim negatifimi hayırlısı olsun bütün bekleyenlerin
Kiz kesme. Daha 4 bes gun var. Yaptığımız kaset test.Sonumuz hayolsun ümidi kestim
Ne bilim canım valla anlamadım ki aman daha hiç biseyle ugrasmıycam adet olursam da bi sey yapmıycam kafam beynim dinlensin ara ara bakarım buraya da inan cok asabım bozuldu kendim den cok ümitliydim bakıyorum diğer taraf da 26 ocak olan falan cıkmıs ya cıkar falan dedim ama yok lh koyu HCG de bısey yok moralim de bozuldu şevkim de kaçtı norml de Boyle olmam da baya ümit edince sanırım oldu işte garip bi his hatta yapmak istemiyorum dedim eşime de oda gördü artık yazık ses de cıkarmaz sinirin bi gecsın diyoKiz kesme. Daha 4 bes gun var. Yaptığımız kaset test.
Koyu da hcg de bi sey yok günaydın canımLh kalmadı yapamıyorum ama seninki halen koyu
Adete var daha dur bakalim bı canım nasipse olur zaten değilse de ne yapalım önümüzdeki aylar devam yaniKoyu da hcg de bi sey yok günaydın canım
Canım dur daha erken senin icinBenim kalbim kadar temiz bir negatifim var suan ben kendimden bu ay cok sey beklemişim sanırım o kadar hesap kitap arka arkaya olmasın dıyosun bu sefer de olmuyo ben anlayamadım nasıl buluscaklar yazmak istedim negatifimi hayırlısı olsun bütün bekleyenlerin
Ne bilim ya valla sinirim bozuldu yalan mı söylüyim bu ay kafa mı dinliycem ne test ne deneme bi sey yapmak istemiyorum bu ay buyuk etkilendim cidden normal de Boyle olmam bılıyosun herkese ben veririm ümit ama cidden bu ay com sey bekledim herhaldeCanım dur daha erken senin icin
Ama daha çok var erkenden yapipda ümit kesilirmi canım..bekle 27 Ocak daha 4 gün var .Ne bilim ya valla sinirim bozuldu yalan mı söylüyim bu ay kafa mı dinliycem ne test ne deneme bi sey yapmak istemiyorum bu ay buyuk etkilendim cidden normal de Boyle olmam bılıyosun herkese ben veririm ümit ama cidden bu ay com sey bekledim herhalde
Oda dogru ama ne bilim iste garip oldum anladın senAma daha çok var erkenden yapipda ümit kesilirmi canım..bekle 27 Ocak daha 4 gün var .
Seni oyle cok iyi anlıyorum ki.. her ay beklenti dahada artıyor bence sonra bir patlama oluyor.. ama Allah'tan ümit kesilmez.. çok olumlu olmaya devam et.. bir gün olavak çünkü Allah'ın izniyle.. hem daha erken diğerlerinin erken cikti diye sende de öyle olacak değil ya.. LH ninn koyu olması iyi bir haber.. ama kesin sonuc için bekle adetin geçsinNe bilim ya valla sinirim bozuldu yalan mı söylüyim bu ay kafa mı dinliycem ne test ne deneme bi sey yapmak istemiyorum bu ay buyuk etkilendim cidden normal de Boyle olmam bılıyosun herkese ben veririm ümit ama cidden bu ay com sey bekledim herhalde
Demek ki bizim ki gec cikacak. Lh ler koyu ama testte çıktığında ikiside pik kadar koyu oluyor. Bizim ki pik kadar koyu degil ama. Daha zamani var diyelimNe bilim canım valla anlamadım ki aman daha hiç biseyle ugrasmıycam adet olursam da bi sey yapmıycam kafam beynim dinlensin ara ara bakarım buraya da inan cok asabım bozuldu kendim den cok ümitliydim bakıyorum diğer taraf da 26 ocak olan falan cıkmıs ya cıkar falan dedim ama yok lh koyu HCG de bısey yok moralim de bozuldu şevkim de kaçtı norml de Boyle olmam da baya ümit edince sanırım oldu işte garip bi his hatta yapmak istemiyorum dedim eşime de oda gördü artık yazık ses de cıkarmaz sinirin bi gecsın diyo
Gecen ay kımyasal gecırdım kimyasal arkasına hemen oluyo diye kendimi iyi kaptırdım yeme içme bakım işi zaten masallahım var o konu da eşime de kendşme de bakıyorum arka arkaya yapınca 4 5 gün bu sefer kimyasal oluyo ben de 48 36 saat arayla yaptım bu ay kimyasal korkusuna bu sefer de tutmadı bayadır lh yapıyorum hiç silinmedi koyu ama hcg de bi sey yok birini gordum 26 ocak cıkmıs önce olmustur onun dedim ama kendimi alamadım bı de ben bakayım dedim sonuc sinir olma hayal kırıklığı moral bozma Allah dan bi evladım var ona rağmen bu sıkıntı olsa da olmasa da başa dönüyosun deneme yaparken aynı sıkıntı oda ayrı da patladım sanırım bu aySeni oyle cok iyi anlıyorum ki.. her ay beklenti dahada artıyor bence sonra bir patlama oluyor.. ama Allah'tan ümit kesilmez.. çok olumlu olmaya devam et.. bir gün olavak çünkü Allah'ın izniyle.. hem daha erken diğerlerinin erken cikti diye sende de öyle olacak değil ya.. LH ninn koyu olması iyi bir haber.. ama kesin sonuc için bekle adetin geçsin
Adet günü koyulasır canım pik kadar koyu olur daha adet zamanı gelmedi kiDemek ki bizim ki gec cikacak. Lh ler koyu ama testte çıktığında ikiside pik kadar koyu oluyor. Bizim ki pik kadar koyu degil ama. Daha zamani var diyelim
Evet dediğin gibi çok şükür bir evladın var .. bende uzun zamandır bekliyorum benim birtane bile yok henüz.. ama geçirdiğim zor zamanlar olduğu için iyiki daha önce olmamış diyorum.. Allah doğru zamanı biliyor işte.. Bu sefer olcak İnshaAllah inanıyorum buna.. Sende inan.. ayrıca daha erken tutmadı diye niye kestirip atıyorsun dur bakalım bir gelsin adet günün.. belirtilerin var mı? Gerçi olmak zorunda değil .. ayrıca bu idrar testlerine güvenim yok açıkçası..kanda değeri yüksek HCG boş olan okadar örnek okudumki.. o yüzden negatif idrar testinin Herzaman yanılma payı vardır.. adet görene dek..Gecen ay kımyasal gecırdım kimyasal arkasına hemen oluyo diye kendimi iyi kaptırdım yeme içme bakım işi zaten masallahım var o konu da eşime de kendşme de bakıyorum arka arkaya yapınca 4 5 gün bu sefer kimyasal oluyo ben de 48 36 saat arayla yaptım bu ay kimyasal korkusuna bu sefer de tutmadı bayadır lh yapıyorum hiç silinmedi koyu ama hcg de bi sey yok birini gordum 26 ocak cıkmıs önce olmustur onun dedim ama kendimi alamadım bı de ben bakayım dedim sonuc sinir olma hayal kırıklığı moral bozma Allah dan bi evladım var ona rağmen bu sıkıntı olsa da olmasa da başa dönüyosun deneme yaparken aynı sıkıntı oda ayrı da patladım sanırım bu ay