- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.341
Nasip canım adeti beklicez daha çıkar erkennnBen de ona sasıyorum ya belirti cok test de bi sey yok beklentim yüksek olunca zaten şaşdım kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip canım adeti beklicez daha çıkar erkennnBen de ona sasıyorum ya belirti cok test de bi sey yok beklentim yüksek olunca zaten şaşdım kaldım
Bekleyim bakalım ama ümidim kırıldı ciddenNasip canım adeti beklicez daha çıkar erkennn
Sus Kız dur da var adet olmadan belli olmaz bekleBekleyim bakalım ama ümidim kırıldı cidden
Buhran dan yeni cıktım anca ayarlarım geri geldi sen ne yapıyorsun yemek falan yedik iste bakınıyom oyleKızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız nasıl geçiyor
Hastalik hastalikk. Bu gecede oğlum ateşlendi daha yeni dusurebildik ateşini. Bu sene hiç bitmedi hastalığımizKızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız nasıl geçiyor
İyi canım bende napim bizde yemek falan uzandım öle temizlik yaptım biraz geç kalmıştim zaten öle işte çok soğuk hava buz yaBuhran dan yeni cıktım anca ayarlarım geri geldi sen ne yapıyorsun yemek falan yedik iste bakınıyom oyle
Geçmiş olsun canım benim ballı süt iyi geliyor kızlar gerçekten olmadan engelliyor yani inanıyorum ben zaten salgın falan aldı başını gitti sonumuz hayır olsun dikakt et canimHastalik hastalikk. Bu gecede oğlum ateşlendi daha yeni dusurebildik ateşini. Bu sene hiç bitmedi hastalığımiz
Sut içmez zaten mızmız bı banyoyu zor yaptırdım. Geceden beri ugrasiyoz bende daha yeni uzanabildim.sizde dikkat edin canimGeçmiş olsun canım benim ballı süt iyi geliyor kızlar gerçekten olmadan engelliyor yani inanıyorum ben zaten salgın falan aldı başını gitti sonumuz hayır olsun dikakt et canim
Cok gecmış olsun canım beni cocukların hastalıgı daha zor keske ben olsaydım da o olmasaydı diyo insan valla insallah cabuk toplar ıhlamur falan içirHastalik hastalikk. Bu gecede oğlum ateşlendi daha yeni dusurebildik ateşini. Bu sene hiç bitmedi hastalığımiz
Ben sabahları veriyorum ogluma ballı süt aksam cayı da ıhlamur veriyorum bide öglen corbasından sonra balık yagı ve iminol içiriyorum cocukların hastalıkları cok pis biz olalım o olmasın diyoruz buyuk bi sekılde cekiyo cocugun ki cok zorGeçmiş olsun canım benim ballı süt iyi geliyor kızlar gerçekten olmadan engelliyor yani inanıyorum ben zaten salgın falan aldı başını gitti sonumuz hayır olsun dikakt et canim
Bura da oyle canım valla ayaz tipi bildiğin rabbim dışarda ac acık kimseyi bırakmasın kalanın da yardımcısı olsun zorİyi canım bende napim bizde yemek falan uzandım öle temizlik yaptım biraz geç kalmıştim zaten öle işte çok soğuk hava buz ya
Aynnen canım ona geçmesin diye üç gündür maskeyle dolaşıyordum yinede hasta oldu. Atesde en zoru.Cok gecmış olsun canım beni cocukların hastalıgı daha zor keske ben olsaydım da o olmasaydı diyo insan valla insallah cabuk toplar ıhlamur falan içir
Benimki ne süt içer ne ihlamurrr. Bı meyve yer bide rezene icerrBen sabahları veriyorum ogluma ballı süt aksam cayı da ıhlamur veriyorum bide öglen corbasından sonra balık yagı ve iminol içiriyorum cocukların hastalıkları cok pis biz olalım o olmasın diyoruz buyuk bi sekılde cekiyo cocugun ki cok zor
Bilnez miyim uyku zaten yok sürekli mızırtı aglama zaten kendşn de uyuyamıyosum ki sureklı Ates bakmaktan insallah cabuk gecer ıhlamuru rezene diye yutturamaz mısın icine tatlı kasıgıyla bal at ben oyle oyle alıstırdım sımdı cay içmez ıhlamur isterAynnen canım ona geçmesin diye üç gündür maskeyle dolaşıyordum yinede hasta oldu. Atesde en zoru.
Evet canım anne olmak böyle birseydir işteBen sabahları veriyorum ogluma ballı süt aksam cayı da ıhlamur veriyorum bide öglen corbasından sonra balık yagı ve iminol içiriyorum cocukların hastalıkları cok pis biz olalım o olmasın diyoruz buyuk bi sekılde cekiyo cocugun ki cok zor
Yok canım tadını biliyo rezenin içine azcik liomla zencefil koyup veriyorum limon portakal suyu yapıp içiyorum bakalım ins geccerBilnez miyim uyku zaten yok sürekli mızırtı aglama zaten kendşn de uyuyamıyosum ki sureklı Ates bakmaktan insallah cabuk gecer ıhlamuru rezene diye yutturamaz mısın icine tatlı kasıgıyla bal at ben oyle oyle alıstırdım sımdı cay içmez ıhlamur ister
Ayynen canimm.allh sanada en kısa zamnda tattirir InsEvet canım anne olmak böyle birseydir işte
Aminnnn insAllah emosum çok istiyorum yaAyynen canimm.allh sanada en kısa zamnda tattirir Ins