- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.361
Olue ollur Allah nasip edecek ins. Canım kaç gün var senin nezamn teste basliyonAminnnn insAllah emosum çok istiyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olue ollur Allah nasip edecek ins. Canım kaç gün var senin nezamn teste basliyonAminnnn insAllah emosum çok istiyorum ya
İnsAllah canım yarın yaparım bı bende canım bakım lh yaptim az evvel yarın yumurtlama 10. Gün adet 28 diyor biri 27 diyor yarın başlayım artık yapmayaOlue ollur Allah nasip edecek ins. Canım kaç gün var senin nezamn teste basliyon
Basla canım varsa bı iki güne kadar cikar artikkkİnsAllah canım yarın yaparım bı bende canım bakım lh yaptim az evvel yarın yumurtlama 10. Gün adet 28 diyor biri 27 diyor yarın başlayım artık yapmaya
İnsAllah emosum ya insAllahBasla canım varsa bı iki güne kadar cikar artikkk
Canım seninkide baya kızarık aslında ama bilemedim ki. Belirtin varmi canim
Var aşko adet belirtileri var bol bollll karnım ağrıyor 2 3 gündür zaten adet öncesi akıntım olurdu ama o yok hiç akıntım yok yani hamilelerde akıntı olur genelde yarın sabah yapım baslayim yapmaya yarın catlamanin 10 günü belli olur da olamaybilirde ama belirtim yok emosum adet olacak gibi hissediyorum sadeceCanım seninkide baya kızarık aslında ama bilemedim ki. Belirtin varmi canim
Bana kelek attı zaten lh lar aslında cok da yaparım kendilerini ama anlayamadımCanım seninkide baya kızarık aslında ama bilemedim ki. Belirtin varmi canim
Vala canım benim aklım halen alamıyordu bu LH testlerini ya çıkanlar da yani gebe oldukları için çıkıyor işte yani ne bilimHepsi bugun lh ama gebelik de bısey yok biliyorsunuz neden neden demekten insan kendini alamıyo ama nasip kısmet tabi beni şaşırttı
Dur bakalım daha cikkar erken sanadaBana kelek attı zaten lh lar aslında cok da yaparım kendilerini ama anlayamadım
Canım adet öncesi akıntı olup bu sefer olmuyorsa oda belirtidir. İns vardır güzel haber bekliyom ikinizdendeVar aşko adet belirtileri var bol bollll karnım ağrıyor 2 3 gündür zaten adet öncesi akıntım olurdu ama o yok hiç akıntım yok yani hamilelerde akıntı olur genelde yarın sabah yapım baslayim yapmaya yarın catlamanin 10 günü belli olur da olamaybilirde ama belirtim yok emosum adet olacak gibi hissediyorum sadece
Vala emosum normalde olur akıntım adet öncesi başlar ya hani böyle az azda olsa 6 7 gün önceden kuruyum yani hiç yok sürekli abdest alan biriyim kendimi biliyorum ama yani o belirti olur mu onu bilemedim canım genelde hamile kalanlar çok akıntım var deyip duruyor ya hani ondan dedim ama insAllah öyledir canım bakalım nasipCanım adet öncesi akıntı olup bu sefer olmuyorsa oda belirtidir. İns vardır güzel haber bekliyom ikinizdende
Canimm ins gebelik belirtisidir. Benimde adet öncesi akıntım olur olmadığı ay gebelikten şüphe edecemVala emosum normalde olur akıntım adet öncesi başlar ya hani böyle az azda olsa 6 7 gün önceden kuruyum yani hiç yok sürekli abdest alan biriyim kendimi biliyorum ama yani o belirti olur mu onu bilemedim canım genelde hamile kalanlar çok akıntım var deyip duruyor ya hani ondan dedim ama insAllah öyledir canım bakalım nasip
İnsAllah emosum ama adet belirtilerimin çoğunu yaşıyorum yani şu andaCanimm ins gebelik belirtisidir. Benimde adet öncesi akıntım olur olmadığı ay gebelikten şüphe edecem
Hsg den olabilir mi peki canım buSağ kasığımda kalçama çok kötü sancı ağrı giriyo.adet öncesi vardı ne güzel adetle kesilmişti şimdi yine başladı
Hic bilmiyorum canim.olabilir diyordum ama bu kadarda surermi. Sağ kalçanın üst trafi belimin altı hemen o ara çok kasiyoHsg den olabilir mi peki canım bu
Tövbe yarabbim ya insallah gecer dinlen uzan Yemeye içmeye de dikkat et kendini iyi hisset basla kesildiysen bi gün iki gün arayla yapmaya ilaç hsg hepsi karıstı gececek insallahHic bilmiyorum canim.olabilir diyordum ama bu kadarda surermi. Sağ kalçanın üst trafi belimin altı hemen o ara çok kasiyo
Aynnen ya neyin neden olduğunu karıştırdım. Yok daha leke leke geliyo anlamadım.Tövbe yarabbim ya insallah gecer dinlen uzan Yemeye içmeye de dikkat et kendini iyi hisset basla kesildiysen bi gün iki gün arayla yapmaya ilaç hsg hepsi karıstı gececek insallah