Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlaç hsg muayne hepsi olur o kadar canım ben de bi garip oldum atesim var azıcık ıhlamur falan içtim kar yagıyo suan lapa lapa valla eşim tavuk gögsünden arabaşı derler ondan yapmıs limonlu içtim insallah ilerlemez kıyıdan dönerim
Siz de mi bu ay hsg cekildiniz? Ben 30 aralık çekildim ve sonrasında grip oldum hala hafif ateşim var bi türlü iyileşemiyorum

İlaç hsg muayne hepsi olur o kadar canım ben de bi garip oldum atesim var azıcık ıhlamur falan içtim kar yagıyo suan lapa lapa valla eşim tavuk gögsünden arabaşı derler ondan yapmıs limonlu içtim insallah ilerlemez kıyıdan dönerim
Ballı su için, çörek otu yağı için

Hiç sanmam canım onunla alakası yoktur diye düşünüyorum. Zaten yılda bir defa yumurtlama olmayabilir bizim yaşlarımızda. Normal bu
İns canım..bu ay karışık oldu ilk gün leke oldu biliyon konuşmuştuk. İki gün sürdü adet bugünde çok az kahve leke gelmiş. Nasip bakalım böyle surcek herallde

Evvet canim ank kuru ayazinda usuyoz burada. Bu yıl hiç bitmedi hastalığımiz.
Cok dikkat edin canim Rabbım sifani versin
Afiyet olsun da yaramasın ya valla incirlerden Cevizlerden yeme içme işinden ben zaten kilo aldım 😂 Boyle devam edersem dusunemedım ne olur yine de geri kalmıyom sıcak cıkolatalardan saleplerden 🙄😅
Hahaha yeter ki sağlık olsun kilo dediğin verilir canim
Hahaha çok güldüm ya bebişlere dedin ya benim iki arkadaşım da ikiz gibi içime doğuyor dedi ve ikiside birbirini tanımıyor 😅😅 ama ailede hiç ikiz yok beklentim yok eşimlede önceden beri ikiz şakası dönüyor aramızda nasip olursa hamileliğimi yumurtladım sanmamdaki gibi 2. Bir şok olur ama😅
Valla Allah söyletti ya olur mu olur nasip tabiki 😍👼

Merhabalaaaar biz memlekete geldik. En son perşembe günü ilişli oldu ama cuma ve bugün ip gibi akıntım olmuş. Tuttuysa bilemicdö ama ben bu ayı pas geçiyoruuum

Merhabalaaaar biz memlekete geldik. En son perşembe günü ilişli oldu ama cuma ve bugün ip gibi akıntım olmuş. Tuttuysa bilemicdö ama ben bu ayı pas geçiyoruuum
Korunmasız ilişki olmus sonuc da nasıl pas geçiyosun ihtimal hep var 🤗🥰

Benim kalbim kadar temiz bir negatifim var suan 😂 ben kendimden bu ay cok sey beklemişim sanırım 😅 o kadar hesap kitap arka arkaya olmasın dıyosun bu sefer de olmuyo ben anlayamadım nasıl buluscaklar yazmak istedim negatifimi 😘 hayırlısı olsun bütün bekleyenlerin

Lh testlerim kırmızı ama HCG lerde birsey yok ben anlamadım 😂

Eklentiler

• IMG_20220123_101650.jpg
    IMG_20220123_101650.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 36
Benim kalbim kadar temiz bir negatifim var suan 😂 ben kendimden bu ay cok sey beklemişim sanırım 😅 o kadar hesap kitap arka arkaya olmasın dıyosun bu sefer de olmuyo ben anlayamadım nasıl buluscaklar yazmak istedim negatifimi 😘 hayırlısı olsun bütün bekleyenlerin
günaydın canım adet gecikince yapsan daha net oşmaz mı belki ya hemen kesin demek değil ki belki yeni olduğu için ancak görüncek 🤨🤨

Sonumuz hayolsun ümidi kestim 😂

Eklentiler

• IMG_20220123_101935.jpg
    IMG_20220123_101935.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20220123_101918.jpg
    IMG_20220123_101918.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 33
günaydın canım adet gecikince yapsan daha net oşmaz mı belki ya hemen kesin demek değil ki belki yeni olduğu için ancak görüncek 🤨🤨
O daha garanti tabi ama iyice sinirim bozuldu lh koyu HCG de bi sey goremedim 27 Ocak adet ümüdim kırıldı o kadar belirti hala yasıyorum ama test de bi sey yok anlamadım valla

X