Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben katarin içtim parol alıyorum.adet ağrısı için zaten hap içmem canım. Dikkat ederim hasta olunca mecbur içtim ins olur yumurtlamam 2gun sürdü artikk
İlaç içtin hsg cekildin hepsi etkilemiştir olur canım sen güzel beslen bitince 2 3 gün gecsın düzenli ilişkiye basla 1 gün 2 gün ama istekli zorunlu gibi yapma akısa insallah olcak ya cok pis Ankara'nın sogugu ısparta da oyle bide sürekli esiyo ya yüz felci gecrcez cıkmak istemiyom yürüme bi yere

İlaç içtin hsg cekildin hepsi etkilemiştir olur canım sen güzel beslen bitince 2 3 gün gecsın düzenli ilişkiye basla 1 gün 2 gün ama istekli zorunlu gibi yapma akısa insallah olcak ya cok pis Ankara'nın sogugu ısparta da oyle bide sürekli esiyo ya yüz felci gecrcez cıkmak istemiyom yürüme bi yere
Evvet bu ay çok karıştı benim nasip gelen aya artikk . Beslenme iyi olacak bu ay evde olunca . Çok soğuk canım bugün kar başladı Allah'tan tatile girdikte evdeyiz

Ohhh ohh yarasın bebislere diyesim geldi kiz 🙈🙈 bebise diyecektim.🥰 Ciğer de yemek iz bırakır mı falan diye duydum dün geçen kaynanam a gitmiştik ciğer yapmış paşa paşa yedim valla yok ben hamileyim diyemedim 😅
Hahaha çok güldüm ya bebişlere dedin ya benim iki arkadaşım da ikiz gibi içime doğuyor dedi ve ikiside birbirini tanımıyor 😅😅 ama ailede hiç ikiz yok beklentim yok eşimlede önceden beri ikiz şakası dönüyor aramızda nasip olursa hamileliğimi yumurtladım sanmamdaki gibi 2. Bir şok olur ama😅

Bilmiyordum 😱 ağrı kesicilerden gebelikte ve gebelikten 3 ay önce olabildiğince uzak durmaya çalışalım sağlıklı bir bebek için
Aynen parol bir şey yapmıyor diyorlar ama çok zorda kalmadigin sürece almıyorum canım vende
Parolu da acil durumlarda alalım dayanılmayacak bir ağrımız olduğunda. En iyisini yapıyorsun 👌🏻💪🏻
Aynen 👍👍

Adet sancısı için en güzeli nimes aklınız da olsun ablam ebe benim uzun zamandır öyle onu içerim sancım olurken basta

Yok canım yapmadım adet oldum kan geldi iki gün.daha önce hiç böyle surmemisti canimm.
İlaç hsg muayne hepsi olur o kadar canım ben de bi garip oldum atesim var azıcık ıhlamur falan içtim kar yagıyo suan lapa lapa valla eşim tavuk gögsünden arabaşı derler ondan yapmıs limonlu içtim insallah ilerlemez kıyıdan dönerim

X