Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ıspanak yapcam yanına eriştemi yapsam diye düşünüyorum kaç saattir😅😅 gözümde büyüyor ya yoruldum kendime bak salata hazırla, ceviz incir ye, muz onları yedim yoruldum su doldurup su içcem mutfağa gidemedim ayaklarım buz gibi😅 sıcak su torbasımı yapsam diyorum 😅 düşünürken yoruldum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Yap canım uzan dinlen valla insan bazen dinlenmek istiyo öyle

Heyecanlanıyorum ama 😅😅😅
Erken gebelikte almadim bu ay. Zaten 4 gundur kar tatili deyiz o engelledi beni. Yoksa günüm yaklaştıkça gidip gidip alırdım 😂
Ben de oyle umarım olmustur zaten pazartesi cıkmazsa daha acaba mı demem oturup adeti beklerim artık ben aldım erken gebelik de umarım cıkar yoksa attı kafam artık yapmıycam dedim hesap kitap yapıyorum ugrasıyorum beynimi takıyorum adam da beni sinir ediyo bazen hep bi yatış hali ben de hep oglum da yedir içir uyut üstüne oda hep rahat uyuyo bu ara bebekten beter hazır caya kalkmıyo pasa tepem attı bu ara
Cok guzel olmus kuzum. Bende cok merakliyimdir boyle şeylere. Birlikte patiklerde oreriz insallah
Ben de cok severim örgü işlerini elimde yatkındır gördüğümü beceririm bi sekil de 🥰 bi tulum begendım bebek onu bide hırka modeli begendım bulutlu cocuk için onu örcem rabbim nasip ederse canta bi bitsin sapları örüyorum suan 🥰

Bende ıspanak yapcam yanına eriştemi yapsam diye düşünüyorum kaç saattir😅😅 gözümde büyüyor ya yoruldum kendime bak salata hazırla, ceviz incir ye, muz onları yedim yoruldum su doldurup su içcem mutfağa gidemedim ayaklarım buz gibi😅 sıcak su torbasımı yapsam diyorum 😅 düşünürken yoruldum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Bende ıspanak yaptım canım eşime sordum onu istedi ☺️ aynı yapmışız yoğurtla yemeyi çok seviyoruz sebze önemli kizlar 3 gün muhakkak sebze yaparım bende ama ben. Çok tavukçuyum deli oluyorum tavuk😂🤦🏼‍♀️her gün yim bikmiorum yahhhhh

Bende ıspanak yaptım canım eşime sordum onu istedi ☺️ aynı yapmışız yoğurtla yemeyi çok seviyoruz sebze önemli kizlar 3 gün muhakkak sebze yaparım bende ama ben. Çok tavukçuyum deli oluyorum tavuk😂🤦🏼‍♀️her gün yim bikmiorum yahhhhh
Ben egeliyim sebze ne olsa yerim et balıkta yerim severim. Ama sık sık sebze yaparım eşim et tavuğa çok düşkün zor ikna ettim ıspanağa😅 ama yoğurtlu severiz bizde sarımsaklı😋 tutturdu hamburger yap diye dolaba önceden köftesini yapıp atmıştım yok dedim ıspanak bebeğe faydalı çok et iyi değil diyorlar dedim öyle ikna oldu 😍 bu arada gebelik bekleyip ve gebe olanlara tavuk zararlıymış çok fazla yemeyin kızlar bakteri oluyormuş

Ben egeliyim sebze ne olsa yerim et balıkta yerim severim. Ama sık sık sebze yaparım eşim et tavuğa çok düşkün zor ikna ettim ıspanağa😅 ama yoğurtlu severiz bizde sarımsaklı😋 tutturdu hamburger yap diye dolaba önceden köftesini yapıp atmıştım yok dedim ıspanak bebeğe faydalı çok et iyi değil diyorlar dedim öyle ikna oldu 😍 bu arada gebelik bekleyip ve gebe olanlara tavuk zararlıymış çok fazla yemeyin kızlar bakteri oluyormuş
Bende sebzeyi severim canım eşimde hiç ayırt etmez şükür sıkıntı olmuyor ben hamur işlerinde dayanamam çok çok severim yapar yerim et sevmiyorum fazla aramam yani ama tavuk alamıyorum kendimi ondan ya vallahi hamile kalalimda hayırlısı ile artık o zaman düşüneceğiz🤲

Canım ya çok hastaydım dünden beri yatak döşek yatiyom dün ilaç içtim adetim.kesldi iki gün sürdü bugün hiç gelmedi.ins yumurtlamam olur bu ay.canim sikildi
Geçmiş olsun emosum dikakt et sen okulda usuttun bence olur niye olmasın canım dur şimdiden onu düşünme güzel beslen güzelce olur

Geçmiş olsun emosum dikakt et sen okulda usuttun bence olur niye olmasın canım dur şimdiden onu düşünme güzel beslen güzelce olur
Salı günü cok kotuydum canım böyle olacağım belliydi adet olcam diye ilaç içmedim şimdi içiyorum fakat adetim iki gün sürdü kesildi. Nasip artikk

Kolay bi sey yap ben erişte yapmıstım kendim ondan pişircem peynirli terayglı erişte ne yapım yemek yemek bıktık sevidiğniz bi patates salatası bi kısır hafta sonu sevıyorum oyle 🥰
Hahahah onu bende severim ya erişte mantıklı canim taze fasulye yaptım bir de çorba var yeter daha ne olsun 🤗

Canım ya çok hastaydım dünden beri yatak döşek yatiyom dün ilaç içtim adetim.kesldi iki gün sürdü bugün hiç gelmedi.ins yumurtlamam olur bu ay.canim sikildi
Cok gecmıs olsun normal hap içince kesiyo var ya sıkma canını bş dahakine adet agrısı için nimes al canım o kesmiyo adet oldu mu ben onu içiyorum adet hapı yani cok cok gecmiş olsun hemen yumurta dusunme güzel beslen olur niye olmasın

Ohhh ohh yarasın bebislere diyesim geldi kiz 🙈🙈 bebise diyecektim.🥰 Ciğer de yemek iz bırakır mı falan diye duydum dün geçen kaynanam a gitmiştik ciğer yapmış paşa paşa yedim valla yok ben hamileyim diyemedim 😅
Cok geçmiş olsun canim havalar da malum bir de sen Ankara dasin sanirim soğuğu malum bol bol meyve ye ıhlamur iyi geliyor

Cok gecmıs olsun normal hap içince kesiyo var ya sıkma canını bş dahakine adet agrısı için nimes al canım o kesmiyo adet oldu mu ben onu içiyorum adet hapı yani cok cok gecmiş olsun hemen yumurta dusunme güzel beslen olur niye olmasın
Ben katarin içtim parol alıyorum.adet ağrısı için zaten hap içmem canım. Dikkat ederim hasta olunca mecbur içtim ins olur yumurtlamam 2gun sürdü artikk

Ohhh ohh yarasın bebislere diyesim geldi kiz 🙈🙈 bebise diyecektim.🥰 Ciğer de yemek iz bırakır mı falan diye duydum dün geçen kaynanam a gitmiştik ciğer yapmış paşa paşa yedim valla yok ben hamileyim diyemedim 😅

Cok geçmiş olsun canim havalar da malum bir de sen Ankara dasin sanirim soğuğu malum bol bol meyve ye ıhlamur iyi geliyor
Evvet canim ank kuru ayazinda usuyoz burada. Bu yıl hiç bitmedi hastalığımiz.

X