Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman 3 haftalık olmak üzere ya da oldu 🤗 senle aramızda bir aydan az gibi yani 🥰🥰 27 aralık başlayış -31 i bitiş
Canım hayilir olsun tekrardan..betan çok iyi çıkmış ins sağlıklıdır ceviz avakado badem gibi şeyler tüket sağlıklıdır tabiki çocuğun leke falan gelmediği sürece hiç korkun olmasın..

Hahaha kız ağzın bal yesin canımsın😍😍 inş ya cuma günü bi kadın doğuma gidicez sağlıklı mı diye böyle beklemek çok zor ya
Yarın kan ver mutlaka için rahat eder 5 haftalık oldugunda yani önümüzdeki hafta gecınce de kesen falan gorunur 🥰 kimyasal zaten leke falan geliyo canım kanama olmadığı sürece sıkıntı yok

Aramızda 16 gub var canim benim Sat 11 aralikti 4 haftalık senin sata göre 3 bitiyor🥰
Ama sana bişi diyimmi canım sen ilk gebeliğini açıkladığında o kadar pozitif geldi ki ay dedim ne güzel maşalah dedim bende böyle olur muyum ki diye içimden çok geçirdim 🤗🤗 ve kalbimden geçen oldu inanamıyorum

Canım hayilir olsun tekrardan..betan çok iyi çıkmış ins sağlıklıdır ceviz avakado badem gibi şeyler tüket sağlıklıdır tabiki çocuğun leke falan gelmediği sürece hiç korkun olmasın..
Çok şükür şu zamana kadar yok leke bundan sonrada olmaz inş 🤲🤲🧿 çok saol canımsın içimi ferahlattın Allah sizede nasip etsin gönlünüzdekini🤲🤲🤗

Ama sana bişi diyimmi canım sen ilk gebeliğini açıkladığında o kadar pozitif geldi ki ay dedim ne güzel maşalah dedim bende böyle olur muyum ki diye içimden çok geçirdim 🤗🤗 ve kalbimden geçen oldu inanamıyorum
Kalbin temizmis kuzum❤ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah 👼🥰
Ne yapıyorsunuz kızlar 🥰
Yatıyorum hiç iyi değilim bugün bi baş ağrısı bi halsizlik yemek yapılacak off off

22. Gunden oluvusyon

Eklentiler

• 20220122_162402.jpg
    20220122_162402.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 22
28 ocak canim

Günaydın kızlar herkese😍😍 akşam eşime sürpriz hazırladım salona notlar,test,bebiş lifi sabun ve patiklerden oluşan notları komşum tavana bantla yapıştırıp aşağı salladı patikler test ve lifin üzerine doğru 🤗🤗 arkadan da bana bi masal anlat baba şarkısını açtım telde video kaydetti bi yere sabitledim adam şoka girdi yemek yiyemedi heycandan ☺️☺️😍😍😍
Yaaa cok.guzelll
Kızlar testim çıkmış mavişim saoll sayende buldum sonucu❤️❤️ Sonuç nasıl olmalı bak bakim iyi mi bu? Anlamam ben🤷🏻‍♀️Eki Görüntüle 2993489
MasAllah barekAllah cok guzel canim

Kalbin temizmis kuzum❤ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah 👼🥰

Yatıyorum hiç iyi değilim bugün bi baş ağrısı bi halsizlik yemek yapılacak off off
Kolay bi sey yap ben erişte yapmıstım kendim ondan pişircem peynirli terayglı erişte ne yapım yemek yemek bıktık sevidiğniz bi patates salatası bi kısır hafta sonu sevıyorum oyle 🥰

Kolay bi sey yap ben erişte yapmıstım kendim ondan pişircem peynirli terayglı erişte ne yapım yemek yemek bıktık sevidiğniz bi patates salatası bi kısır hafta sonu sevıyorum oyle 🥰
Bende ıspanak yapcam yanına eriştemi yapsam diye düşünüyorum kaç saattir😅😅 gözümde büyüyor ya yoruldum kendime bak salata hazırla, ceviz incir ye, muz onları yedim yoruldum su doldurup su içcem mutfağa gidemedim ayaklarım buz gibi😅 sıcak su torbasımı yapsam diyorum 😅 düşünürken yoruldum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

X