- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.201
İnsallah canım senin kesin 4 Ocak döllenme kesin kesin beyan yüksek 375 cok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım senin kesin 4 Ocak döllenme kesin kesin beyan yüksek 375 cok iyi
Dün verdin ya bugun gececek yarın yine ver 750 cıkması lazım en azKızlar testim çıkmış mavişim saoll sayende buldum sonucu Sonuç nasıl olmalı bak bakim iyi mi bu? Anlamam benEki Görüntüle 2993489
Adam sok oldu tabi yumurtlama sanıyo gebelik cıkıncaÇok değişik bir duyguydu ikimiz için de kalbim nasıl çarpıyrdu anlatamam hele eşimi görseniz hamilelik testi gözünün önünde test mi yaptın nerden biliyorsun diyor sarılıyor sonra notlara bakıyor yine sarılıyor nasıl oldu cabık böyle diye
İnşalah canım tam bira düşük falan olursa noluyor ki tehlike miDün verdin ya bugun gececek yarın yine ver 750 cıkması lazım en az
Düzensiz artış kimyasal oluyo canım 4 gün 5 gün gecikir testler de cıkar ama kanamayla atılır korkutmak istemem ama düzenli 2 güne 2 katı artıs saglıklı gebelik demekİnşalah canım tam bira düşük falan olursa noluyor ki tehlike mi
İnsAllah canım
Ay dua edin inş sağlıklıdır inanıyorum sağlıklı benceDüzensiz artış kimyasal oluyo canım 4 gün 5 gün gecikir testler de cıkar ama kanamayla atılır korkutmak istemem ama düzenli 2 güne 2 katı artıs saglıklı gebelik demek
İnsallah canımAy dua edin inş sağlıklıdır inanıyorum sağlıklı bence
Senin ilk artışlar nasıldı canım sağlıklıdır dimi ya benimYaaaa ne kadar güzel düşünmüssn canim okurken çok duygulandım çok mutlu oldum
Güzel olmuş canım elelrine sağlık hamarat hatunKızlar canta örüyordum anca bitirdim saplarına basladım atayım bakın
Kafam dagılsın diyorum bi dagıtamadım kiGüzel olmuş canım elelrine sağlık hamarat hatun
E iyi ediyorsun tabi canım gzuel yaniKafam dagılsın diyorum bi dagıtamadım ki
Hahaha adam da sok olmuş napsin tahmin edebiliyorum o mutlulugu şaşkınlığı canim daim olsun inşallahÇok değişik bir duyguydu ikimiz için de kalbim nasıl çarpıyrdu anlatamam hele eşimi görseniz hamilelik testi gözünün önünde test mi yaptın nerden biliyorsun diyor sarılıyor sonra notlara bakıyor yine sarılıyor nasıl oldu cabık böyle diye
Ne demek canım bende hastanede verdim hemen düşmedi e nabiza ordan geldi aklıma degerij çok güzel 2 günde 2 katı artınca daha güzel olacak pozitif düşünüyoruz hersey çok güzel oluyor Allahin izniyle bebisKızlar testim çıkmış mavişim saoll sayende buldum sonucu Sonuç nasıl olmalı bak bakim iyi mi bu? Anlamam benEki Görüntüle 2993489
11 ocakta 40Senin ilk artışlar nasıldı canım sağlıklıdır dimi ya benim
Benimki iyidir dimi 4. Hafta oluyor bu hafta hesaplarsam değere göre. Siz kaç haftalık oldunuzHahaha adam da sok olmuş napsin tahmin edebiliyorum o mutlulugu şaşkınlığı canim daim olsun inşallah
Ne demek canım bende hastanede verdim hemen düşmedi e nabiza ordan geldi aklıma degerij çok güzel 2 günde 2 katı artınca daha güzel olacak pozitif düşünüyoruz hersey çok güzel oluyor Allahin izniyle bebis
11 ocakta 40
13 ocakta 140
14 ocakta 203
Sonrasında hiç kan vermedim o gün bugündür bekliyorum tren bekler gibi
Suan tam 6 haftaligim canim ama Sat a göre hesapla usg de ne çıkacak bakalım haftaBenimki iyidir dimi 4. Hafta oluyor bu hafta hesaplarsam değere göre. Siz kaç haftalık oldunuz
Ozaman 3 haftalık olmak üzere ya da oldu senle aramızda bir aydan az gibi yani 27 aralık başlayış -31 i bitişSuan tam 6 haftaligim canim ama Sat a göre hesapla usg de ne çıkacak bakalım hafta
Senin yarın tam 4 haftalık oluyo son adet tarıhine goreOzaman 3 haftalık olmak üzere ya da oldu senle aramızda bir aydan az gibi yani 27 aralık başlayış -31 i bitiş
Betanla haftan uyumlu yumurtlaman normal olmus 4 Ocak garantidoktor gibi konustumOzaman 3 haftalık olmak üzere ya da oldu senle aramızda bir aydan az gibi yani 27 aralık başlayış -31 i bitiş