- 2 Ocak 2012
- 922
- 750
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.221
Hahaha kız ağzın bal yesin canımsınBetanla haftan uyumlu yumurtlaman normal olmus 4 Ocak garantidoktor gibi konustum
Cok guzel olmus canim eline saglikKızlar canta örüyordum anca bitirdim saplarına basladım atayım bakın
Canım hayilir olsun tekrardan..betan çok iyi çıkmış ins sağlıklıdır ceviz avakado badem gibi şeyler tüket sağlıklıdır tabiki çocuğun leke falan gelmediği sürece hiç korkun olmasın..Ozaman 3 haftalık olmak üzere ya da oldusenle aramızda bir aydan az gibi yani 27 aralık başlayış -31 i bitiş
Yarın kan ver mutlaka için rahat eder 5 haftalık oldugunda yani önümüzdeki hafta gecınce de kesen falan gorunurHahaha kız ağzın bal yesin canımsıninş ya cuma günü bi kadın doğuma gidicez sağlıklı mı diye böyle beklemek çok zor ya
Kafam dagılsın diyorum ugrasıyorum biseylerle son zaman beynim yanıyoCok guzel olmus canim eline saglik
Aramızda 16 gub var canim benim Sat 11 aralikti 4 haftalık senin sata göre 3 bitiyorOzaman 3 haftalık olmak üzere ya da oldusenle aramızda bir aydan az gibi yani 27 aralık başlayış -31 i bitiş
Ama sana bişi diyimmi canım sen ilk gebeliğini açıkladığında o kadar pozitif geldi ki ay dedim ne güzel maşalah dedim bende böyle olur muyum ki diye içimden çok geçirdimAramızda 16 gub var canim benim Sat 11 aralikti 4 haftalık senin sata göre 3 bitiyor
Çok şükür şu zamana kadar yok leke bundan sonrada olmaz inşCanım hayilir olsun tekrardan..betan çok iyi çıkmış ins sağlıklıdır ceviz avakado badem gibi şeyler tüket sağlıklıdır tabiki çocuğun leke falan gelmediği sürece hiç korkun olmasın..
Olmaz canım ins senin hatta geçti zaten hiiic sıkıntı yapma rahat ol güzelce ye iç yat . Hicbisey olmaz insÇok şükür şu zamana kadar yok leke bundan sonrada olmaz inşçok saol canımsın içimi ferahlattın Allah sizede nasip etsin gönlünüzdekini
Kalbin temizmis kuzum❤ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahAma sana bişi diyimmi canım sen ilk gebeliğini açıkladığında o kadar pozitif geldi ki ay dedim ne güzel maşalah dedim bende böyle olur muyum ki diye içimden çok geçirdimve kalbimden geçen oldu inanamıyorum
Yatıyorum hiç iyi değilim bugün bi baş ağrısı bi halsizlik yemek yapılacak off offNe yapıyorsunuz kızlar
Senin de cizgin belli canım gebelik testleri pozitif çıkmazsa daha lh yapmam22. Gunden oluvusyon
28 ocak canimBat neydi canım senin M MaviFeslegen
Yaaa cok.guzelllGünaydın kızlar herkeseakşam eşime sürpriz hazırladım salona notlar,test,bebiş lifi sabun ve patiklerden oluşan notları komşum tavana bantla yapıştırıp aşağı salladı patikler test ve lifin üzerine doğru arkadan da bana bi masal anlat baba şarkısını açtım telde video kaydetti bi yere sabitledim adam şoka girdi yemek yiyemedi heycandan
MasAllah barekAllah cok guzel canimKızlar testim çıkmış mavişim saoll sayende buldum sonucuSonuç nasıl olmalı bak bakim iyi mi bu? Anlamam ben Eki Görüntüle 2993489
Kolay bi sey yap ben erişte yapmıstım kendim ondan pişircem peynirli terayglı erişte ne yapım yemek yemek bıktık sevidiğniz bi patates salatası bi kısır hafta sonu sevıyorum oyleKalbin temizmis kuzum❤ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Yatıyorum hiç iyi değilim bugün bi baş ağrısı bi halsizlik yemek yapılacak off off
Pazartesi bi gebelik yapalım bakalım22. Gunden oluvusyon
Teşekkür ediyorum darısı sizlere dua ediyorum28 ocak canim
Yaaa cok.guzelll
MasAllah barekAllah cok guzel canim
Heyecanlanıyorum amaPazartesi bi gebelik yapalım bakalım
Bende ıspanak yapcam yanına eriştemi yapsam diye düşünüyorum kaç saattirKolay bi sey yap ben erişte yapmıstım kendim ondan pişircem peynirli terayglı erişte ne yapım yemek yemek bıktık sevidiğniz bi patates salatası bi kısır hafta sonu sevıyorum oyle
Cok guzel olmus kuzum. Bende cok merakliyimdir boyle şeylere. Birlikte patiklerde oreriz insallahKızlar canta örüyordum anca bitirdim saplarına basladım atayım bakın