Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım napim işten çıktım eve gitçem devam ediyom testlere daha pik olmadı belki yarın 1617. Günde görmüştüm piki. 19 20 iş silikti 21i yine pikti koyuydu yani hatta sende şaşırmıştın demi
Muhtemelen 7 gün sonra gordun yerlesme zamanı merak ettim bugun aklıma geldi koyuydu baya da sımdı ovulasyon yapıyosun demi

Canım napim işten çıktım eve gitçem devam ediyom testlere daha pik olmadı belki yarın 1617. Günde görmüştüm piki. 19 20 iş silikti 21i yine pikti koyuydu yani hatta sende şaşırmıştın demi
Tahmini yumurtlamanın yedinci günü tekrar piki gordun yerlesme zamanı progesteron hormonu da arttıgı için testin koyuydu darısı bu aya insallah

Merhabalar bende sizlere katılmak istedim ovülasyon testi13 aralık yumurtlama pik 14 ü çatlama 13 ve 14 ü 2 gün değerlendirdik. 25 bat. Daha ilk gebelik denememiz olur mu ki kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, bel ağrısı var ama şaşkınım bilemiyorum

Günaydın canım hoşgeldin insAllah gönlünce olur bakalım bekliyoruz hepimiz ay sonuna güzel haberler veririz yılın son ayi bakalım benimde 28 bat adet gelene kadar hep ümit var

Canim okadar erken bu belirtiler birazcikkk fazla gibi psikolojik anılır canimm

Gunaydinnn kizlarrrr. Ne güzel tatil gunundeyizzzz 8.30 kadar uyudukkkkk dinlendikkk
Günaydın canım valla havalar da karanlık basık zaten insan gözünü zor acıyor sabahın köründe oglum uyanır bazen 7.30 bazen 8 şaşmaz , sanki işe gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…