- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Muhtemelen 7 gün sonra gordun yerlesme zamanı merak ettim bugun aklıma geldi koyuydu baya da sımdı ovulasyon yapıyosun demiCanım napim işten çıktım eve gitçem devam ediyom testlere daha pik olmadı belki yarın 1617. Günde görmüştüm piki. 19 20 iş silikti 21i yine pikti koyuydu yani hatta sende şaşırmıştın demi
Tahmini yumurtlamanın yedinci günü tekrar piki gordun yerlesme zamanı progesteron hormonu da arttıgı için testin koyuydu darısı bu aya insallahCanım napim işten çıktım eve gitçem devam ediyom testlere daha pik olmadı belki yarın 1617. Günde görmüştüm piki. 19 20 iş silikti 21i yine pikti koyuydu yani hatta sende şaşırmıştın demi
Günaydın canım hoşgeldin insAllah gönlünce olur bakalım bekliyoruz hepimiz ay sonuna güzel haberler veririzMerhabalar bende sizlere katılmak istedimovülasyon testi13 aralık yumurtlama pik 14 ü çatlama 13 ve 14 ü 2 gün değerlendirdik. 25 bat. Daha ilk gebelik denememiz olur mu ki kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, bel ağrısı var ama şaşkınım bilemiyorum
Negatif. Daha regl de olmadım ama 3. Gün bugün hayırlısı olsunHadi bakalım ilk haber senden gelsin insallah vardır
İnşallah kuzuummNasip ben burda cok gordum oyle silik cıkıp hamile kalan valla belli olmuyo ama bence oldu senin yumurtlaman testine dönüp bi daha baktım millete bakma insallah olmustur hemen gebelik yapma gününü bekle bakalım insallah nasip olur
Bal çörekotu küürü nası oluyoEvet kuzum yapıyorum 2 gündün çizgi belli belirsiz çıkıyor adet olana kadar yapıcam ovulasyon eğer yumurtlama hiç görmezsem adet gelince 2 ci gün bal çörek otu kürünü deneyeceğim
Buradan oku kuzumBal çörekotu küürü nası oluyo
Ya beklesek daha iyi canım aslında yaa varsa bile çıkmazsa
Olabilir canimm bişey olmaz . Herzamn akıntı olmayabilir. İns iyi haber alirizxAy senınde az kalmış inşlah burada umutla bekleyen herkez bu ay güzel haber alır. Yumurtlama günümde çok ağrım oldu . Ama hiç akıntım olmadı . Kafamı karıştırdı bu durum
Canim perşembe cuma catladigini düşünüyorum daha bı hafta oldu. Yapmam beklerim zaten canimm.Yumurtlamanın üstünden 12 gün gecsın canım oyle bak bence erken bakma moral bozma
Canim okadar erken bu belirtiler birazcikkk fazla gibiMerhabalar bende sizlere katılmak istedimovülasyon testi13 aralık yumurtlama pik 14 ü çatlama 13 ve 14 ü 2 gün değerlendirdik. 25 bat. Daha ilk gebelik denememiz olur mu ki kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, bel ağrısı var ama şaşkınım bilemiyorum
Hayırlısı olsun canimm. KismetttGünaydın canım bugün adet oldum bnde bidaha ki aya kaldım
Üzülmeyin nasip kısmet bu işlerNegatif. Daha regl de olmadım ama 3. Gün bugün hayırlısı olsun
İlla ki olacaktır sitres sıkıntı üzüntü yokGünaydın canım bugün adet oldum bnde bidaha ki aya kaldım
Günaydın canım valla havalar da karanlık basık zaten insan gözünü zor acıyor sabahın köründe oglum uyanır bazen 7.30 bazen 8 şaşmaz ,Gunaydinnn kizlarrrr. Ne güzel tatil gunundeyizzzz 8.30 kadar uyudukkkkk dinlendikkk
Aynen benimkide uyanır gecede uyanır .bugün ilk defa uyanmadı çok iyi dinlendikGünaydın canım valla havalar da karanlık basık zaten insan gözünü zor acıyor sabahın köründe oglum uyanır bazen 7.30 bazen 8 şaşmaz ,sanki işe gidiyoruz
Yerleşme zamanı arttıgı için mi yani yine pik oldu o zmnTahmini yumurtlamanın yedinci günü tekrar piki gordun yerlesme zamanı progesteron hormonu da arttıgı için testin koyuydu darısı bu aya insallah
Yapıyorum canım devamm bu ay inşallahMuhtemelen 7 gün sonra gordun yerlesme zamanı merak ettim bugun aklıma geldi koyuydu baya da sımdı ovulasyon yapıyosun demi