Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İsteksiz zorla gibi yapma görev gıbı de yapma inan ki etkiliyodur istemeyince kayganlık da olmaz canın yanar tabi Bebek için sadece görmek için ilişkiye girme isteğin olsun illa ki denk gelir zaten ya cift günler ya tek günler zaten yumurtlama 28 günde oluyorsan 10 günden sonra basla çalısmaya 10 12 14 16 18 20 yada 9 11 13 15 17 19 21 bu günler için ama dongun uzunsa degısır
Tamm canım bu ay da olmaz ise senin dediğin gibi yapayım günleri birde böle deneyim 10 günden sonra devam öle o şekilde bakalım ben şu an ovulosyon dönemindeyim ama adet sivilceleri çıkıyor ya erkenden hani 1 2 tane ondan çıktı bu gün o zaman demek oluyor ki adet olacağım bu sivilcelerden dolayı oyyyyy düşünüyorum sinir oluyorum ama yumurtlama dönemi ya hani daha çatlaması ise falan ne alaka sivilce o zaman amannn kafam karışti canikom ya saol ama senin dediğin gibi yapim olursam ☺️☺️

Selam kızlar. Olivasyon testı hiç kullanmadım reglime 8 gün kaldı eger hasta olursam hemen alıp başlicam. Bu ay çörekotu, D3K2, hayıt,civanperçemi , aslanpençesi Allah ne verdiyse kullandım. 😅:halay::halay: ama hiçbir belirti yok sıfır şuan.Sadece uyuz gibi kaşınıyorum . Akıntım olurdu normalde o bile yok .

Evet inşallah hayırlısı olsun kuzum sen naptın ne kadar kaldı adetine belirtilerin var mı ?
Pazartesi salı koyuydu benim çalıstık yarın da calısıp bu haftayı kapatcaz sonra ne zaman istersek orta haftayı calıstık iste bugun iyiyim dün agrım oldu bi sanki adet olcak gibi sımdı iyiyim canım daha erken zaten merakla bekliyorum ay sonunu insallah olmustur 🤲

Selam kızlar. Olivasyon testı hiç kullanmadım reglime 8 gün kaldı eger hasta olursam hemen alıp başlicam. Bu ay çörekotu, D3K2, hayıt,civanperçemi , aslanpençesi Allah ne verdiyse kullandım. 😅:halay::halay: ama hiçbir belirti yok sıfır şuan.Sadece uyuz gibi kaşınıyorum . Akıntım olurdu normalde o bile yok .
İnsallh olmuştur canım..benim 7 gün var benimde hiç belirtim yokkk bakalimmm

Tamm canım bu ay da olmaz ise senin dediğin gibi yapayım günleri birde böle deneyim 10 günden sonra devam öle o şekilde bakalım ben şu an ovulosyon dönemindeyim ama adet sivilceleri çıkıyor ya erkenden hani 1 2 tane ondan çıktı bu gün o zaman demek oluyor ki adet olacağım bu sivilcelerden dolayı oyyyyy düşünüyorum sinir oluyorum ama yumurtlama dönemi ya hani daha çatlaması ise falan ne alaka sivilce o zaman amannn kafam karışti canikom ya saol ama senin dediğin gibi yapim olursam ☺️☺️
28 günde oluyorsan dediğim gunler muhakkak yakalarsın ya test al yap dene yada bi ay cift bi ay tek dene mutlaka denk gelir

Pazartesi salı koyuydu benim çalıstık yarın da calısıp bu haftayı kapatcaz sonra ne zaman istersek orta haftayı calıstık iste bugun iyiyim dün agrım oldu bi sanki adet olcak gibi sımdı iyiyim canım daha erken zaten merakla bekliyorum ay sonunu insallah olmustur 🤲
İnşallah inşallah kuzuum 🌸

İnşallah

İnsallh olmuştur canım..benim 7 gün var benimde hiç belirtim yokkk bakalimmm
Ay senınde az kalmış inşlah burada umutla bekleyen herkez bu ay güzel haber alır. Yumurtlama günümde çok ağrım oldu . Ama hiç akıntım olmadı . Kafamı karıştırdı bu durum

Milletin dediğine bakma ya bana da dediniz gecen ay pik degıl diye benim olmus yumurtlama bide gittim baktırdım 🙄😅 sen ilişki yasadın ya gerisini bosver bekle bakalım
Evet haklısın öyle dedik ama yumurtlaman olmuş aynen değerlendirdik bakalım hayırlısı

Evet haklısın öyle dedik ama yumurtlaman olmuş aynen değerlendirdik bakalım hayırlısı
Nasip ben burda cok gordum oyle silik cıkıp hamile kalan valla belli olmuyo ama bence oldu senin yumurtlaman testine dönüp bi daha baktım millete bakma insallah olmustur hemen gebelik yapma gününü bekle bakalım insallah nasip olur

35kvk 35kvk sen ne yapıyorsun test yapıyo musun bide sen gecen ay yumurtlamadan kac gün sonra ovulasyon testinde ikinci kez koyuyu gormustun bugun aklıma takıldı 🙈
Canım napim işten çıktım eve gitçem devam ediyom testlere daha pik olmadı belki yarın 1617. Günde görmüştüm piki. 19 20 iş silikti 21i yine pikti koyuydu yani hatta sende şaşırmıştın demi 😂

X