-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Evet. Bakabilir misin koyulaşıyor muAdetin bitinci gününden itibaren mi ,6. Günü.
Yok bitiminden itibarenAdetin bitinci gününden itibaren mi ,6. Günü.
Adetin birinci gününde 11. GünYok bitiminden itibaren
Canım adetin birinci günü yani kanamanın ilk gün sayılıyo yani senin adetin ilk günü 6 Aralıksa 12 günün bugunEvet. Bakabilir misin koyulaşıyor mu
Evet öyleymiş. Ama koyulaşmıyor sankiCanım adetin birinci günü yani kanamanın ilk gün sayılıyo yani senin adetin ilk günü 6 Aralıksa 12 günün bugun
O birden koyulasır canım döngün kaç gün sürüyo uzunluğu yaniEvet. Bakabilir misin koyulaşıyor mu
Evet kuzum yapıyorum 2 gündün çizgi belli belirsiz çıkıyor adet olana kadar yapıcam ovulasyon eğer yumurtlama hiç görmezsem adet gelince 2 ci gün bal çörek otu kürünü deneyeceğimFatmazell canım sen hala ovulasyon yapıyo musun merak ettim
Onu da cok duydum yumurta geliştirdiğini söylüyolar hayırlısı olsun canım benim merak ettim yazmayınca bi bakım dedimEvet kuzum yapıyorum 2 gündün çizgi belli belirsiz çıkıyor adet olana kadar yapıcam ovulasyon eğer yumurtlama hiç görmezsem adet gelince 2 ci gün bal çörek otu kürünü deneyeceğim
Evet inşallah hayırlısı olsun kuzum sen naptın ne kadar kaldı adetine belirtilerin var mı ?Onu da cok duydum yumurta geliştirdiğini söylüyolar hayırlısı olsun canım benim merak ettim yazmayınca bi bakım dedim
30 günO birden koyulasır canım döngün kaç gün sürüyo uzunluğu yani
Olursun canım ozannm.14-15gibi olursunYok bitiminden itibaren
Canim günün geliyo bı gebelik testi yapppEvet kuzum yapıyorum 2 gündün çizgi belli belirsiz çıkıyor adet olana kadar yapıcam ovulasyon eğer yumurtlama hiç görmezsem adet gelince 2 ci gün bal çörek otu kürünü deneyeceğim
İmkanı yok olmamıştır ablamm çünkü kime göstersem o koyu olan testi bu pik değil diyorCanim günün geliyo bı gebelik testi yappp
Himm olabilir canimmm. Beklicez ozamnİmkanı yok olmamıştır ablamm çünkü kime göstersem o koyu olan testi bu pik değil diyor
Evet adet olana kadar beklicem ovulasyona devamHimm olabilir canimmm. Beklicez ozamn
Erken canım daha çıkmaz en erken Pzt yap benceAdetime 1 hafta var varsa çıkar mı ki testte acaba yaa
Tamam canım durabilirsem bekliyimErken canım daha çıkmaz en erken Pzt yap bence