- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.741
esarp sana yazmamısım kuzum benim günüm 27 Ocak 9 Ocak 10 Ocak ovulasyon pikdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evvet gördüm onunla çok konuşmuştuk onunda kisti vardı çok sevndimm darısı bizeeİnsallah canım
Gördüm o u kan vermeye gidiyorum demiş en son Dilara ümitsizdi baya
Adet günü pik oluyo hamilelik olunca maviss denedi onun ki daha koyuydu bunun ki bi tık kalmıs ama HCG arttıkca kırmızı oluyo zaten
Evet bugünün 3. Gün olduğu için belki akşama çatlar diyeDin yaptıysan bugun bekle yarın yap canım. Bu bugünün piki degilmi
Amin canım inşallah kistini bilmiyodum ama bakarken hep goruyorum artık tanıdım her gruba bakıncaEvvet gördüm onunla çok konuşmuştuk onunda kisti vardı çok sevndimm darısı bizee
Onun yanlız dogal olmamış aşılama yaptırmış okudugum kadarıyla yada çatlatma ignesi kullanmış oyle bi sey bide en hassas testle denemis prodiktör early le ama kasette de cıkmıs merak ettim betası kaç dıyeEvvet gördüm onunla çok konuşmuştuk onunda kisti vardı çok sevndimm darısı bizee
Canım akşamda çatlasa zaten dun olan sperm yaşıyor. Yarında olacağı için sorun olmaz. Ama sen nasıl raht edersen canimmEvet bugünün 3. Gün olduğu için belki akşama çatlar diye
Bende geçen ay kimyasal geçirmiştim o zaman ovülasyon testinde tam pik çıkmamıştı. İnşallah hamilelik vardır ve sağlıklı ilerlerİnsallah canım
Gördüm o u kan vermeye gidiyorum demiş en son Dilara ümitsizdi baya
Adet günü pik oluyo hamilelik olunca maviss denedi onun ki daha koyuydu bunun ki bi tık kalmıs ama HCG arttıkca kırmızı oluyo zaten
Aşılama önce oldu tumltmamis bu ay oda hsg çekildi. Çatlama iğnesi oldu . Darısı bize canimmmOnun yanlız dogal olmamış aşılama yaptırmış okudugum kadarıyla yada çatlatma ignesi kullanmış oyle bi sey bide en hassas testle denemis prodiktör early le ama kasette de cıkmıs merak ettim betası kaç dıye
İnsallah canımBende geçen ay kimyasal geçirmiştim o zaman ovülasyon testinde tam pik çıkmamıştı. İnşallah hamilelik vardır ve sağlıklı ilerler
Amin canım inşallah kimsenin emeklerinin karsılıgı bosa cıkmasın tedavi süreci de zor hiç bilmiyorum ama öğrenmek için sürekli okuyorum yazmıyorum cok ama bılırım yani bı burda aktif yazıyorumAşılama önce oldu tumltmamis bu ay oda hsg çekildi. Çatlama iğnesi oldu . Darısı bize canimmm
Zor canimmm. Ben diğer gruplarada konuşuyorum hsg kist derken baya görüştüğüm arkadaş oldu iyi oluyo insan öğreniyor. Mesela benimkinin ciklota kisti olmadığını buradaki kızlardan ogrendimAmin canım inşallah kimsenin emeklerinin karsılıgı bosa cıkmasın tedavi süreci de zor hiç bilmiyorum ama öğrenmek için sürekli okuyorum yazmıyorum cok ama bılırım yani bı burda aktif yazıyorum
Doğru diyorsun canım valla kafam karışmıştı beynim yanıyor bazen fikrin ve yardımın için çok teşekkür ediyorumCanım akşamda çatlasa zaten dun olan sperm yaşıyor. Yarında olacağı için sorun olmaz. Ama sen nasıl raht edersen canimm
Ugün havuç yiyip dediğin gibi yapıcamDoğru diyorsun canım valla kafam karışmıştı beynim yanıyor bazen fikrin ve yardımın için çok teşekkür ediyorum
Biliyorum canım görüyorum halimize bin sükür burda yokken seni hsg cektirenler grubunda görmüştüm o ara rabbim nasip edecek insallah kafan rahat olsun yeter kiZor canimmm. Ben diğer gruplarada konuşuyorum hsg kist derken baya görüştüğüm arkadaş oldu iyi oluyo insan öğreniyor. Mesela benimkinin ciklota kisti olmadığını buradaki kızlardan ogrendim
Rica ederim canım. Çok takılma iki güne bı olan ilişkide Allah nasip ederse tutar zaten..sperm üç gün yaşıyorDoğru diyorsun canım valla kafam karışmıştı beynim yanıyor bazen fikrin ve yardımın için çok teşekkür ediyorum
İns canimBiliyorum canım görüyorum halimize bin sükür burda yokken seni hsg cektirenler grubunda görmüştüm o ara rabbim nasip edecek insallah kafan rahat olsun yeter ki
İnsAllah canım gerçekten çok koyuGeçen bir bayan hamilelik testi ile ovülasyon testi yapmış karşılaştırma olsun diye ekran resmini almıştım ekliyorum benim testimden bir tık daha koyu beyaz alanda çekilen benim testim Ay inşallah olmuştur çok ümitlendim Eki Görüntüle 2991701 Eki Görüntüle 2991702
Sen benden oncesin canım benimde 13 14 pik di canım aynenesarp sana yazmamısım kuzum benim günüm 27 Ocak 9 Ocak 10 Ocak ovulasyon pikdi
İnşallah vardır kuzum seninle batlarımız aynı inşallah ikimizde çift çizgiyi görürüzİnsAllah canım gerçekten çok koyu
Aminnn canım insAllahİnşallah vardır kuzum seninle batlarımız aynı inşallah ikimizde çift çizgiyi görürüz