Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bunu bilmiyordum. Ben ilk on gün yumurtlamayla alakalı sonrasi hamilelik belirtisi sanmistim. Umutlandım valla. Bide bugun afedersiniz krem gibi akinti oldu biraz. Ve azcik gogus hassasiyeti var gibi. Ama ben zihnim benimle oyun mu oynuyor dedim. Benim ilk hamileligimde belirti kovalamadim ama tek fark ettiğim iliski sonrasi bes altıncı gün kasikagrisi olmustu. Ondan sonra hersey normaldi. Adet zamani da pms belirtisiydi hersey. Malesef 3 aylik kalbi durdu kavuşamadım bebeğime.

Ilk defa lh testi kullaniyorum cok anlam veremedim o yuzden. 6. Gunden sonra koyuluk devam mi etti azaldı mi. Yarinda yapicam 6 gun
Azaldı benim aynı koyuluk yoktu senn de mi yine pik çıktı

Eşim varikösel ameliyatı oldu klomen ve çatlatma iğnesi bi ay denedik ama olmadı. Bakalım şuan eşim takviye ilaçlar kullanıyor. Daha yeni oldu ameliyatı ama 3 yıl olunca sabırsız oluyor insan.
Toparlar canım 3 ay ver eşine ilaçları kullansın spermleri toplasın sen de sorun yoksa erkek sorunları daha kolay cozuluyo gordugum kadarıyla rabbim nasip edecektir herseyin vakti saati var insallah olcak canım

Üstümü kalın giydim yemek yaptım yedik şimdide oğlumla oyun oynuyoz anca o uyuyunca dinlenirim artikkk
🥰 Bıdıklar ya uyduruyolar kendilerine enerji bitmez onlar da ben bitiyorum hadi uyku saatin geldi diyorum ya daha uykum gelmedi anne cvp hazır 😂 sanki delikanlıyla konusuyorum valla fena simdikiler

Hayırlı olsun canım bebişin insAllah sağlıkla ilerler ☺️
İlişki günlerin nasıl oldu canım
Birde ovulosyon testini kaç gün kala yapmaya başladın gebelik varmı diye
Ovülasyon gününden birkaç gün öncesi özellikle ilişki oldu canım. Eşim de ben de nöbet tuttuğumuz için çok düzenli olmadı ama ovülasyon öncesi üç günü değerlendirdim. Ovülasyondan sonra da 1 defa değerlendirme şansım oldu. Adet bitiminden 5 gün sonra başladım ben. Geç oluyordu benim. Ovülasyon bittikten sonra yapmayı bıraktım ama adetim birkaç gün gecikince ve akıntı olunca elimdeki ovülasyon testlerinden yapayım dedim. Pozitifi görünce ertesi sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım. İnşallah sağlıkla sıhhatle gelir hepimizin bebişleri 🥰

Ovülasyon gününden birkaç gün öncesi özellikle ilişki oldu canım. Eşim de ben de nöbet tuttuğumuz için çok düzenli olmadı ama ovülasyon öncesi üç günü değerlendirdim. Ovülasyondan sonra da 1 defa değerlendirme şansım oldu. Adet bitiminden 5 gün sonra başladım ben. Geç oluyordu benim. Ovülasyon bittikten sonra yapmayı bıraktım ama adetim birkaç gün gecikince ve akıntı olunca elimdeki ovülasyon testlerinden yapayım dedim. Pozitifi görünce ertesi sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım. İnşallah sağlıkla sıhhatle gelir hepimizin bebişleri 🥰
Geçtikten sonra yapınca piki görmüşsün canım olunca gebelik Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ınsallah 🤲

Amin canım com saol insAllah seninde güzel ilerler darısı bizlere☺️ ❤️

Geçtikten sonra yapınca piki görmüşsün canım olunca gebelik Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ınsallah 🤲
Amin inşallah hepimiz için canım 🤲🏻 Ama ara ara bakıyordum yavaş yavaş koyulaşmaya başlamıştı. Çok durmadım üstünde vücudumuzda belli bir oranda Lh hormonu var zaten diye😀

Amin inşallah hepimiz için canım 🤲🏻 Ama ara ara bakıyordum yavaş yavaş koyulaşmaya başlamıştı. Çok durmadım üstünde vücudumuzda belli bir oranda Lh hormonu var zaten diye😀
Cok koyu cıkmıyo siliniyo zamanla nasıl adetten sonra yap aya baslıyosak yok gibi olur belli belirsiz pik olcak gibi cıkıyosa muhakkak bi sey cıkıyo adet günü zaten kızarıyo iyice maviss de adet günü yaptı pikti 8 ve 10 gün arası pik olcak gibiydi artık deneyimledik 😂

Adetten sonra mesela daha yumurtlama beklerken böyleydi ikinci resim de döngümün 20 günü ben de umutluyum bu ay

Eklentiler

• IMG_20220118_145305.jpg
    IMG_20220118_145305.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20220118_104401.jpg
    IMG_20220118_104401.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar dün hcg 100 çıktı benim. Yarın kontrole gideceğim. Yalnız çok kasık ağrım oluyor. Korkuyorum. Böyle perine bölgeme doğru da kramplar ağrılar giriyor. Normal mi bu 🥺 bir de sürekli uykum geliyor

Cok koyu cıkmıyo siliniyo zamanla nasıl adetten sonra yap aya baslıyosak yok gibi olur belli belirsiz pik olcak gibi cıkıyosa muhakkak bi sey cıkıyo adet günü zaten kızarıyo iyice maviss de adet günü yaptı pikti 8 ve 10 gün arası pik olcak gibiydi artık deneyimledik 😂
Doğru diyorsun canım 😂😂😂

Kızlar dün hcg 100 çıktı benim. Yarın kontrole gideceğim. Yalnız çok kasık ağrım oluyor. Korkuyorum. Böyle perine bölgeme doğru da kramplar ağrılar giriyor. Normal mi bu 🥺 bir de sürekli uykum geliyor
Hepsi normal canım yanlız cok sancın oluyorsa dinlen dikkat et ben korkuyorum agrıdan

X