- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.661
Hayırlı haberle gel insallahVericem canım aynen. Bakalım artmış mı
Suan gayet normal canim adet haftasında oluyor sonrasında hafifliyor güzel haberlerle gel insallahKızlar dün hcg 100 çıktı benim. Yarın kontrole gideceğim. Yalnız çok kasık ağrım oluyor. Korkuyorum. Böyle perine bölgeme doğru da kramplar ağrılar giriyor. Normal mi bubir de sürekli uykum geliyor
İnşaallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin yokluklarını aratmasınToparlar canım 3 ay ver eşine ilaçları kullansın spermleri toplasın sen de sorun yoksa erkek sorunları daha kolay cozuluyo gordugum kadarıyla rabbim nasip edecektir herseyin vakti saati var insallah olcak canım
Dünki testle ayni gibi cikti kuzum. Sende yaptin miCanım ovülasyon testi yaptın mı ? M MaviFeslegen
Benim yok gibi silik çıktı canımDünki testle ayni gibi cikti kuzum. Sende yaptin mi
Dunki testle qyni gibi canim. Daha koyu olmadi . Sanirim yumurtlama degil.. senin tekrar azalıp adet günleri yine pik mi olmustu hamile oldugundaAzaldı benim aynı koyuluk yoktu senn de mi yine pik çıktı
Dur bakalım ne olacak son 10 gunumuz. Geçmez ki simdiBenim yok gibi silik çıktı canım
Ay valla bıraktım canım ya test yapmıcam dahaDur bakalım ne olacak son 10 gunumuz. Geçmez ki simdi
Benim de bugun koyuydu canım insallah kalmısızdır sonucu ogrenır ogrebmez yazıcam bizden sonrakiler arastıran olur muhakkakDünki testle ayni gibi cikti kuzum. Sende yaptin mi
Bekle bakalım hayırlısı olsun canım ben de daha yapmayacam bekleyeceğim insallah olmusturAy valla bıraktım canım ya test yapmıcam daha
Canım sende atar mısın bı resminiBenim yok gibi silik çıktı canım
Ben elimde test varken mümkün değil rahat duramam. Ilk defa lh testi yapiyorum ben. Oda bağımlılık yaptı sanırım. Cift cizgi gormek beni acayip mutlu ediyormuş ya.Ay valla bıraktım canım ya test yapmıcam daha
Ay evet benim kide boyle. Insallah kalmisizdir. Baya umut bağladım. Olmazsa kotu olacak diye frenlemek istiyorum ama bodoslama gidiyorum.. HayırlisiBenim de bugun koyuydu canım insallah kalmısızdır sonucu ogrenır ogrebmez yazıcam bizden sonrakiler arastıran olur muhakkak
İnşallah kuzumBekle bakalım hayırlısı olsun canım ben de daha yapmayacam bekleyeceğim insallah olmustur
Benimde evde var kuzum ama her gün test yapıp kafamı doldurmak istemiyorum. İnşallah hamileyizBen elimde test varken mümkün değil rahat duramam. Ilk defa lh testi yapiyorum ben. Oda bağımlılık yaptı sanırım. Cift cizgi gormek beni acayip mutlu ediyormuş ya.
Sıvı alımı saat vs değişebilir mi acep canım aynı saatlerde yapın diyorlar ya birde bakalım canım nasip kısmetse güzel olacsk adet gelmeden hep bir umut var tamam mı
Valla kuzum bilmiyorum ki dikkat ettim ama 2-3 gün sonra tekrar ovu yaparımSıvı alımı saat vs değişebilir mi acep canım aynı saatlerde yapın diyorlar ya birde bakalım canım nasip kısmetse güzel olacsk adet gelmeden hep bir umut var tamam mı
Aynen canım olmadı öle yap her gün yapmaya gerek yok ben bu gün yaptım ilk bide yarın yaparım sonra hergun yapmam zaten canımValla kuzum bilmiyorum ki dikkat ettim ama 2-3 gün sonra tekrar ovu yaparım
Elimde çokta test kalmadı canım zaten bir de bugün iki kere yaptımAynen canım olmadı öle yap her gün yapmaya gerek yok ben bu gün yaptım ilk bide yarın yaparım sonra hergun yapmam zaten canım