Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan gayet normal canim adet haftasında oluyor sonrasında hafifliyor güzel haberlerle gel insallah

Dünki testle ayni gibi cikti kuzum. Sende yaptin mi
Benim de bugun koyuydu canım insallah kalmısızdır sonucu ogrenır ogrebmez yazıcam bizden sonrakiler arastıran olur muhakkak

Eklentiler

• IMG_20220118_104401.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20220118_103820.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 24
Ben elimde test varken mümkün değil rahat duramam. Ilk defa lh testi yapiyorum ben. Oda bağımlılık yaptı sanırım. Cift cizgi gormek beni acayip mutlu ediyormuş ya.
Benimde evde var kuzum ama her gün test yapıp kafamı doldurmak istemiyorum. İnşallah hamileyiz ben adet gününden bir yada ikinci gün önce test yapıcam

Sıvı alımı saat vs değişebilir mi acep canım aynı saatlerde yapın diyorlar ya birde bakalım canım nasip kısmetse güzel olacsk adet gelmeden hep bir umut var tamam mı
Valla kuzum bilmiyorum ki dikkat ettim ama 2-3 gün sonra tekrar ovu yaparım

Aynen canım olmadı öle yap her gün yapmaya gerek yok ben bu gün yaptım ilk bide yarın yaparım sonra hergun yapmam zaten canım
Elimde çokta test kalmadı canım zaten bir de bugün iki kere yaptım 1 test bozuk çıktı inşallah güzel haberi alırız beni haberdar et mutlaka merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…