- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim ne guzel insallah bizimkilerde cok bekletmez benimde bu 4. ayim ilk defa ovulasyon kullandim bendede 1 2 gun farketti programa gore bakalim hayirlisi artikSagolasun kuzum
Amin inşallah canim sagolasin bu 6.ayimdi ovulasyon ile tuttu canim ben geç yumurtluyormusum meğersem uygulama ile alakası yokmuş
Hadi ins canım.. koyu çıkmış ins vardirrr
İnsallah insallah beni cıldırttı bu ovulasyon yaHadi ins canım.. koyu çıkmış ins vardirrr
Öyle oluyo canım. Erken gebelik varsa yap belki çıkar. Test yaptıkça yapılıyor en iyisi hiç yapmamakİnsallah insallah beni cıldırttı bu ovulasyon ya
Valla koyu cikmis canim bencede hamilelik ihtimali daha yuksek geldi banada zaten adetine az kaldiÇıldırmak üzereyim umarım boş cıkmaz ya bu saatten sonra yumurtlayacagımı sanmıyorum ama yine de dün yaptık
Aynen bugun döngümün 20 günü normal de bu zamanlar koyu olmaz bu kadar insallah olmustur alırsan 7 8 günü gecmeden mutlaka dene bakValla koyu cikmis canim bencede hamilelik ihtimali daha yuksek geldi banada zaten adetine az kaldi
Yok canım gebeliğe hemen girmem o konuda dersimi aldım Boyle umutlu beklemek daha güzel sonrası sitres oluyo hele gecen deneyimden sonraÖyle oluyo canım. Erken gebelik varsa yap belki çıkar. Test yaptıkça yapılıyor en iyisi hiç yapmamak
Ben diyettyim kuzum spor yapıyorum. Eylül 2022 den itibaren çocuk istiyoruz eşimle konuştuk şu 1.sınıf muhabbetini bi atlatalımGünaydın canım
Sen ne yapıyorsun kaçak yoklayıp gidiyon nasılsın ne yapıyorsun
Ben gibi düşünmüşsün ben de eger yapmasaydım 1 gecınce anca olurdu cunku okul ve kucuk bebek ikisinin de ilgi zamanı zor olur diye düşünüyorum en azından smdı olursa seneye kreşe gider yarım gün ben de bebege bakarım ona da iyi olur bana da bebek de buyur ele kola gelir 1 e baslayacagı zaman yoksa zor olur yenidoganla baslamak 1 e ciddenBen diyettyim kuzum spor yapıyorum. Eylül 2022 den itibaren çocuk istiyoruz eşimle konuştuk şu 1.sınıf muhabbetini bi atlatalım
Ama bırakma arada bir bak yaz konus canım rabbim dileğin zaman nasip etsinBen diyettyim kuzum spor yapıyorum. Eylül 2022 den itibaren çocuk istiyoruz eşimle konuştuk şu 1.sınıf muhabbetini bi atlatalım
Sağol kuzummm. Hamiş konusu açarsanız beni unutmayın yine deAma bırakma arada bir bak yaz konus canım rabbim dileğin zaman nasip etsin
Ovulasyon da bi eziyeettt yapsana hcgDurdukca koyulasıyo tabi ama içimde bi heycan garip bi his rabbim boşa cıkartmasın insallah herkes mutlu olsun
Unutur muyum etiket yaparız yine konusuruzSağol kuzummm. Hamiş konusu açarsanız beni unutmayın yine de
Yapmam yaklasmadan yapmam canım gecen ayı hatırla ve yap demeOvulasyon da bi eziyeettt yapsana hcg
Günaydınlar kizlarrrrGünaydın kızlar
Aminnnn cnm aminn ,Günaydın kızlar son testimi de yapmış bulunuyorum bu koyulugu görmeyi çok istemiştim insallah sizde bu ay görürsünüz bu çift çizgiyi Amin