Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım akıntı durumu bende de var ovülasyon ile 7-8 Ocak yumurtlama ve 9 Ocak çatlamayı gördüm ve o günleri değerlendirdim 5-6 gündür beyaz kremsi akıntım var kasık ağrım çok az sizin nasıl olmuştu hamilelik belirtileri varmıydı
Bel ağrım ve kaşık ağrım çok olmuştu canım. Krem gibi akıntı baya çok oldu. Bata yakın akıntı azalıp sarıya döndü hafif. Koku olmadı. Ama bel kasık ve sırt ağrıları beni şüphelendirdi baya. İnşallah senin de en kısa sürede gelir bebişin 🥰🙏🏻

Bel ağrım ve kaşık ağrım çok olmuştu canım. Krem gibi akıntı baya çok oldu. Bata yakın akıntı azalıp sarıya döndü hafif. Koku olmadı. Ama bel kasık ve sırt ağrıları beni şüphelendirdi baya. İnşallah senin de en kısa sürede gelir bebişin 🥰🙏🏻
Hayırlı olsun canım bebişin insAllah sağlıkla ilerler ☺️
İlişki günlerin nasıl oldu canım
Birde ovulosyon testini kaç gün kala yapmaya başladın gebelik varmı diye

Ben beyaz akıntı olunca internetten araştırdım mantardan dolayı idrar yolları enfeksiyonu dolayısıylada akıntı olurmuş sizde beyaz krem gibi akıntı deyince mantar mı enfeksiyon mu yoksa gebelik mi diye merak ettim 22 Ocak adet günüm ama hiç belirti yok karamsarlığa düştüm işin açıkçası
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olur

Günaydın kızlar son testimi de yapmış bulunuyorum bu koyulugu görmeyi çok istemiştim insallah sizde bu ay görürsünüz bu çift çizgiyi Amin ♥️😍

Eklentiler

• 20220118_093257.jpg
    20220118_093257.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 22
Ben beyaz akıntı olunca internetten araştırdım mantardan dolayı idrar yolları enfeksiyonu dolayısıylada akıntı olurmuş sizde beyaz krem gibi akıntı deyince mantar mı enfeksiyon mu yoksa gebelik mi diye merak ettim 22 Ocak adet günüm ama hiç belirti yok karamsarlığa düştüm işin açıkçası
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olur
Canım kaşıntı kizariklik da varsa mantar olur . Tek beyaz akıntı mantar belirtisi degildir

Benimde adete yakin sarıya döndü akintimm. Ara ara oluyo Ayyy akıntı belirtolerimiz aynı canim ins bende gebeyimdir

X