-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.281
Yok geç görmedim ben yumurtlamayı erken gördüm hatta adetim 6 gün öne çekmişti ama yumurtlamadan sonra başlatmıştı beyaz akıntım. Şuan var neyse bu günden sonra yapayım olmazsa Ovü gidene kadar perşembe yola çıkacağım zatenCanım onceki ovudada akıntım çok olmuştu senin yumurtlamayı geç görmüştun.okadar sıkıntı Paz degerlendirdigin sürece sorun yokk
yapıyoruz zaten bakalım bu aydan pek umudum yok şubatta inşallahTakılma dediğim ara degerlendirme yapmaya çalış canım
Olsun canım belli olmaz ummadığın anda oluverir insallahYok geç görmedim ben yumurtlamayı erken gördüm hatta adetim 6 gün öne çekmişti ama yumurtlamadan sonra başlatmıştı beyaz akıntım. Şuan var neyse bu günden sonra yapayım olmazsa Ovü gidene kadar perşembe yola çıkacağım zaten
yapıyoruz zaten bakalım bu aydan pek umudum yok şubatta inşallah
Ya tabikide bekliyorsun bekliyoruz sonuçta ama biraz uzak durunca inan daha iyi geldi bana şahsen burdanHersey in zamanı var tabi ama lütfen saglıklı olsunüzüldüm ben cidden yıkım oluyo
Ben hiç bırakmadım bide ben gideyimYa tabikide bekliyorsun bekliyoruz sonuçta ama biraz uzak durunca inan daha iyi geldi bana şahsen burdan
Vala ben direk çöpe canım hiç takilamam takilirsam önüme bakamam sana tavsiyem bu kadar sende takılma relax ol azıcık kız insanlar neler neler yaşıyor senin bir tanede evladın var birde bence bu kadar uzlme canım inankiHala saklıyorum gebelik testlerinin resimleri ama canım yandıesarp
Vala bak 15 gün kafa dinledim bakma iki gündür girdim girmişken sonucu beklim dedim ben gene giderim daha iyi oluyor sürekli birda strese gerek yok canımBen hiç bırakmadım bide ben gideyim
Öyle tabi ama seviniyosun var diye adet geçiyo sonra akıntı sandım ben bide evde eltim gil var giremiyom o ara nası yazdım onu bile bilmiyorum bi baktım kan yüz düştü kimyasal olcak bide rüya gordum salıdan cok dua edince mi ne rabbim hissettirdi zaten cocugum olmasa yine bu kadar olmazdım yani iyi ki o var ondan once oldugunda da cok aglamıstım bunda kötü oldum agrı bi taraftan bi sey diyemiyosun mecbur dolanıyosun evde kabus gibiydiVala ben direk çöpe canım hiç takilamam takilirsam önüme bakamam sana tavsiyem bu kadar sende takılma relax ol azıcık kız insanlar neler neler yaşıyor senin bir tanede evladın var birde bence bu kadar uzlme canım inankiGüzel düşün gzuel olsun canikom
Ne bilim kız bakma öyle dediğime konusmak da iyi geliyo bi buraya bakıyorumVala bak 15 gün kafa dinledim bakma iki gündür girdim girmişken sonucu beklim dedim ben gene giderim daha iyi oluyor sürekli birda strese gerek yok canım
Aynen canım valla hatta 2 kere üst üste değerlendirdik bugünCook iYİ ozamn canım ins piktirrr
MasallahAynen canım valla hatta 2 kere üst üste değerlendirdik bugün
Evet canım seni anlıyorum haklısın ama ne yapalım yani vardır rabbimin bildiği deyip tevekkül etmekten başka çare yok bende aynını yaşadım testlerim falan silik bir şekilde olmadı ama ben dondurdum ya hesabi yazamadım buraya girmedigim için bir sancılı geçti gece beni 4 de uyandırdı iki gece ağrılarım ve ilk defa bubkadar ağrılı bir regl geçirdim ve aşırı kanamam oldu bitince rahatladım sonra önüme baktım eğer ki arkama bakmaya devam edersem olmaz sende hiç geriye bakma canimÖyle tabi ama seviniyosun var diye adet geçiyo sonra akıntı sandım ben bide evde eltim gil var giremiyom o ara nası yazdım onu bile bilmiyorum bi baktım kan yüz düştü kimyasal olcak bide rüya gordum salıdan cok dua edince mi ne rabbim hissettirdi zaten cocugum olmasa yine bu kadar olmazdım yani iyi ki o var ondan once oldugunda da cok aglamıstım bunda kötü oldum agrı bi taraftan bi sey diyemiyosun mecbur dolanıyosun evde kabus gibiydi
Sen görmezsin biliyorum sen burasiz yapaman canikom anladım seni ben bana eserse giderim napim nasıl mutluysan öyle bı ara çok bakıyordum eşimin dikkatini çekti gerek yok dedi adam haklı yani onun yanında burada konuşmakta ne olakiNe bilim kız bakma öyle dediğime konusmak da iyi geliyo bi buraya bakıyorumsitrese gerek yok canım ben gitsem herkes sasırır kimse beklemez benden oyle bi sey gidemem zaten benim bütün hersey burda ne cinsellik kaldı ne bi sey herkese bi faydam olduysa ne mutlu bana
Öyle tabi nasip canım hersey rabbim bi daha yasatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin ınsallahEvet canım seni anlıyorum haklısın ama ne yapalım yani vardır rabbimin bildiği deyip tevekkül etmekten başka çare yok bende aynını yaşadım testlerim falan silik bir şekilde olmadı ama ben dondurdum ya hesabi yazamadım buraya girmedigim için bir sancılı geçti gece beni 4 de uyandırdı iki gece ağrılarım ve ilk defa bubkadar ağrılı bir regl geçirdim ve aşırı kanamam oldu bitince rahatladım sonra önüme baktım eğer ki arkama bakmaya devam edersem olmaz sende hiç geriye bakma canim
Bende bakıyorum yazarken okumasın diye yaklastı mı kapatırım o hepimiz de var artık kadınlar kulübü diye bozdun diyo bana Güzin abla dedi bi kereSen görmezsin biliyorum sen burasiz yapaman canikom anladım seni ben bana eserse giderim napim nasıl mutluysan öyle bı ara çok bakıyordum eşimin dikkatini çekti gerek yok dedi adam haklı yani onun yanında burada konuşmakta ne olakiondan bazen uzak iyidir canikommmm
Amin canımÖyle tabi nasip canım hersey rabbim bi daha yasatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin ınsallah
Bende bakıyorum yazarken okumasın diye yaklastı mı kapatırım o hepimiz de var artık kadınlar kulübü diye bozdun diyo bana Güzin abla dedi bi kerene yapım yani
Bende öyle olurum kesin zaten çok duygusalm ağlarım bile kalbini duyunca kıyamam onaİnsallah oda gececek gözlerin doku dolu cıkacaksın güçlü kalp atışlarını duyunca minik mercimeğinin oğlumu hatırlıyorum ağla ağla mutluluktan karnımı tuta tuta eve geldim ikinci kalbim demiştim o duygu pahabiçilemez
Mis gibi kokusunu alıyosun minik elleriyle sana sarılıyo sıkı sıkı tuvalete kalkamıyom yanından koku gitti mi gözler açılıyo oda çok güzel özel bi duygu insallah cok sürmez gecer aç kalma mutlaka ye yumurtanı sütünü sabah cevizini eksik etmehatırlıyorum hatırlamaz mıyım ikisinde de oldu senin ovulasyon piki insallah tutmustur benim de bide uyku basması oluyo insallah tek dileğim olması canım
Bilmiyorum ki canım degıskenlik gosteriyo yumurtlama her ay aynı zaman olmaz ki bu ay benim 11 gün oldu gecen ay 15 16 ondan once 12 13 bi sefer tam 14 oldu her ay degısıyo senin de istina olmusesarp nadir denk gelir genel hep aynı gün olmaz denk gelmiş buyumesi yumurtanın mekapcıgım degerlendırıyosan sürekli yapmıyosan ovulasyon yapma içine kusku dusurme bu arafa yumurtlaman oldugunu sanmıyorum 17 gün yumurtladıgın için 15 19 günleri arası olur diyorum
Dert dinleyen cözüm bulan bi kadın var ya gercek adı degıl de takma adı o eşim bana ondansın diyoGüzin abla he
Ben de uyuyom bu ara bide cok idrara cıkıyom kendimde gozlemledigim insallah olmustur ölcem meraktan gene durmaya calısıyorum sanki erken öğrenince ne olcaksa bekle isteBende öyle olurum kesin zaten çok duygusalm ağlarım bile kalbini duyunca kıyamam ona
Bebiş tutunsunda onlarda geçer uyku basması geldimi uyursun ben uyuyom vallaiyi besleniyorum canım zorla yiyom