Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım onceki ovudada akıntım çok olmuştu senin yumurtlamayı geç görmüştun.okadar sıkıntı Paz degerlendirdigin sürece sorun yokk
Yok geç görmedim ben yumurtlamayı erken gördüm hatta adetim 6 gün öne çekmişti ama yumurtlamadan sonra başlatmıştı beyaz akıntım. Şuan var neyse bu günden sonra yapayım olmazsa Ovü gidene kadar perşembe yola çıkacağım zaten
Takılma dediğim ara degerlendirme yapmaya çalış canım
yapıyoruz zaten bakalım bu aydan pek umudum yok şubatta inşallah

Olsun canım belli olmaz ummadığın anda oluverir insallah

Hala saklıyorum gebelik testlerinin resimleri ama canım yandı esarp
Vala ben direk çöpe canım hiç takilamam takilirsam önüme bakamam sana tavsiyem bu kadar sende takılma relax ol azıcık kız insanlar neler neler yaşıyor senin bir tanede evladın var birde bence bu kadar uzlme canım inanki Güzel düşün gzuel olsun canikom

Öyle tabi ama seviniyosun var diye adet geçiyo sonra akıntı sandım ben bide evde eltim gil var giremiyom o ara nası yazdım onu bile bilmiyorum bi baktım kan yüz düştü kimyasal olcak bide rüya gordum salıdan cok dua edince mi ne rabbim hissettirdi zaten cocugum olmasa yine bu kadar olmazdım yani iyi ki o var ondan once oldugunda da cok aglamıstım bunda kötü oldum agrı bi taraftan bi sey diyemiyosun mecbur dolanıyosun evde kabus gibiydi

Vala bak 15 gün kafa dinledim bakma iki gündür girdim girmişken sonucu beklim dedim ben gene giderim daha iyi oluyor sürekli birda strese gerek yok canım
Ne bilim kız bakma öyle dediğime konusmak da iyi geliyo bi buraya bakıyorum sitrese gerek yok canım ben gitsem herkes sasırır kimse beklemez benden oyle bi sey gidemem zaten benim bütün hersey burda ne cinsellik kaldı ne bi sey herkese bi faydam olduysa ne mutlu bana

Evet canım seni anlıyorum haklısın ama ne yapalım yani vardır rabbimin bildiği deyip tevekkül etmekten başka çare yok bende aynını yaşadım testlerim falan silik bir şekilde olmadı ama ben dondurdum ya hesabi yazamadım buraya girmedigim için bir sancılı geçti gece beni 4 de uyandırdı iki gece ağrılarım ve ilk defa bubkadar ağrılı bir regl geçirdim ve aşırı kanamam oldu bitince rahatladım sonra önüme baktım eğer ki arkama bakmaya devam edersem olmaz sende hiç geriye bakma canim

Sen görmezsin biliyorum sen burasiz yapaman canikom anladım seni ben bana eserse giderim napim nasıl mutluysan öyle bı ara çok bakıyordum eşimin dikkatini çekti gerek yok dedi adam haklı yani onun yanında burada konuşmakta ne olaki ondan bazen uzak iyidir canikommmm

Öyle tabi nasip canım hersey rabbim bi daha yasatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin ınsallah

Bende bakıyorum yazarken okumasın diye yaklastı mı kapatırım o hepimiz de var artık kadınlar kulübü diye bozdun diyo bana Güzin abla dedi bi kere ne yapım yani

Bende öyle olurum kesin zaten çok duygusalm ağlarım bile kalbini duyunca kıyamam ona
Bebiş tutunsunda onlarda geçer uyku basması geldimi uyursun ben uyuyom valla iyi besleniyorum canım zorla yiyom

Bende öyle olurum kesin zaten çok duygusalm ağlarım bile kalbini duyunca kıyamam ona
Bebiş tutunsunda onlarda geçer uyku basması geldimi uyursun ben uyuyom valla iyi besleniyorum canım zorla yiyom
Ben de uyuyom bu ara bide cok idrara cıkıyom kendimde gozlemledigim insallah olmustur ölcem meraktan gene durmaya calısıyorum sanki erken öğrenince ne olcaksa bekle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…