Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bilim bosa da gitsin istemiyom testlerim bide biri bozuk cıktı bugun kıpkırmızı kaldı oyle Çarşamba yapayım dedim sonrada bekleyecem mecbur yarın yapalım dedim öglen yine belim kasıklarım agrıyo bende sasırdım ovulasyona
Yarım sen yine ovu yap pik çıkacak bence

Oh mis benim canım sıkıldı eşim de yok 😔

Ben bakmıyorum ona tosun paşa izledim oyle sıcak su torbası koydum ayaklarıma yattım ogluma sarılıp 🥰
Benimde eşim gece bazen olmuyor sıkıcı oluyor gerçekten canım ya😏

tosun paşa bende izledim Allah rahmet eylesin ama halen her gün izlesek bıkmıyoruz bikmiyorum yani ya ☺️

Ne bilim bosa da gitsin istemiyom testlerim bide biri bozuk cıktı bugun kıpkırmızı kaldı oyle Çarşamba yapayım dedim sonrada bekleyecem mecbur yarın yapalım dedim öglen yine belim kasıklarım agrıyo bende sasırdım ovulasyona
Gebelik olsa bu kadar erkn pik belli etmez onuncu günden sonra anca kizariyo. Zaten kullandın yap bı tane daha bence yarın pik. Aynı kalırsa bı daha yapmaxsin gebelikten deriz.merak ettik

😀Buranın demirbasiyiz canimm ne testler ne ovulari gordukkk.bizim.bi kendimize faydamız yokkk 😀
Yani emosum gördükçe ogreniyoruz evet olur olur kendimize de olur vakit saat gelince insAllah senide çok merak ediyorum varmı değişik bir belirti ol desin yeterli rabbim tek ilişkide missss gibimde olur vallahi ❤️❤️

Yani emosum gördükçe ogreniyoruz evet olur olur kendimize de olur vakit saat gelince insAllah senide çok merak ediyorum varmı değişik bir belirti ol desin yeterli rabbim tek ilişkide missss gibimde olur vallahi ❤️❤️
Aynıyım.canim.. akıntım var sarı geliyo artikk. Bekliyorum canimm bu ay olmzsada sıkıntı değil zaten eş geçmiştim bu ayı. Olacak ins canimmm nasip alllah sağlıklı evlat versin hepimize

Benimde eşim gece bazen olmuyor sıkıcı oluyor gerçekten canım ya😏

tosun paşa bende izledim Allah rahmet eylesin ama halen her gün izlesek bıkmıyoruz bikmiyorum yani ya ☺️
Aynen eski filmler hep güzel sıkıcı olmuyo
😀Buranın demirbasiyiz canimm ne testler ne ovulari gordukkk.bizim.bi kendimize faydamız yokkk 😀
Öyle deme benimde herkese faydam oluyo kendime bekliyorum ama 😂

Aynıyım.canim.. akıntım var sarı geliyo artikk. Bekliyorum canimm bu ay olmzsada sıkıntı değil zaten eş geçmiştim bu ayı. Olacak ins canimmm nasip alllah sağlıklı evlat versin hepimize
Belki olur canım olmazsa da öbür ay adet bitimiyle dene 3 ay sansın cok yüksek kafan da rahat sorun yok daha ne olsun 🥰

Gebelik olsa bu kadar erkn pik belli etmez onuncu günden sonra anca kizariyo. Zaten kullandın yap bı tane daha bence yarın pik. Aynı kalırsa bı daha yapmaxsin gebelikten deriz.merak ettik
Ondan dedim ya carsamba yapayım diye pazardan pazara 7 gün carsamba 10 diye dedim carsamba yapayım ama 35 KVK 5 gün ikinci piki gordugu kımyasal olan da kafamda deli sorular

Hersey in zamanı var tabi ama lütfen saglıklı olsun 🤲 üzüldüm ben cidden yıkım oluyo

İnsallah oda gececek gözlerin doku dolu cıkacaksın güçlü kalp atışlarını duyunca minik mercimeğinin oğlumu hatırlıyorum ağla ağla mutluluktan karnımı tuta tuta eve geldim ikinci kalbim demiştim o duygu pahabiçilemez

Mis gibi kokusunu alıyosun minik elleriyle sana sarılıyo sıkı sıkı tuvalete kalkamıyom yanından koku gitti mi gözler açılıyo oda çok güzel özel bi duygu insallah cok sürmez gecer aç kalma mutlaka ye yumurtanı sütünü sabah cevizini eksik etme 🥰 hatırlıyorum hatırlamaz mıyım ikisinde de oldu senin ovulasyon piki 🥰insallah tutmustur benim de bide uyku basması oluyo insallah tek dileğim olması canım 🤲🥰

Bilmiyorum ki canım degıskenlik gosteriyo yumurtlama her ay aynı zaman olmaz ki bu ay benim 11 gün oldu gecen ay 15 16 ondan once 12 13 bi sefer tam 14 oldu her ay degısıyo senin de istina olmus esarp esarp nadir denk gelir genel hep aynı gün olmaz denk gelmiş buyumesi yumurtanın mekapcıgım degerlendırıyosan sürekli yapmıyosan ovulasyon yapma içine kusku dusurme bu arafa yumurtlaman oldugunu sanmıyorum 17 gün yumurtladıgın için 15 19 günleri arası olur diyorum
Bende öyle düşünüyorum ama beyaz akıntım çok var. Neden olur bu akıntı acaba

Himmm onu bilmiyorum canimm nasıl istsrsen bekle bakalimm nasıl.olsa değerlendirsin.
Resmi esime attım yarın da yapalım dedim dün oyle yarım yamalak olunca kızmayım diye diyo ki nede olsa gectı yumurtlaman al dedim bak adam da sok olmuştur bi daha nasıl olsa gecmiştir demez 😂

X