- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
Aklıma kotu bi sey getirme ya merak ediyosN baktır canım ama için rahat etsin kafana takıp durmaTmm canim saol öle yapım olmadı bı ya kafam karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma kotu bi sey getirme ya merak ediyosN baktır canım ama için rahat etsin kafana takıp durmaTmm canim saol öle yapım olmadı bı ya kafam karıştı
Napcan canimm. Bizim için önemli olan elimize geçen paraAynen oyle canm zaten her sey arttı eridi para gitti
İnsallah eşim gibi dedin bizim para ne oldu simdi diyo oda size de yapar herhalde dedim
Ne zaman verdiğine baglı ama 2 saatte cıkar
O hiç belli olmaz canım adet gelene kadar ümit hep var canikom
Ne sonucu bekliyom canım kan mi verdinKızlar enabiz da sonuçlar kaç saatte çıkıyor
Kizlar neler yapıyorsunuz ya aklıma takıldı bu gün bir arakdas yazmıştı hatta 3 aydır adetleri 22 güne inmiş yanlış hatırlamıyorsam yaş 35 idi şimdi benim adetlerim düzenli idi 27 28 26 oluyorum ama korunmayı bıraktığımız dan beri 3 ay son 24 günde bir oldum bu ay da hatta tekrar 27 gün oldum menopoz falan demişler cevap olarak arkadaşa aceba dedim kendi kendime ama öyle olur muyum erken menopoz falan ya hiç çocuğum yok benim
Canikom ya her kes bir şey yazıyor şimdi belirtidir benzeyince taktım tabi yalan yok randevu aldım normal hastane ayın sonuna verdi 31 Aralık hayirlisi bakayım insAllah adet olursam ona denk geliyor iyi olmuş dime adetliykenAklıma kotu bi sey getirme ya merak ediyosN baktır canım ama için rahat etsin kafana takıp durma
32 yaşındayım emoşumSen kaç yaşındasın canimm. Bişey olmaz adet düzensizliği den stresten oluyodur.
Ayniymisiz ben 31. İki üç gün oynar canım bişey olmaz o kadar adet düzenliginden. Aklına bişey getirme olur insallj32 yaşındayım emoşum
89 ikizler burcuyum sen insAllah canım ya her okuduğumuzu kafaya takiyor insan ister istemez yaş 30 geçince yaşlanıyoruz canikom yaş gidiyor vala hayırlısını versin rabbim hepimize şimdi randevu aldım ayın 31 verdi normal hastane aldım tahlil yaptırmak için her şeyi işteyim bı bari gitmişken Allah izin verirse bakım ne diyecek Dr ya bu son ay ya hani hepimiz şöyle güzel güzel haberler versek canikom yaAyniymisiz ben 31. İki üç gün oynar canım bişey olmaz o kadar adet düzenliginden. Aklına bişey getirme olur insallj
Adetim gecikti canım kan verdim sonuç 0.490 çıktıNe sonucu bekliyom canım kan mi verdin
Canım 0.490 ilk defa duyuyorum ne demek oluyor Muş Dr sorabildin miAdetim gecikti canım kan verdim sonuç 0.490 çıktı
Yok canım e nabizdan gördüm bnde negatif sanırımCanım 0.490 ilk defa duyuyorum ne demek oluyor Muş Dr sorabildin mi
Canım negatif malesef sanırım o zaman bat ne zaman senin dedim ya bu aralık sonucu ilk defa duydum gördüm bende anlamadım ondan sordumBöyle negatif mi bilen var mı kızlar
İki gün gecikti canım hayırlısıCanım negatif malesef sanırım o zaman bat ne zaman senin dedim ya bu aralık sonucu ilk defa duydum gördüm bende anlamadım ondan sordum
Amin canım o zaman adet gelmeden ümitsizliğe kapılmaİki gün gecikti canım hayırlısı
İkilem de kalıyor insan bu seferde adetim bı olsaydı derdindeyimAmin canım o zaman adet gelmeden ümitsizliğe kapılma
İyi yapmıssın hem bütün hormonlarına baktır hem kontrol olmus olsun kafana takılmasın daha gencsın ben de 30 91 doğumluyum bian önce olur ınsallah ama kafana takmaCanikom ya her kes bir şey yazıyor şimdi belirtidir benzeyince taktım tabi yalan yok randevu aldım normal hastane ayın sonuna verdi 31 Aralık hayirlisi bakayım insAllah adet olursam ona denk geliyor iyi olmuş dime adetliyken
Canım negatif bugun yarın olursun sitres yapmaİkilem de kalıyor insan bu seferde adetim bı olsaydı derdindeyim
Öyle tabi insallah yapar size de bize de yaNapcan canimm. Bizim için önemli olan elimize geçen para