- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
İnsAllah canisimCok Amin canim insallah siz basi çekin bende arkanızdan gelirim Allahin izniyle
Ayyyy ne güzel olur dime ya insAllah kız ağzından bal damladi canikom sağ olBirini 5 gun kala yaparsın çıkmazsa birini de regl günü yaparsın insallah çıkar da gerek kalmaz defalarca yapmaya
Sorma canikom sormaPozitifleri çift çizgileri gördükçe gaza geliyoruz
Hiç kimse veremedi canikom sorun değil yapmaya devamYok bacım söz veremiyorum
Koyu oldugu zaman ilişki mi olması gerekiyo acabaAynen canım pazartesi koyuydu salı daha koyuydu canım testim salı oldu buyuk ihtimal bugun daha silikti testim
İnsallah canım olmustur yarın da ilişki olcak cuma da olsun dedim cumartesi dur pazar yap haftayı kapatalım sonra ne zaman istersek o zaman olsun yumurtlama haftamı ful degerlenmıs olcak öncesi sonrası isteOoo baya pikin piki hadi hayırlısı gerisi beklemeye kalmış
EVet canım koyu oldugu gün ertesi günü ve ertesi gün yani 3 gün üst üste canım insallah olmustur teste gerek kalmaz ama hıc denediysen ve bu ay olmadıysa muhakkak deneKoyu oldugu zaman ilişki mi olması gerekiyo acaba
Ben ilk defa düşünüyorm eğer bu ay tutmazsa diğer aya ovulasyon yapim siz gibi diyorm blmiyorum ki
Anladım tmm hayırlısı olsun inşallahİnsallah canım olmustur yarın da ilişki olcak cuma da olsun dedim cumartesi dur pazar yap haftayı kapatalım sonra ne zaman istersek o zaman olsun yumurtlama haftamı ful degerlenmıs olcak öncesi sonrası iste
EVet canım koyu oldugu gün ertesi günü ve ertesi gün yani 3 gün üst üste canım insallah olmustur teste gerek kalmaz ama hıc denediysen ve bu ay olmadıysa muhakkak dene
İnsallah hamilesindir de gerek kalmazAnladım tmm hayırlısı olsun inşallah
Ovuyu merak ettim çok siliklesmesi yapmam zaten artikk zaten günüm yaklasiyo beklerim bati28 Aralık benim de
İnsallah cabım 3 aydır artık bi dünya sey yemek içmekten kilo aldımçabalamak tan
İnsan merak ediyo yaklastıkca tut elindeki 4 ü yapma daha bir sürü gebelik var 15 tane ben de canım isterse bu sefer onlara sararım ama yapmamaya calısıcam
Ben varimmmmHadi yeni bir uygulama başlatalım kız şöyleki kimse adet günü gelmeden test yapmasın var mısınızkizlarrrrrr
İnsallh canimmmYeni yıla hamiş gireriz belki
İnsallah olmustur canımOvuyu merak ettim çok siliklesmesi yapmam zaten artikk zaten günüm yaklasiyo beklerim bati
Kasık ağrısı cekıyorum bildiğin hayırlısı olsun ama cok feci agruyo adet sancısı gibi günaydın canımGünaydın kızlar nasilsiniz
Nasıl yapalım canım o zaman 1 gün öncesi mi yapalımBen varimmmm
Hayir olsun insalalh canim daha da var adet gününeKasık ağrısı cekıyorum bildiğin hayırlısı olsun ama cok feci agruyo adet sancısı gibi günaydın canım
Bat günü yaparim ben canimmmNasıl yapalım canım o zaman 1 gün öncesi mi yapalım
Elleme canım ben ovulasyon yapmicam bı daha diye kullandim. Bat günüde gebelik yaparimİnsallah olmustur canıminsan merak ediyo tabi kendime söz verdim bu sefer ovulasyon falan yapmıycam bekleyecem diye testleri hep bosa verdim gecen de bu ay ellemeyecem
Günaydın canimmm . İlkyardım kursindayimmm calisiyorummmmmGünaydın kızlar nasilsiniz