Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir olsun insalalh canim daha da var adet gününe
Var tabi hem de baya 28 Aralık ama bildiğin adet öncesi agrı gibi ona yormak istemiyorum ama siddetli Kasık agrısı cekıyorum yatıyorum battaniyemr sarıldım sıcak su torbası koydum belime 28 i olmayacak olsam adet olcam derdim

Elleme canım ben ovulasyon yapmicam bı daha diye kullandim. Bat günüde gebelik yaparim
Cidden o kadar gerildin mi ya halbuki ovulasyon gorunce daha rahat oluyo insan ne bilim ben mi oyleyim en güzeli aslında erken yapmak degıl adet günü yapmak ama dayanamıyoruz

Kızlar iyi günlerrrr. Yeni girebildim siteye pazara falan çıktım 🤣 rüyamda bi evde 4 kişiyiz 3 kişi hamileymiş ben değilmişim 🤣🤣🤣🤣🤣

Var tabi hem de baya 28 Aralık ama bildiğin adet öncesi agrı gibi ona yormak istemiyorum ama siddetli Kasık agrısı cekıyorum yatıyorum battaniyemr sarıldım sıcak su torbası koydum belime 28 i olmayacak olsam adet olcam derdim
Yumurtlama ağrısı dicem ama yumurtlamossin da canim bilemedim hayir olsun inşallah

Ya ben ilk evlendiğimde 6 ay bi vajinismus sürem oldu yeneli 1 sene oldu çok şükür 😇 o zamanlar da onu çok takardım rüyama falan girerdi 🤣🤣 hayırlısı bakalım nasip bu ay olmazsa ocakta ovulasyon deneyeceğim
Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir gerek kalmaz fazla dusunme yap gec bekle nasip cunkü vajinismus zor ama yenmişsin 6 ay iyi bi süre teyzem 3 sene yapamadı hala hoslanmaz oyle konulardan bosandı sonrada

Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir gerek kalmaz fazla dusunme yap gec bekle nasip cunkü vajinismus zor ama yenmişsin 6 ay iyi bi süre teyzem 3 sene yapamadı hala hoslanmaz oyle konulardan bosandı sonrada
Gerçekten çok zor ya insanın psikolojisi bozuluyor. Rabbim kimseye vermesin. Tedavi oldum, psikolojik destek aldım öyle olmasa belki bende yapamıyor olurdum hala

Ya ben ilk evlendiğimde 6 ay bi vajinismus sürem oldu yeneli 1 sene oldu çok şükür 😇 o zamanlar da onu çok takardım rüyama falan girerdi 🤣🤣 hayırlısı bakalım nasip bu ay olmazsa ocakta ovulasyon deneyeceğim
Insallah ovulasyon a gerek kalmaz olur canim bu ay 🌸 bende ilk evlendiğimde zorlandım ilişki sırasında ama vajinismus muydu tam bilemiyorum ama hala kendimi kastigim zamanlar oluyor canim vajinal muayene de olamıyorum mesela bugun doktora gittim gerim gerim gerildim bakacak diye

Insallah ovulasyon a gerek kalmaz olur canim bu ay 🌸 bende ilk evlendiğimde zorlandım ilişki sırasında ama vajinismus muydu tam bilemiyorum ama hala kendimi kastigim zamanlar oluyor canim vajinal muayene de olamıyorum mesela bugun doktora gittim gerim gerim gerildim bakacak diye
Vajinal muayenede bende hala kasılıyorum biraz. Tansiyonum falan düşüyor ama doktorum baya anlayışlı zaten vajinismus tedavisi olduğum doktoruma devam ediyorum durumu bildiği için ekstra özenli davranıyor

Kizlar ben bugün kadın doğuma gittim en azından degerlerime baktirayim diye karindan bakti kist yok dedi reglin 2.gunu gel tahlillerine bakalim dedi enfeksiyon yeniliyor diye de toz antibiyotik fitil falan verdi korunmak mi gerekiyor bu ay ama korunmak da istemiyorum ne yapmalıyım sizce😑😔 verdiği ilaçları ekledim

Eklentiler

• 20211216_141833.jpg
    20211216_141833.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 18
Korkulacak bi sey yok canım ama sıktığın için giremez zaten kasılma rahat ol doktor da bi sey yapmıyo ki aynı penıs gıbı beyaz bısey sokup süprüntü alıyo simir için sonra jel sürüp prezervatif takılı ultrason cihazını sokuyo bakıyo alttan bakacagında ilişki daha sey mesela adam harekat edıyo onda bi sey yok gerilme

X