- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Ne zaman bat tarihikendimi gördüm sende
28 Aralık canım insAllah bu ay güzel olursa bizlerede nasip olsun çift çizgi beta kese minnoşNe zaman bat tarihikendimi gördüm sende
Himmm olabilir canım sen takip ediyorsun daha hakimsin doğrudur emeklerin bozunma çıkmasın tez zamanda hamiş kal güzel haberini alalım canimBenim genel 12 13 gün koyu goruyorum ovulasyon testi 26 gün oldugumda 11 günü pik gordum ilk defa 14 15 koyuydu bu sefer adet bitimi lazere gittim belki ondan gecikti dedim ama bilemiyorum tabi
Benimde ozamn .ayniyiz canimBat lar ne zaman benim Aralık 24ü
Bende işte geçen ay aldım 10lu artımed son 2 kalmıştı bu aya bakım oda insAllah tabi erkenden deneyip yenilerini almaz isemOoo hemde nasıl bu ay toplu aldım bide baslarm 10 gun kala
Ovulasyon kullandın mı belirti falan var mı canımBenimde ozamn .ayniyiz canim
Ben bugün okuldan gelince ovulasyon yaptım bı duruma bakiyim dedim hiç görmediğim kadar silik gördüm demekki yumurtya dair hicbisey kalmamışBelki cıkar belki erken cıkar diye diye yapıyoruz bu ay hiç ovulasyon testlerime sarmıycam bugun silikti çatlamıştır umarım zaten pazartesi gününden beri calısıyoruz26 sı 27 sine kadar bi cacık yapmıycam diye sartlıyorum kendimi suan
Bat lar ne zaman benim Aralık 24ü
Evet iyice degerlendirseydin canikomBen bugün okuldan gelince ovulasyon yaptım bı duruma bakiyim dedim hiç görmediğim kadar silik gördüm demekki yumurtya dair hicbisey kalmamış
Yapma vanimm test beklle boşa harcama ben iki ay önce almıştım altı tane daha dirt tanesi duruyoBende işte geçen ay aldım 10lu artımed son 2 kalmıştı bu aya bakım oda insAllah tabi erkenden deneyip yenilerini almaz isem
28 benimdeBat lar ne zaman benim Aralık 24ü
Degerlendirdik bakalım canimm artık üç günü bir yapcaz . Bide 21.gun yapcaz.Evet iyice degerlendirseydin canikom
Bende de 6 tane kaldı sürekli yapıyorum deli gibiYapma vanimm test beklle boşa harcama ben iki ay önce almıştım altı tane daha dirt tanesi duruyo
Heyytty ve masAllah kız sana emosum ya ben dayanamıyorum yapıyorum inan 4 aydan beri testlere verdiğim para he bide kan verdim 3 kere ne gereksiz dime yahhhhtttYapma vanimm test beklle boşa harcama ben iki ay önce almıştım altı tane daha dirt tanesi duruyo
Canım geçen ay ilk defa ovu kullandım çok gerildim stres oldum bu ay kullanmadım sadece bı kere 10.gunumde yaptım direk pik gördüm bı dahada yapmadim. Ama akıntım çok oluyo heralde 7-8 gibi olmup çatlamistir diye dusunuyorumOvulasyon kullandın mı belirti falan var mı canım
İnşallah bebiş vardır canım yaaC
Canım geçen ay ilk defa ovu kullandım çok gerildim stres oldum bu ay kullanmadım sadece bı kere 10.gunumde yaptım direk pik gördüm bı dahada yapmadim. Ama akıntım çok oluyo heralde 7-8 gibi olmup çatlamistir diye dusunuyorum
Heyytty ve masAllah kız sana emosum ya ben dayanamıyorum yapıyorum inan 4 aydan beri testlere verdiğim para he bide kan verdim 3 kere ne gereksiz dime yahhhhttteşimde yapmayalim diyor ama burayida takip ediprum gaza mi geliyorum ne
Bende de 6 tane kaldı sürekli yapıyorum deli gibi
İns canimm bekliyoruz artikkk.İnşallah bebiş vardır canım yaa
Hiç yok canım bi en son 2 gün önce yaptım. Ama karar verdim gecikme olmadan yapmıcam bi daha. Daha komiği şu ki heyecanlanıyorum bideYapma canım daha erken..belirtin varmi..da
Hiç yok canım bi en son 2 gün önce yaptım. Ama karar verdim gecikme olmadan yapmıcam bi daha. Daha komiği şu ki heyecanlanıyorum bide