Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki cıkar belki erken cıkar diye diye yapıyoruz bu ay hiç ovulasyon testlerime sarmıycam bugun silikti çatlamıştır umarım zaten pazartesi gününden beri calısıyoruz 26 sı 27 sine kadar bi cacık yapmıycam diye sartlıyorum kendimi suan
Ne zaman bat tarihi kendimi gördüm sende

Benim genel 12 13 gün koyu goruyorum ovulasyon testi 26 gün oldugumda 11 günü pik gordum ilk defa 14 15 koyuydu bu sefer adet bitimi lazere gittim belki ondan gecikti dedim ama bilemiyorum tabi
Himmm olabilir canım sen takip ediyorsun daha hakimsin doğrudur emeklerin bozunma çıkmasın tez zamanda hamiş kal güzel haberini alalım canim

Ben bugün okuldan gelince ovulasyon yaptım bı duruma bakiyim dedim hiç görmediğim kadar silik gördüm demekki yumurtya dair hicbisey kalmamış

Yapma vanimm test beklle boşa harcama ben iki ay önce almıştım altı tane daha dirt tanesi duruyo
Heyytty ve masAllah kız sana emosum ya ben dayanamıyorum yapıyorum inan 4 aydan beri testlere verdiğim para he bide kan verdim 3 kere ne gereksiz dime yahhhhttt eşimde yapmayalim diyor ama burayida takip ediprum gaza mi geliyorum ne

C
Ovulasyon kullandın mı belirti falan var mı canım
Canım geçen ay ilk defa ovu kullandım çok gerildim stres oldum bu ay kullanmadım sadece bı kere 10.gunumde yaptım direk pik gördüm bı dahada yapmadim. Ama akıntım çok oluyo heralde 7-8 gibi olmup çatlamistir diye dusunuyorum

İnşallah bebiş vardır canım yaa

Heyytty ve masAllah kız sana emosum ya ben dayanamıyorum yapıyorum inan 4 aydan beri testlere verdiğim para he bide kan verdim 3 kere ne gereksiz dime yahhhhttt eşimde yapmayalim diyor ama burayida takip ediprum gaza mi geliyorum ne
Bı senedir hiiic kan vermedim iki üç kere günüm geçti yine vermedimm. Geçen ay ovuyu ilk defa yapınca oldumu yapabildim mi diye çok denedim onu çok harcadım bu ay bı tane yaptım ovu bide bugün yaptım . Bat günü gebelik yapcamm. Artık hicbiseye inanmıyorum canimmm. Bat gececek başka yolu yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…