- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
28 Aralık benim deBat lar ne zaman benim Aralık 24ü
İnsallah cabım 3 aydır artık bi dünya sey yemek içmekten kilo aldımHimmm olabilir canım sen takip ediyorsun daha hakimsin doğrudur emeklerin bozunma çıkmasın tez zamanda hamiş kal güzel haberini alalım canim
İnsan merak ediyo yaklastıkca tut elindeki 4 ü yapma daha bir sürü gebelik var 15 tane ben de canım isterse bu sefer onlara sararım ama yapmamaya calısıcamBen bugün okuldan gelince ovulasyon yaptım bı duruma bakiyim dedim hiç görmediğim kadar silik gördüm demekki yumurtya dair hicbisey kalmamış
Hadi yeni bir uygulama başlatalım kız şöyleki kimse adet günü gelmeden test yapmasın var mısınızBı senedir hiiic kan vermedim iki üç kere günüm geçti yine vermedimm. Geçen ay ovuyu ilk defa yapınca oldumu yapabildim mi diye çok denedim onu çok harcadım bu ay bı tane yaptım ovu bide bugün yaptım . Bat günü gebelik yapcamm. Artık hicbiseye inanmıyorum canimmm. Bat gececek başka yolu yokkk
İmkansız gibi bi sey herkez çatliyor meraktanHadi yeni bir uygulama başlatalım kız şöyleki kimse adet günü gelmeden test yapmasın var mısınızkizlarrrrrr
İnsAllah bu ay son ay yeni yıla girmeden hamiş kalanlardan olalım kızlar28 Aralık benim de
İnsallah cabım 3 aydır artık bi dünya sey yemek içmekten kilo aldımçabalamak tan
İnsan merak ediyo yaklastıkca tut elindeki 4 ü yapma daha bir sürü gebelik var 15 tane ben de canım isterse bu sefer onlara sararım ama yapmamaya calısıcam
Ama bi deneseydik canikom yaİmkansız gibi bi sey herkez çatliyor meraktan
İnsallah canım cok aminİnsAllah bu ay son ay yeni yıla girmeden hamiş kalanlardan olalım kızlar
Olacak bu ay inanıyorum öyle hissediyorum sankimİnsallah canım cok amin
Seninde mi 28 aralik okyanus cum ne zaman gördün catlamayi bilince daha emin oluuot insan dimi regl gününeBelki cıkar belki erken cıkar diye diye yapıyoruz bu ay hiç ovulasyon testlerime sarmıycam bugun silikti çatlamıştır umarım zaten pazartesi gününden beri calısıyoruz26 sı 27 sine kadar bi cacık yapmıycam diye sartlıyorum kendimi suan
İnsallah canım tek dileğim bu insan istemsiz düşünüyo artık zaman umarım cabuk gecer ve tek tek yazarız gebeyiz diyeOlacak bu ay inanıyorum öyle hissediyorum sankim
Aynen canım pazartesi koyuydu salı daha koyuydu canım testim salı oldu buyuk ihtimal bugun daha silikti testimSeninde mi 28 aralik okyanus cum ne zaman gördün catlamayi bilince daha emin oluuot insan dimi regl gününe
Cok Amin canim insallah siz basi çekin bende arkanızdan gelirim Allahin izniyle28 Aralık canım insAllah bu ay güzel olursa bizlerede nasip olsun çift çizgi beta kese minnoş
Birini 5 gun kala yaparsın çıkmazsa birini de regl günü yaparsın insallah çıkar da gerek kalmaz defalarca yapmayaBende işte geçen ay aldım 10lu artımed son 2 kalmıştı bu aya bakım oda insAllah tabi erkenden deneyip yenilerini almaz isem
Seninde mi 28 aralik okyanus cum ne zaman gördün catlamayi bilince daha emin oluuot insan dimi regl gününe
Kesin 28 Aralık takvime yumurtlama diyince de 28 gösteriyo tam 14 gün sonraCok Amin canim insallah siz basi çekin bende arkanızdan gelirim Allahin izniyle
Pozitifleri çift çizgileri gördükçe gaza geliyoruzHeyytty ve masAllah kız sana emosum ya ben dayanamıyorum yapıyorum inan 4 aydan beri testlere verdiğim para he bide kan verdim 3 kere ne gereksiz dime yahhhhttteşimde yapmayalim diyor ama burayida takip ediprum gaza mi geliyorum ne
Yeni yıla hamiş gireriz belkiUmut işte canım napcan..ins vardirda heyecanımız yarimm kalmaz
Ben varım yaa çok iyi olurHadi yeni bir uygulama başlatalım kız şöyleki kimse adet günü gelmeden test yapmasın var mısınızkizlarrrrrr
Ooo baya pikin piki hadi hayırlısı gerisi beklemeye kalmışEki Görüntüle 2970889
Salı günü ovulasyon testim 15 günüm
Yok bacım söz veremiyorumHadi yeni bir uygulama başlatalım kız şöyleki kimse adet günü gelmeden test yapmasın var mısınızkizlarrrrrr