Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat lar ne zaman benim Aralık 24ü
28 Aralık benim de
Himmm olabilir canım sen takip ediyorsun daha hakimsin doğrudur emeklerin bozunma çıkmasın tez zamanda hamiş kal güzel haberini alalım canim
İnsallah cabım 3 aydır artık bi dünya sey yemek içmekten kilo aldım çabalamak tan
Ben bugün okuldan gelince ovulasyon yaptım bı duruma bakiyim dedim hiç görmediğim kadar silik gördüm demekki yumurtya dair hicbisey kalmamış
İnsan merak ediyo yaklastıkca tut elindeki 4 ü yapma daha bir sürü gebelik var 15 tane ben de canım isterse bu sefer onlara sararım ama yapmamaya calısıcam

Hadi yeni bir uygulama başlatalım kız şöyleki kimse adet günü gelmeden test yapmasın var mısınız kizlarrrrrr

İnsAllah bu ay son ay yeni yıla girmeden hamiş kalanlardan olalım kızlar

Seninde mi 28 aralik okyanus cum ne zaman gördün catlamayi bilince daha emin oluuot insan dimi regl gününe

Bende işte geçen ay aldım 10lu artımed son 2 kalmıştı bu aya bakım oda insAllah tabi erkenden deneyip yenilerini almaz isem
Birini 5 gun kala yaparsın çıkmazsa birini de regl günü yaparsın insallah çıkar da gerek kalmaz defalarca yapmaya

Heyytty ve masAllah kız sana emosum ya ben dayanamıyorum yapıyorum inan 4 aydan beri testlere verdiğim para he bide kan verdim 3 kere ne gereksiz dime yahhhhttt eşimde yapmayalim diyor ama burayida takip ediprum gaza mi geliyorum ne
Pozitifleri çift çizgileri gördükçe gaza geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…