- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.441
Akşam saatleri yapıyorum 7_8 arası sabah yanlış mı? Suyu da genelde 1 2 saat öncesinde kesiyorum
Hayırlı olsun canımmm sağlıkla ilerler inşallaahh kan ne zaman vercksn çok sevindim ince çizgi var gördüm bende
Yaa ben neden sabah yazdım ki. Akşam 7 8 gibi yapıyorumSenin gormemen cok normal sabah hormon yükselmez ki sabah 10 dan sonra ve aksam 10 dan önce test yapılmalı gün içinde yükselen bi hormon lh kacırmıs da olabılırsın sıvı alımın dogru 2 saat önce sıvı almamak gerekiyo ama saatin cok erken
Aynen koyulaşıyor hayırlısı olsunHayırlısı olsun adet de olmadın ama testin de lh koyulasmıs canım
Daha erken canım bismillahKocaman negatiff
O zaman tmm sabah sandım ben Ocak grubunu okurken gordum de yazayım dedimYaa ben neden sabah yazdım ki. Akşam 7 8 gibi yapıyorum
Canım bat ne zamanKocaman negatiff
31 mis dur bakalım bı belli olmaz ona bakarsan benim yarın dün çıktı e bu gün yok ne olcak adet olana kadar ümit var canım bekleKocaman negatiff
Aynen olemis cnm baktım31 Aralık onun yada 1 Ocak olması lazımdıesarp
Evet ikisinden biri ama geç yumurtladım yumurtlamaya göre 3 Ocak31 Aralık onun yada 1 Ocak olması lazımdıesarp
Yumurtlama üzeri 11 gün 12 gün cıkıyo idrar da geçti mi daha cok belli olur zaten diye düşünüyorum öyle deEvet ikisinden biri ama geç yumurtladım yumurtlamaya göre 3 Ocak
Ben cuma günü yapcam bidaha artık beklemedym ovüde yapmm kalmadı zatenYumurtlama üzeri 11 gün 12 gün cıkıyo idrar da geçti mi daha cok belli olur zaten diye düşünüyorum öyle de
Sen de mi bitirdinBen cuma günü yapcam bidaha artık beklemedym ovüde yapmm kalmadı zaten
8 kaldı ben de de öbür aya 12 ayırmıştım yaptım dayanamadım pik gibi cıkmıyo da koyu cıkıyo sımdı cok cay içtim valla yarın merak ediyorsan yaparım atarım canımOvülasyn bitti demi canım sennde
Amin canım saolHayırlısı olsun canım hakkında insAllah önümüzdeki aya insAllah
UnuttumManyakMisir yoksun bahadır
Giremiyorum kızlar ne zamandır ya annem de rahatsız biraz kafam ona takıldı dua edinMerak ediyorum seni beni etiket yap demistinManyakMisir