- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.461
Geçmiş olsun canım neyi varGiremiyorum kızlar ne zamandır ya annem de rahatsız biraz kafam ona takıldı dua edin
Giremiyorum kızlar ne zamandır ya annem de rahatsız biraz kafam ona takıldı dua edin
Evet ben öyle ikiz gebe kalmışım zaten doğru araştırmışsın canımBir video izlemiştim tekrar yumurtlama olur ve değerlendirirsen ikiz olma ihtimali oluyormuş
Bende gördüm sankiOrijinal de göremiyo musunuz
Eki Görüntüle 2976985
Geçmiş olsun canım neyi var
Beyninde kitle gibi bişey var canım bakalım iğne tedavisine başlayacak Allahın izniyle şifa olur inşallahBayadır yoksun seni merak ediyorum etiket yap mutlaka dedin ya aklıma geldi ondan yaptım cok gecmış olsun ciddi bi sey yoktur insallah
Akıntın varken de degerlendir mutlaka Bos gecme canımBugün 5 gibi test ysptım pik yok inanılmaz da akıntım var hiç su içmedim şimdi birdaha yapıcam
Size de hayırlı olsun erken ögrennek onda uyu olmuyo ama dayanamıyoruz ben ondan hemen kana gıtmıycem gecsın bu hafta oyle gıdıcem Allah izin verirse yarın degıl de ertesi gün baktır canım 2 güne 2 katı seklinde artıs oluyo cunküHanımlar benim hcg 39.43 çıktı dün kanda yarın da verirsem hcg kaç olmalı sizce
Aaa çok iyi. Ama benim tekrar bir yumurtlama yok. Birde bi şey soracağım ikiz gebelikte iki kasık birden mi ağrıyor. Yani erken belirtilerde kasık batması olur yaEvet ben öyle ikiz gebe kalmışım zaten doğru araştırmışsın canım
İnsallah canım cok gecmış olsun rabbim sifa versinBeyninde kitle gibi bişey var canım bakalım iğne tedavisine başlayacak Allahın izniyle şifa olur inşallah
Anlayamadım canımPosasını napıyorsunuz peki geriye kalanı aynılarıyla mı kaynatoyorsunuz
İnat ettin bi testini atmadın suraya yaKız ben erken gebelik testi yapmıştm bende de kocaman bi negatif çıkmıştı acele etme hele regl günün gelsin ozaman yap35kvk
Aslında benim iki tarafımda da aynı ağrı oluyordu ama sağ taraftaki batma daha belirgindi.zaten adete 9 vardı evde kaset testte çıkmıştı belirtileri arkadaşlarımda anlayınca test yapmama zorlamışlardıAaa çok iyi. Ama benim tekrar bir yumurtlama yok. Birde bi şey soracağım ikiz gebelikte iki kasık birden mi ağrıyor. Yani erken belirtilerde kasık batması olur ya
Baya erken çıkmış ikiz diye sanırım. Benimde çok kasık ağrım var ama yatamıyorum bile gece çok ağrıyor acaba başka bi şey mi oldu dedim sanki adet artısı gibi göbeğimden diz kapağıma kadar genel bir ağrı varAslında benim iki tarafımda da aynı ağrı oluyordu ama sağ taraftaki batma daha belirgindi.zaten adete 9 vardı evde kaset testte çıkmıştı belirtileri arkadaşlarımda anlayınca test yapmama zorlamışlardı
Evet doktorda hayret etmişti bu kadar erken nasıl çıktı die kan tahlilerinden ultrasondan snra ikiz olduğu için erken belli olmuş demişti.canım enfeksiyonun flan yoksa korkma bazı insanların ağrı eşiği düşük oluyormuş o yüzden fazla hissediyor olabilirsinBaya erken çıkmış ikiz diye sanırım. Benimde çok kasık ağrım var ama yatamıyorum bile gece çok ağrıyor acaba başka bi şey mi oldu dedim sanki adet artısı gibi göbeğimden diz kapağıma kadar genel bir ağrı var
Uni̇ enfeksiyon olmayabilir doktora gitmiştim bir önceki ay. Ama korkuyorum acaba sorun yoktur inşallahEvet doktorda hayret etmişti bu kadar erken nasıl çıktı die kan tahlilerinden ultrasondan snra ikiz olduğu için erken belli olmuş demişti.canım enfeksiyonun flan yoksa korkma bazı insanların ağrı eşiği düşük oluyormuş o yüzden fazla hissediyor olabilirsin
İnşallah canımUni̇ enfeksiyon olmayabilir doktora gitmiştim bir önceki ay. Ama korkuyorum acaba sorun yoktur inşallah
Çok teşekkür ederim tamam öyle yapayım o zaman merak ediyorum bi terslik olur diye korkuyorumAkıntın varken de degerlendir mutlaka Bos gecme canım
Size de hayırlı olsun erken ögrennek onda uyu olmuyo ama dayanamıyoruz ben ondan hemen kana gıtmıycem gecsın bu hafta oyle gıdıcem Allah izin verirse yarın degıl de ertesi gün baktır canım 2 güne 2 katı seklinde artıs oluyo cunkü