Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim tamam öyle yapayım o zaman merak ediyorum bi terslik olur diye korkuyorum
Olcagı varsa kana gıtmeden de olur canım ben oglumda var ya kac kez kan verdim delik desik oldum eşimin bi sözü var kendini deldirmeye cok mu meraklısın adetin gecsın gideriz adam akıllı testlerde belli olsun ben de bu hafta cıksın obur hafta dusunuyorum gıtmeyi daha adet gecmedi erken öğrenmek iste kotu

Evet doğru benim adetim 6 gün gecikti dün öğrendim ama doktor çok yeni dedi inşallah sıkıntısız geçiririz bu günleri

Plansız oldu zaten sürpriz oldu bizede bu ayın 8 inde korunmamıştık tam yumurtlama günüme denk geliyormuş o zaman oldu galiba

Evet doğru benim adetim 6 gün gecikti dün öğrendim ama doktor çok yeni dedi inşallah sıkıntısız geçiririz bu günleri
Yumurtlamama gore carsamba adet olmam lazım takvime gore yarın zaten cumaya cızgi netlesir koyulasır diye dusunuyorum hafta sonu gecer obur hafta kan veririm eşim izin alır falan bakarız kan da da bu hafta koyulasma var mı kana gidene kadar ona bakarım netlesir ne olup olmadıgı diye dusunuyorum aklına kotu getirme canım

İnşallah sağ Salim kucağımıza alalım hepimiz benim ilk hamileliğim deneyimlerinize ihtiyacım var mesela kasıklarımda hep sızlama oluyor normal mi

İnşallah sağ Salim kucağımıza alalım hepimiz benim ilk hamileliğim deneyimlerinize ihtiyacım var mesela kasıklarımda hep sızlama oluyor normal mi
Normal canım korkma suan belim sıcak su torbasıyla oturuyorum bel agrım kasık agrım var beyaz akıntı var adet olcak gibi bi hisse giriyo insan oyle batma kasık agrısı bel agrısı hepsi normal

Normal canım korkma suan belim sıcak su torbasıyla oturuyorum bel agrım kasık agrım var beyaz akıntı var adet olcak gibi bi hisse giriyo insan oyle batma kasık agrısı bel agrısı hepsi normal
Aynen sanki birazdan adet olacakmışım gibi normalse iyi bari korkuyorum bazen

Kaset test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim doktor hamilelik var daha çok yeni dedi sadece hcg değerim 39.43 muhtemelen 3 haftalık diyorlar
Ben daha kan vermedim ama kasıklarım göbek altım sürekli bi sızlama hali ağrı hali böyle hafif hafif yani çok rahatsız edicide değil ama hissettiriyo yani kendini

Kızlar dün 2 tane yaptım ilki saat 5.30 gibi ikincisi 10 ikinci biraz daha koyu gibi ama beklediğim gib değil. 22 23 aralık da koyulaşır giibi oldu ama pik yok. Kasık ağrılarım ve akıntım bugün arttı. Bugüne kadar anca 3 kere değerlendirdik haftada 1 gibi birşey oldu. Hayırlısı ya gece gece moralim bozuldu sizinle dertleşeyim dedim

Eklentiler

• IMG_20211228_012514.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 38
Canım Sıcak su torbasını ayaklarına koy öyle de faydasu olur. Karına koymak çok tehlikeliymiş bebiş olsa da olmasa da

Lütfen moralini bozma güzel arkadaşım benim de henüz koyulasmadi yeni yeni kızarmaya başladı yarin 18.gunum illaki olacak stres yapma ama sen gene de değerlendir en azından 2 günde 1 değerlendir illaki yumurtlama olacak diye bekleme kaçıncı gündesin

Desteğin için teşekkür ederim 23.günümdeyim ama 1 haftadır kasık ağrım var bir bugün artan akıntım var yani insan merak ediyor neden pik olmuyor birde ilk kez yapıyorum bu testleri. Bende farkettiysen Koyulaşır gibi olup tekrar kayboluyor 2.çizgi. Eşim mental olarak 2 günde bir ilişkiyi kaldıracak durumda değil biraz stresli bende o yüzden bu testlere başvurdum en azından yumurtlama veya çatlama gününe denk getireyim ama kısmet. İnşallah hayırlsıı olur hakkımızda. Senin ilk hamilelik ni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…