Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
39 hafta 6 günlük valla aksama gıtsem ölü dogummus ben sabah haraket hissetmedim öglen hemen hiç etmedi diye gittik zaten gittiğimle nasıl oldu anlayamadım bile atım oglumu her yeri kaka kordunu bile degısık
Ahh yavrum benim ya çok şükür ki sağlıkla kucağına almışsın korkutmuş biraz seni annesi

Sagol teyzesi sımdı 4 yaş 3 aylık oldu abi olcak artık kardesin olsun ister misin diyince yok dito ama kız olursa evetmıs seçecez sanki maviss_34

Ay albümü cıkarınca hastane odamdaki masam aynı hazırlıkları yeniden yapılcak insallah

Hahaha bi oğlun varmis bir de kızın olsun tamamlanin insallah hayirlisi diyelim
İnsallah dua ettiğim tabi ki ikinci evladı da nasip et erkek evladın nasıl bi duygu oldugunu tatdırdın Allah ım kız evlad da nasip et saglıklı sıhhatli bana ve benim gibi bekleyen isteyen herkese dedim dua kapım acıkmıs rabbim nasip etsin ınsallah herkese

Buda giyinik hali teyzeleri ne süs püs yaptım kapı süsleri hastane odası süslemesi magnetler sunlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…