- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.401
İlk yazdığın mesaja dön düzenle de tabloyu oraya oluşturup kaydet diyorsun güncelleme yaparken de sürekli duzenle den ekleme yapabilirsin canimOnu nası yapıyoruz ya ben bi anlayamadım sinir oldum valla
Cok mu geçmişti günü canimBi cıktı cocugum kaka her yeri
Hayırlısı olsun canım hakkında insAllah önümüzdeki aya insAllahKızlar bende adetim 2 gün gecikmişti gebelik kan testim 0 çıktıve bugün adet oldum ovülasyona denemeye devam
39 hafta 6 günlük valla aksama gıtsem ölü dogummus ben sabah haraket hissetmedim öglen hemen hiç etmedi diye gittik zaten gittiğimle nasıl oldu anlayamadım bile atım oglumu her yeri kaka kordunu bile degısıkCok mu geçmişti günü canim
Ahh yavrum benim ya çok şükür ki sağlıkla kucağına almışsın korkutmuş biraz seni annesi39 hafta 6 günlük valla aksama gıtsem ölü dogummus ben sabah haraket hissetmedim öglen hemen hiç etmedi diye gittik zaten gittiğimle nasıl oldu anlayamadım bile atım oglumu her yeri kaka kordunu bile degısık
Oyy maşallah subhanallah nasıl güzel bir bebekmis
Cocuk tutamamis daha fazla demekkiTırnak araları kasları gözleri insan durduğu yere yapar mı ya doğ önce demimaviss_34
Cocuk tutamamis daha fazla demekki
Hmmm senin sonucları cok merak ediyorm benide etiketlesene. Baya dikkatliydin bu ay takipli sistemli yaptın nolcak ne çıkcak merak ediyorm hayırlısı ile hayırlı sonuclar alırsın inşallahBu hafta durcam carsamba olmam lazım yumurtlamaya göre de ondan sonra vercem kan
Hahaha bi oğlun varmis bir de kızın olsun tamamlanin insallah hayirlisi diyelimSagol teyzesi sımdı 4 yaş 3 aylık oldu abi olcak artık kardesin olsun ister misin diyince yok dito ama kız olursa evetmısseçecez sanki maviss_34
İnsallah dua ettiğim tabi ki ikinci evladı da nasip et erkek evladın nasıl bi duygu oldugunu tatdırdın Allah ım kız evlad da nasip et saglıklı sıhhatli bana ve benim gibi bekleyen isteyen herkese dedim dua kapım acıkmıs rabbim nasip etsin ınsallah herkeseHahaha bi oğlun varmis bir de kızın olsun tamamlanin insallah hayirlisi diyelim
Oyyy deni yerim naşallah subhanallahh rabbim nazarlardan korusun
Yazarım buraya da canımHmmm senin sonucları cok merak ediyorm benide etiketlesene. Baya dikkatliydin bu ay takipli sistemli yaptın nolcak ne çıkcak merak ediyorm hayırlısı ile hayırlı sonuclar alırsın inşallah
Tabi canım istikrarla valla kontrollü sağlıklı olduktan sonra illa ki nasip olacakBebiş bekleyenler hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıxa almayı nasip etsin. Olmayanlar üzülmesin devamm