- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin güzel yürekli arkadasimİnsallah dua ettiğim tabi ki ikinci evladı da nasip et erkek evladın nasıl bi duygu oldugunu tatdırdın Allah ım kız evlad da nasip et saglıklı sıhhatli bana ve benim gibi bekleyen isteyen herkese dedim dua kapım acıkmıs rabbim nasip etsin ınsallah herkese
Sıvı almıyorsun demi ya koyulması gerekliydi 21 güne kadar yolu var ama geç yumurtlıycan sanırım17.gun kızlar bana fenalık gelmeye başladı bayinacammm yiyip içtiğinden mi olmuyor acaba anlamadım
Hayattaki şansım iki saat önceden kesiyorum sıvı alımını aslında genel olarak da saat 3 ile 4 arasında yapıyorum testleriSıvı almıyorsun demi ya koyulması gerekliydi 21 güne kadar yolu var ama geç yumurtlıycan sanırım
Öyle deme ya illa ki koyulcak adetin düzenli demi yani düzenli adet görüyosunHayattaki şansım iki saat önceden kesiyorum sıvı alımını aslında genel olarak da saat 3 ile 4 arasında yapıyorum testleri
Evet canim düzenli sadece aşıdan dolayı 2 Ay 25 gün de oldum ama normali hep 30 32 günde oluyorduÖyle deme ya illa ki koyulcak adetin düzenli demi yani düzenli adet görüyosun
İlla ki görcen sıkıntı yapmaEvet canim düzenli sadece aşıdan dolayı 2 Ay 25 gün de oldum ama normali hep 30 32 günde oluyordu
Yok yok yapmıyorum uygulamaya göre yumurtlama dündü canim artık regl tarihim de değişiyorİlla ki görcen sıkıntı yapma
Hayırlısı olsun gebelik sonucumuBunlarda bugünki kuzum
Allah size bağışlamış canım cok şükür ki
Amin canım valla doktor bile anlamamıs yani ama benim doktorum cok iyiydi her kontrole tembihlerdi saatte 3 haraket etmezse gel diye ben de cok dikkat ederdi. Rabbim de hissettirdi vallaAllah size bağışlamış canım cok şükür ki
Bebiş bekleyenler hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıxa almayı nasip etsin. Olmayanlar üzülmesin devamm
Kizlar hamilelerin duasi kabul olur. Banada dua et neolurr.ilk evladimi kucagima almak nasip olsunAmin güzel yürekli arkadasim
Rabbim tez zaman da nasip etsin ınsallah ovulasyon kullanıyo musun denemediysen dene derimHepimiz
Kizlar hamilelerin duasi kabul olur. Banada dua et neolurr.ilk evladimi kucagima almak nasip olsun
Allah razi olsun canim. Denemedim hiç. Carsamba bakilacak yumurtlamaya.adeten sonra alacagim. Danisirim sizlere.Rabbim tez zaman da nasip etsin ınsallah ovulasyon kullanıyo musun denemediysen dene derim
İnsallah olcak canım inanıyorum sağlık problemi olmadıktan sonra rahmin alısması zaten 2 3 ay onda sonra oluyo muhakkak com iyi yapmışsın ovulasyonla oldu benim ilk oglum da buda oyle takip de cok iyi labaquik al sıparıs etmediysenAllah razi olsun canim. Denemedim hiç. Carsamba bakilacak yumurtlamaya.adeten sonra alacagim. Danisirim sizlere.
Tamam canim alacagim mutlaka birde oyle deneyeyim.İnsallah olcak canım inanıyorum sağlık problemi olmadıktan sonra rahmin alısması zaten 2 3 ay onda sonra oluyo muhakkak com iyi yapmışsın ovulasyonla oldu benim ilk oglum da buda oyle takip de cok iyi labaquik al sıparıs etmediysen
Yok kuzum ovulasyon testi bu yani yumurtlamayı gösteren bir tür testHayırlısı olsun gebelik sonucumu
Yok kuzum ovulasyon testi bu yani yumurtlamayı gösteren bir tür test