- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.281
Bugun 16 mıydıAyyy insallah canim sol kasigim da ağrı var zateb o sebepten muhtemelen
Evt canimBugun 16 mıydı
Benimde tekrar koyulaşıyor yaBugun 16 mıydı
Olabilir canım evet ben bir kere kulakndim zaten bu testlerden geçen aydı oda birdaha da almadım zaten beklenti çok oluyor diyeAyyy insallah canim sol kasigim da ağrı var zateb o sebepten muhtemelen
Az kaldı sabırEvt canim
Sen demi bakıyosun ikon baslattım ovulasyon daVe kasık aldım çok çatlamadan beri anlaşmakta veremedim
Evet şuan acayip olacak modundaym olmazsa büyük yıkımOlabilir canım evet ben bir kere kulakndim zaten bu testlerden geçen aydı oda birdaha da almadım zaten beklenti çok oluyor diye
Evet. Ben devam edeceğim ama ikiz gebelik istiyorum devam edicem. Ama kasıklarım filan ağrıyor ya acaba üşüttüm diye mi. Sanki adet olucam ama erken mi acabaAz kaldı sabıryakın
Sen demi bakıyosun ikon baslattım ovulasyon dainsan merak ediyo
Olur olur insAllah hayırlısı ise canımEvet şuan acayip olacak modundaym olmazsa büyük yıkım
İkiz nasıl olacak canım pekiEvet. Ben devam edeceğim ama ikiz gebelik istiyorum devam edicem. Ama kasıklarım filan ağrıyor ya acaba üşüttüm diye mi. Sanki adet olucam ama erken mi acaba
İnsan yıkılıyo yaa olmayınca benim oldu sandım oldu ama kimyasaldı bi gün sonra düşünce mahvoldumEvet şuan acayip olacak modundaym olmazsa büyük yıkım
Bir video izlemiştim tekrar yumurtlama olur ve değerlendirirsen ikiz olma ihtimali oluyormuşİkiz nasıl olacak canım peki
Bencede onu nasıl tuttrcn ay ikiz zor yaaİkiz nasıl olacak canım peki
Çift yumurta o zmn iki kez yumurtlamada mı acabaBir video izlemiştim tekrar yumurtlama olur ve değerlendirirsen ikiz olma ihtimali oluyormuş
Evet muhtemelenÇift yumurta o zmn iki kez yumurtlamada mı acaba
Buna diyecek bi şeyiniz var mi ?Evet. Ben devam edeceğim ama ikiz gebelik istiyorum devam edicem. Ama kasıklarım filan ağrıyor ya acaba üşüttüm diye mi. Sanki adet olucam ama erken mi acaba
Aaaa çok iyimis canım o zaman gönlünce olsunBir video izlemiştim tekrar yumurtlama olur ve değerlendirirsen ikiz olma ihtimali oluyormuş
Öyle düşünme ya işte o moda girme saglıklısın bi seyin yok bu ay olmaz öbür ay olur hersey nasip kısmet vakti geldi mi oluyo zaten ne yaparsan yapEvet şuan acayip olacak modundaym olmazsa büyük yıkım
Belki üşütmüssündr canım adetinde daha var 10 ocaktı demi bekle istersen benim kasıklr üç gündür agrıyo belimde feci agrıyo tuhaffBuna diyecek bi şeyiniz var mi ?
Risk her zaman var canım ama saglıklısın tüplerin açık gebe kalabılıyosun daha kolay kalacaksın emin ol ben bu ay bekliyorum senden de güzel haber ha olmadı öbür ay ama olcak biliyorumİnsan yıkılıyo yaa olmayınca benim oldu sandım oldu ama kimyasaldı bi gün sonra düşünce mahvoldum