- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.261
Sağol sayende öğrenmiş oldum tatlımEvet canım yumurtlama.olmadigi zaman adet geç olurmuş doktor öyle demişti
Insallah canım
Canım gözün aydinnnnn çok sevindim.hepinizeee
Koyulasmaya baslamıs canımGaliba yarın olacak bu iş
Bu ay daha geç yumurtlama olacak galiba canimKoyulasmaya baslamıs canım
İnsAllah bakalım nasip kısmet artık canimİns bu sefeerki doğrudur canim
Canım net konuşmadık daha fakat kistin içi bosaltcak sonrada hamile kalmam için bı yol izlencek. Doktor amh ve tümör marker sperm sonuçlarını beklliyor sonra tam şekilde konusvaz dedi
Canım kist ilaçlarla kendi kendine geçer dime yani boşaltma nasıl olacakCanım net konuşmadık daha fakat kistin içi bosaltcak sonrada hamile kalmam için bı yol izlencek. Doktor amh ve tümör marker sperm sonuçlarını beklliyor sonra tam şekilde konusvaz dedi
Ben hiç yumurtlama zamanı hissetmediğim için bilmiyorum canımSizce neden. Kasık ağrım çok bar acaba başka bi şeyden mi ağrım var yoksa yumurtlamadan sonra sürekli devam eden oldu mu
Ben hiç yumurtlama zamanı hissetmediğimSizce neden. Kasık ağrım çok bar acaba başka bi şeyden mi ağrım var yoksa yumurtlamadan sonra sürekli devam eden oldu mu
Yarında yada ertesi günde olur canim bencede insAllahGaliba yarın olacak bu iş
Canik.ben doğum.kontrol.hapinkullanmak.istemiyorum artikk..benim annem.meme kanseriydi babam akciğer kanseriydi. vücuduma hormon almak istemiyorum dedim doktora oda ozamn bu şekilde bı yol izlicez dedi . Alltan ultrasyon çekilir gibi girilecek iğneyle içi bosaltilcakmisCanım kist ilaçlarla kendi kendine geçer dime yani boşaltma nasıl olacak
Analdim canım rabbim şifalar versin hepinize sanada kolaylıklar versin insAllah güzel geçer acısızCanik.ben doğum.kontrol.hapinkullanmak.istemiyorum artikk..benim annem.meme kanseriydi babam akciğer kanseriydi. vücuduma hormon almak istemiyorum dedim doktora oda ozamn bu şekilde bı yol izlicez dedi . Alltan ultrasyon çekilir gibi girilecek iğneyle içi bosaltilcakmis
Amin canım teeekurler. Şükür ki bı tane yavrum var ikinci içinde cabalicaz bakalım nasipAnaldim canım rabbim şifalar versin hepinize sanada kolaylıklar versin insAllah güzel geçer acısızişlerin bir an evvel hallolsun sen bile anlama rabbim kolaylıkla geçirsin sürecini
AminAnaldim canım rabbim şifalar versin hepinize sanada kolaylıklar versin insAllah güzel geçer acısızişlerin bir an evvel hallolsun sen bile anlama rabbim kolaylıkla geçirsin sürecini
Olcak canım rabbim nasip eder inanıyorum ben yakın zaman da iyi ki gittin gitmesen bilmeyecek tinAmin canım teeekurler. Şükür ki bı tane yavrum var ikinci içinde cabalicaz bakalım nasip
İns canimmAmin
Olcak canım rabbim nasip eder inanıyorum ben yakın zaman da iyi ki gittin gitmesen bilmeyecek tin
Yakın 17 18 olur koyulma varBu ay daha geç yumurtlama olacak galiba canim
Ilac tedavisi uygulayacak sanırım sonrasında doktor kontrolünde mi yumurtalık takibi yapacaksınızCanım net konuşmadık daha fakat kistin içi bosaltcak sonrada hamile kalmam için bı yol izlencek. Doktor amh ve tümör marker sperm sonuçlarını beklliyor sonra tam şekilde konusvaz dedi
Ayyy insallah canim sol kasigim da ağrı var zateb o sebepten muhtemelenBen hiç yumurtlama zamanı hissetmediğim
Yarında yada ertesi günde olur canim bencede insAllah