Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım net konuşmadık daha fakat kistin içi bosaltcak sonrada hamile kalmam için bı yol izlencek. Doktor amh ve tümör marker sperm sonuçlarını beklliyor sonra tam şekilde konusvaz dedi
Canım kist ilaçlarla kendi kendine geçer dime yani boşaltma nasıl olacak

Canım kist ilaçlarla kendi kendine geçer dime yani boşaltma nasıl olacak
Canik.ben doğum.kontrol.hapinkullanmak.istemiyorum artikk..benim annem.meme kanseriydi babam akciğer kanseriydi. vücuduma hormon almak istemiyorum dedim doktora oda ozamn bu şekilde bı yol izlicez dedi . Alltan ultrasyon çekilir gibi girilecek iğneyle içi bosaltilcakmis

Analdim canım rabbim şifalar versin hepinize sanada kolaylıklar versin insAllah güzel geçer acısız işlerin bir an evvel hallolsun sen bile anlama rabbim kolaylıkla geçirsin sürecini

Analdim canım rabbim şifalar versin hepinize sanada kolaylıklar versin insAllah güzel geçer acısız işlerin bir an evvel hallolsun sen bile anlama rabbim kolaylıkla geçirsin sürecini
Amin canım teeekurler. Şükür ki bı tane yavrum var ikinci içinde cabalicaz bakalım nasip

Amin
Amin canım teeekurler. Şükür ki bı tane yavrum var ikinci içinde cabalicaz bakalım nasip
Olcak canım rabbim nasip eder inanıyorum ben yakın zaman da iyi ki gittin gitmesen bilmeyecek tin

Canım net konuşmadık daha fakat kistin içi bosaltcak sonrada hamile kalmam için bı yol izlencek. Doktor amh ve tümör marker sperm sonuçlarını beklliyor sonra tam şekilde konusvaz dedi
Ilac tedavisi uygulayacak sanırım sonrasında doktor kontrolünde mi yumurtalık takibi yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…