- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.241
Anladın demi sımdı artımed ne kadar hassas onda daha belirgindi esarp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım insAllahHadi hayırlısı inşallahh
Evet canım hassas ama ona kızgınım ya geçen ay hüsran oldu yani ondanAnladın demi sımdı artımed ne kadar hassas onda daha belirgindi esarp
Gönlünce olsun canım benim seninde insAllah tez zamanda gönülden söyledim vakit saat gelince insAllah canımYumurtlama olmadığı ay adet geç mi olurmuş bunu ilk defa ı
Benm annem 8 tane doğurmuş gidip sorsam yumurtlama günleri die bilmez bana da kızar öyle şeyleri kafaya takma diye.geçen bi arkadaşımı sordu hamilemi die eşi görevelere gidip geliyormuş çok az yanımda oluyor o yüzden olmuyor çocukta diyor dedim yanında çok kalmasına ne gerek var çocuk bir günde olur diyor ah anneeee kızın her ay farklı taktikler araştırıyor olmuyor işte
Ahh inşallah sizinde benimde gönülden isteyen herkesin bi an önce kucakları dolsunGönlünce olsun canım benim seninde insAllah tez zamanda gönülden söyledim vakit saat gelince insAllah canım
Burda belli
Tekrardan mi yumurtluyosun acaba canim degerlendir sengene deBenim testler
Evet canım yumurtlama.olmadigi zaman adet geç olurmuş doktor öyle demiştiYumurtlama olmadığı ay adet geç mi olurmuş bunu ilk defa duydum
İnsAllah canım insAllah sende de vardır buradaki herkes dede vardır da bu ay güzel kapatalım Aralık
Gözün aydın canimmm
Canım gözün aydinnnnn çok sevindim.hepinizeeeEki Görüntüle 2976506
Burda belli mi
Emosummmm sen nerdesin ya nasılsın iyi misin canim adet oldun dime canım sen teşekkürler canım ama geçen ay da böle seler oldu bende beni kandırdı testler bakalım bubay nasipse oldu heraldeGözün aydın canimmm
Belkide yine yumurtldım değerlndrdim sabah inşallah olurTekrardan mi yumurtluyosun acaba canim degerlendir sengene de
İyiyimm canım tedavi olcam onla uğraşıyorum adet oldum tabikkiEmosummmm sen nerdesin ya nasılsın iyi misin canim adet oldun dime canım sen teşekkürler canım ama geçen ay da böle seler oldu bende beni kandırdı testler bakalım bubay nasipse oldu heralde
Hayırlısı olsun canım hakkında insAllahProf gittim. Amh ve sperm testi istedi ona göre bı tedavi belirlenecek. Hormon ve tam kan sayimim iyi çıktı bakalimmm
İns bu sefeerki doğrudur canimEmosummmm sen nerdesin ya nasılsın iyi misin canim adet oldun dime canım sen teşekkürler canım ama geçen ay da böle seler oldu bende beni kandırdı testler bakalım bubay nasipse oldu heralde