- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.221
Çıkar canım aynenMerhabalar bende test yaptım çizgi göremedim ama adetim cumartesi olacaktı hala olmadım heyecan sardı birazyumurtlama günümü geçeli 13. Gün bugün kan testinde varsa çıkar mı kızlarr..? Sizce..
Tmm cnm saol öle yapımAzıcık bi dursun bi daha cek benim de sonra dan belirdi ilk yapınca hemen yok dediydim goremedim bide varya flası acıp testi üstüne tuttu mu da belli oluyo neler ögrendim surda
Teşekkür ederim acilde kan veriliyormuş aradım eşim götürürse bilmiyorum baktırayım ozamanCıkar canım 10 günde kana geciyo zaten
Evet varmış dahaBenim daha çooook var 10 Ocak
Ayy var bence okyanusunki gibi silik hayırlısı olsun canım bence var
İnşallah sağlıkkka gelir canımm hayırlısı olsun
Kan da çıkar canım cıkmazsa yokturTeşekkür ederim acilde kan veriliyormuş aradım eşim götürürse bilmiyorum baktırayım ozamaneğer kanda görülmezse kesin negatif mi oluyor canım
Var canım ilk hemen bakınca bende hiç yok sanmıstım o yüzden biraz bekle dedim varOKYANUS302 BEKLEMİS HALİ 10 DK
Daha günün var canım senin baya ondan cıkmaz dün ben de de bısey yoktuİnşallah sağlıkkka gelir canımm hayırlısı olsunne kadr gecmişti adetin ben yaptım az önce negatif
Canım iş çökmüş düşünüp kafayı yemeye vakit yokmuş o yüzden her birlikte olmaya bir çocukVala canım eskiler olemis ya ama hormonlu yiyecekler yokmuş yani her şey daha doğal şimdi ne yesek hormon vs dengemiz bozuluyor yani
Kesinlikleeee canım katiliyorum sana haklısınCanım iş çökmüş düşünüp kafayı yemeye vakit yokmuş o yüzden her birlikte olmaya bir çocukbizde düşüne düşüne olanı yok ediyoruz
Aminnnn insAllah canım heyecan yaptım vala ama bakalımBu ay bol bereketli gecsın insallah herkesin göbüşler dolsun
Bekliyoruz canım habire test testSelam kızlaar nasılsınız hamiş olan var mı? Benim kızım hasta o yüzden sık sık giremiyorum. Ben hala yumurtlamadım
Yumurtlama olmadığı ay adet geç mi olurmuşGünaydın hanımlar bugün adet gecikmesinin birinci günü. Dün adet gunumdu test yaptım negatif. En son adete 3 gün kala kan verdim 2.30 çıkmıştı. Ayrıca bu ay doktor yumurtlama.yok dedi adetin gecikmesin zamainda ol diye duphaston verdi. Adetin16.gunu kullanmaya başladım bı hafta oldu biteli ama hala kanama falan yok. Adetimin zamaninda hatta erken bile gelmesi gerekmez miydi napcam bilmiyorum
Ağzından bal damlıyor vala canım ya geçmediki 28 gösteriyor varmı yokmu diye attım az önce bilmiyorum ki canımİnşallah sağlıkkka gelir canımm hayırlısı olsunne kadr gecmişti adetin ben yaptım az önce negatif
Hadi hayırlısı inşallahhBekliyoruz canım habire test test
Yumurtlama olmadığı ay adet geç mi olurmuşGünaydın hanımlar bugün adet gecikmesinin birinci günü. Dün adet gunumdu test yaptım negatif. En son adete 3 gün kala kan verdim 2.30 çıkmıştı. Ayrıca bu ay doktor yumurtlama.yok dedi adetin gecikmesin zamainda ol diye duphaston verdi. Adetin16.gunu kullanmaya başladım bı hafta oldu biteli ama hala kanama falan yok. Adetimin zamaninda hatta erken bile gelmesi gerekmez miydi napcam bilmiyorum
Benm annem 8 tane doğurmuş gidip sorsam yumurtlama günleri die bilmez bana da kızar öyle şeyleri kafaya takma diye.geçen bi arkadaşımı sordu hamilemi die eşi görevelere gidip geliyormuş çok az yanımda oluyor o yüzden olmuyor çocukta diyor dedim yanında çok kalmasına ne gerek var çocuk bir günde olur diyorKesinlikleeee canım katiliyorum sana haklısın