- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.101
Ayyy inşallah canımm ağzından bal damlıyoİnanıyorum bu ay sağlıklı gebelik yaşayacaksın
Senin bat ne zamandıAyyy inşallah canımm ağzından bal damlıyo
Daha var benim bata 31 aralıkSenin bat ne zamandı
Hiç belirti vs bşy var mı pekiDaha var benim bata 31 aralık
Canım var da belirtiler aynı ki hemen hemen bel agrım kasıklrmda tuhaf agrı var geçen ayki gibi geçen ay daha erken yumurtladm bu ay 20. Gün oldu belki adet agrısı çünkü altı gün heveslenmk istemiyorum işteHiç belirti vs bşy var mı peki
Aynen benimde öyle göğüslerde ağrı aşırı gaz ve idrara çıkma varCanım var da belirtiler aynı ki hemen hemen bel agrım kasıklrmda tuhaf agrı var geçen ayki gibi geçen ay daha erken yumurtladm bu ay 20. Gün oldu belki adet agrısı çünkü altı gün heveslenmk istemiyorum işte
Sennki ne zmn bat inşallah hamileyzdr yaaAynen benimde öyle göğüslerde ağrı aşırı gaz ve idrara çıkma var
22 aralıktı benimSennki ne zmn bat inşallah hamileyzdr yaa
Geçmiş ya test yapsana22 aralıktı benim
Günaydın kuzum öyle yap inşallah gelmez iki gün sonra yaprsn ama sen zor durrsn Benddn söylemesiGünaydın kızlar ben de bugun de bısey yok hcg de adet olmazsam bi daha o zaman bakarım yazım dedim
Yumurtlma zamanı adeti etkiliyormuSalı koyuydu carsamba silikdi carsamba yumurtladıysam bugun 11 günüm yoksa da yok ne yapalım eger dediğim gibiyse adetim 1 gün gecikmeli gelebilir 29 olabılır ama ben zaten test yapar kontrol ederimyazarım yine
Yok canım ben 4 gündür bakıyorum zaten elimde de test olunca bakarım yazarım yineGünaydın kuzum öyle yap inşallah gelmez iki gün sonra yaprsn ama sen zor durrsn Benddn söylemesi
Etkiliyo 14 gün sonra oluyosun yumurtlama danYumurtlma zamanı adeti etkiliyormu