- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.981
Evet canım 3 gün geçtiBat geçiyor dime senin
Evet canım haklısınSaçmalama lütfen ümidi kestin de ne oldu döllendi sonuc da yumurtan olcak ümitsizlik yok
22 siydi kuzumSenn ne zmndı adetin fatmazel
Test yapsana yaa merak ettim yok mu elindeEvet canım 3 gün geçti
Yapacağım bir kaç gün daha geçsinTest yapsana yaa merak ettim yok mu elinde
Kız niye test yapmiosun canımEvet canım 3 gün geçti
Bi an heyecanlandımYok canım ovulasyon
Cıkma ihtimalin var labaquik gıre artımed ve prodüktör early cok hassas ben de hiç bi sey yok attım ama benim 15 16 oldu yumurtlama erken daha test için ama duramıyorumYumurtlama 8 ila 14 Aralık arası idi canım
Sen de atsana canım testini labaquik bence aslında en iyisi bu artımed insanı üzüyor ya çıkıp çıkıp olmuyor
Pazartesi bi daha yap ben de yapcam 16 yumurtlama olduysa carsamba da adet olabılırım ben takvim 29 gösteriyo ama yakın oldugu için varsa vardır yoksa yoktur yani
Ah durabilsek işte bende elimde vardı yaptım sabahın ışıklarındaCıkma ihtimalin var labaquik gıre artımed ve prodüktör early cok hassas ben de hiç bi sey yok attım ama benim 15 16 oldu yumurtlama erken daha test için ama duramıyorum
Aynne yeter ya varsa var yoksa yok dimePazartesi bi daha yap ben de yapcam 16 yumurtlama olduysa carsamba da adet olabılırım ben takvim 29 gösteriyo ama yakın oldugu için varsa vardır yoksa yoktur yani
Uyandığımdan beri evde ne kadar tatlı varsa yedim :) şimdi de midem bulanıyor o kadar çok yedim kiBende yumurtlamadan sonra 10.gun yaparım heralde 12.gun yaparım bir de regl günü kısmet artık
E var çizgiEki Görüntüle 2976100 buda sabah ki testim suya tutmuş halim bu testler bende kafa yaptı
Çöpten çıkarıp baktım kız koyulaşmışTestin koyulasmıstır yapda atsana
Evet var canım geçen ayda bile yaptı bana çizgi var ama kanda çıkmamıştı bakalım bekleyip göreyimE var çizgi
İnşallah vardır. Sağlıkla gelirEvet var canım geçen ayda bile yaptı bana çizgi var ama kanda çıkmamıştı bakalım bekleyip göreyim
Saatine dikkat ediyor musunuz testin. Birde sıvı alımınaBen de hala yumurtlamadım, ya da testte çıkmayacak derecede az yumurtladım