Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama 8 ila 14 Aralık arası idi canım
Cıkma ihtimalin var labaquik gıre artımed ve prodüktör early cok hassas ben de hiç bi sey yok attım ama benim 15 16 oldu yumurtlama erken daha test için ama duramıyorum
Sen de atsana canım testini labaquik bence aslında en iyisi bu artımed insanı üzüyor ya çıkıp çıkıp olmuyor

Cıkma ihtimalin var labaquik gıre artımed ve prodüktör early cok hassas ben de hiç bi sey yok attım ama benim 15 16 oldu yumurtlama erken daha test için ama duramıyorum
Ah durabilsek işte bende elimde vardı yaptım sabahın ışıklarında e sonra yattık tabi kalktım net 2 çizgi yani bariz var sonra suya tuttum gitmedi zaten öle canım karnım ağrıyor bı yandan bende de bu ay olmazsa zaten bende da bakmicam buralara stres oluyoruz bida floya bakmicam adet gelene kadar gelirse olmuşum işte demektir stres çok yapiorum gereksiz biliyorum ama elde değil malesef hayirlisiyla hayırlı haber alalım hepbirlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…