Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaaaa orda çizgi görüyorum ben
Ah canım ya var dediler herkes test yaptım kanda çıkmamıştı bu geçen ayki zaten ama sabah yaptım gene böle çıktı suya tuttum onuda attım canim silinmedi zaten de artık bu artımed guvenemiyorum zaten sinir oldum ya ama insAllah vardır canım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim

Halen varmış kız
Öbür aya sakladım
Canım silik milik gözüküyo bu yeni mi yaptın artımed cok hassas ben labaquik de bısey goremedim bak bugun pazartesi bakcam bide

Silik de olsa var bence yumurtlaman ne zamandı ya

Bu test için çok hassas diyorlar canim aslında ne kadar var regl gününe bariz var gibi duruyor

Öbür aya sakladım

Canım silik milik gözüküyo bu yeni mi yaptın artımed cok hassas ben labaquik de bısey goremedim bak bugun pazartesi bakcam bide
Evet canım artımed ya anlamıyorum silikde olsa gösteriyor heves ediyor insan sonra çıkmıyor ya ama hiç çıkmaz diolar olmasa yani gecen ay husrandi zaten de bu ayda buna guvenmedigim için inanmıyorum canım ya

Testini karartim çizgi var ya ne bilim artık biz mi hayalden görüyoruz yoksa gerçekten varmi anlam veremedim
Canım ya saol evet ben yakından daha net görüyorum ki buradan da belli bu bide suya tuttuğum halı canım senin kararttigin ay insAllah ama geçen aydan sonra inanasim gelimiyor ki

Öbür aya sakladım

Sen de atsana canım testini labaquik bence aslında en iyisi bu artımed insanı üzüyor ya çıkıp çıkıp olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…