Sen ne anlatıyon be abla, gözünü seveyim be abi.Sadece başkalarının yorumunu büyük yazmaya devam edeceğim , kendi sorumda değil. :)
Hahaha keşke en iyi cevabı seçme şansımız olsaydı buna güldüm iyiydiSen ne anlatıyon be abla, gözünü seveyim be abi.
Uyumlu uyum sağladı bile atar yapmaya başladıYani neden bu kadar kafaya takıyorsunuz bu banlama olayını onu anlamadım :) banlanmış olmak ne kadar umurumda sence ? İlk defa girdim hayatımda bu siteye herşeyi doğru yapmak zorunda değilim, ister banlayın ister banlamayın banane. Herkes neden bu kadar kafaya takıyor onu anlamış değilim
Aramıza hoş geldiniz? Yas kaçBenim burda ilk günüm , mesajlar gerçekten hiç silinmiyor mu ? Neden peki ? Öyle merak ettim ?
Siz ne zamandır burdasınız sitenin size kattığı şeyler neler oldu ?
Aramıza hoşgeldiniz, ışığa doğru yürümüşsünüz ne mutluBenim burda ilk günüm , mesajlar gerçekten hiç silinmiyor mu ? Neden peki ? Öyle merak ettim ?
Siz ne zamandır burdasınız sitenin size kattığı şeyler neler oldu ?
Ona bişey değil se cevap vermezsiniz.Ben 19 sene oldu buraya geleli.(2004 de geldim)Pardon bi sey sorucam, ben de merak ettim de, size ne?
Size bir sey demedim, mesajlarin neden silinmedigini kayit olurken site kurallarindan okuyabilirdi.Ona bişey değil se cevap vermezsiniz.Ben 19 sene oldu buraya geleli.(2004 de geldim)
Hahahaha öyle oldu sanırımUyumlu uyum sağladı bile atar yapmaya başladı