Hahaha ne diyelim umarım bağlanırım yanlıs yaptıysam ve hakkettiysem buna takılmanın anlamı yokgüzel şeyler elde etmişsiniz güzel
.
yazili kavga ederken seri olma hizim artti, karsidakini bloke edecek cevapları tak tak verebilme kabiliyeti kazandim, kaos yoksa kaos cikarma özelliği yuklendi falan filan.
ayricaaaaa burasi bdv! Yani bir derdim var bölümü, sohbet bölümü değil, umarim banlanirsiniz.
yazili kavga ederken seri olma hizim artti, karsidakini bloke edecek cevapları tak tak verebilme kabiliyeti kazandim, kaos yoksa kaos cikarma özelliği yuklendi falan filan.
ayricaaaaa burasi bdv! Yani bir derdim var bölümü, sohbet bölümü değil, umarim banlanirsiniz.
Hahahaha tabikisiiiYarışmacı arkadaşlara başarılar da diliyor musun?
BanadaKonu basliginin uzunlugu ve isim bana zorunluyu hatirlatti
O kimdi?Banada
Pardon bi sey sorucam, ben de merak ettim de, size ne?Benim burda ilk günüm , mesajlar gerçekten hiç silinmiyor mu ? Neden peki ? Öyle merak ettim ?
Siz ne zamandır burdasınız sitenin size kattığı şeyler neler oldu ?
Ben büyük harflerle yazmayı seviyorum , küçük yazmazsam mesajlar mı silinir ?Profilindeki mesaj yazma kısmına girince 3 defa kış kış mesajlar kışkış yazınca siliniyor canım hepsi. Hepsi küçük harfle olacak ama ona dikkat et.