- 6 Aralık 2018
- 6.693
- 15.591
- 248
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Hak etti amma napimkızı paramparça ettin hala sinirin geçmemiş
Benim yazdıklarımı da gördün mükızı paramparça ettin hala sinirin geçmemiş
Kendisini dürüstçe elestiremedigi için .Mesele tam da bu. Bakıyorum kadın iki hafta önce dünyanın en saçma konusunu açmış. 1 gün sonra başka konularda Sokrates oluyor. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
valla benAllah aşkına kocasına sovulunce rahatlamayan kac kisi var ahsha
VarAllah aşkına kocasına sovulunce rahatlamayan kac kisi var ahsha
gördüm sen bayıltmışsın cle de defalarca bıçaklayıp parçalara ayırmışBenim yazdıklarımı da gördün mü
Ayyy evdeki öküze tek kelime laf ettirmiyor kadın ama patronu çok çalıştırıyormuş falan.Öyle bir konu vardı,hatırladın mı?Kadın hamileydi.Sövdurmek icinmi
Var
Bugün bi konuda gördüm. Biri demiş ki kocanda iş yok. Konu sahibi kocama öyle diyemezsin bi kere demiş. Halbuki kocası yüzünden kayınaileyle yapışık ikiz olmuşlar
Hakettiğim ilgiyi kıskanıyorsun.
Al verdim şukunuHakettiğim ilgiyi kıskanıyorsun.
EvettAyyy evdeki öküze tek kelime laf ettirmiyor kadın ama patronu çok çalıştırıyormuş falan.Öyle bir konu vardı,hatırladın mı?Kadın hamileydi.
kız napsın bandan kafasını kaldıramıyo
Ben goremedim. Döndüm baktim da. Kiz kardesli konu demiBenim yazdıklarımı da gördün mü
Hayır cinsellikteki konuBen goremedim. Döndüm baktim da. Kiz kardesli konu demi
yav desene gördüm evet çok güzel ayar vermişsin falanBen goremedim. Döndüm baktim da. Kiz kardesli konu demi
Adam evde malak gibi yatıyor,kadın hamile haliyle bütün evin işi gücü,bir de çalışıyor.Bir saatlik uykuyla ise gidiyorum,patron çok anlayışsız falan diyordu
Aslında bazen bilerek banlanıyorum. Buraya çok takilmaktan işime konsantre olamıyorum.kız napsın bandan kafasını kaldıramıyoB Burhan Burhanitto da çok hazır cevap bütün üyelere ağzının payını veriyo hep
dur ya iki dk. titremeyelimBacımsu keşke mizah bölümüne mi açsaydın konuyu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?