Burda kaynanasına rövaşata çekenler çeşit çeşit konu açanlar başkalarının konularında neden Sokrates?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir de şey var, tepki gostericem derken konu sahibinin eşine anasina bacisina sovenler hızını alamayanlar
Bir de şey var konudan konu sahibinin alakasız seylerine kadar analizde bulunanlar

Bir de şey var konudan konu sahibinin alakasız seylerine kadar analizde bulunanlar
Sorma bi üye var isim vermiyorum ama anlarsın bence kim olduğunu. Müge Anlı gibi her konuda,konu açan kişinin tüm kronolojisini ortaya döküyo,soy ağacına kadar

bir de şey var, tepki gostericem derken konu sahibinin eşine anasina bacisina sovenler hızını alamayanlar
ya kadın çocuklu olmanın zorluklarından bahsetmiş kız kardeşi de bakımsızsın demiş e napalım sövmeyelim mi

Mesele tam da bu. Bakıyorum kadın iki hafta önce dünyanın en saçma konusunu açmış. 1 gün sonra başka konularda Sokrates oluyor. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

Mesela ben.
Kocamla hergun düello yapariz uyku oncesi rutinimiz bu.herkese bosan derim ama ben bosanmam.
Aa bi dk benim kocam yok ki

Bugün patronuna sövdurtmek isteyen bir üye vardı.
ben de az önce denk geldim biri de kocasına sövülünce rahatlıyomuş siz böyle deyince iyi hissediyorum gibi bişi demiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…