- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Mübarek günde bari iftira atma zındık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mübarek günde bari iftira atma zındık
Bir de şey var konudan konu sahibinin alakasız seylerine kadar analizde bulunanlarbir de şey var, tepki gostericem derken konu sahibinin eşine anasina bacisina sovenler hızını alamayanlar
O kadar mı kötü?Benimkini ödünç verebilirim,ama geri alma konusunda garanti vermiyorum.
Yok yok çok severim kayninitoşumu.O kadar mı kötü?
Neyse sabret ramazan 1 ayHe ya bazılarıda çok acımasız oluyor amma
Ben ramazan vesilesiyle kendimi biraz daha törpülemeye karar verdim mesela
Sorma bi üye var isim vermiyorum ama anlarsın bence kim olduğunu. Müge Anlı gibi her konuda,konu açan kişinin tüm kronolojisini ortaya döküyo,soy ağacına kadarBir de şey var konudan konu sahibinin alakasız seylerine kadar analizde bulunanlar
Hayır ben artık daha pozitif bir üye olmaya karar verdimNeyse sabret ramazan 1 ay
ya kadın çocuklu olmanın zorluklarından bahsetmiş kız kardeşi de bakımsızsın demiş e napalım sövmeyelim mibir de şey var, tepki gostericem derken konu sahibinin eşine anasina bacisina sovenler hızını alamayanlar
Daha az önce döööştün Allah'tan korkHayır ben artık daha pozitif bir üye olmaya karar verdim
O hangi konu ya?ya kadın çocuklu olmanın zorluklarından bahsetmiş kız kardeşi de bakımsızsın demiş e napalım sövmeyelim mi
O başka abi. Kendine bakmadan millete ahkam kesiyor. İki yüzlülüğe tahammülümüz yoktur noktaDaha az önce döööştün Allah'tan kork
Bugün patronuna sövdurtmek isteyen bir üye vardı.ya kadın çocuklu olmanın zorluklarından bahsetmiş kız kardeşi de bakımsızsın demiş e napalım sövmeyelim mi
kız yakma beni banlanırım kıyamam bi de kardeşi diye bişi dememiş ben de kardeşinle ilgili konu açsaydın da linçleseydik dedimO hangi konu ya?
Bak bu hak etmiş meselakız yakma beni banlanırım kıyamam bi de kardeşi diye bişi dememiş ben de kardeşinle ilgili konu açsaydın da linçleseydik dedim
Nerde lütfen söyleyinBugün patronuna sövdurtmek isteyen bir üye vardı.
Mesele tam da bu. Bakıyorum kadın iki hafta önce dünyanın en saçma konusunu açmış. 1 gün sonra başka konularda Sokrates oluyor. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
ben de az önce denk geldim biri de kocasına sövülünce rahatlıyomuş siz böyle deyince iyi hissediyorum gibi bişi demişBugün patronuna sövdurtmek isteyen bir üye vardı.
kızı paramparça ettin hala sinirin geçmemişO başka abi. Kendine bakmadan millete ahkam kesiyor. İki yüzlülüğe tahammülümüz yoktur nokta
ben de az önce denk geldim biri de kocasına sövülünce rahatlıyomuş siz böyle deyince iyi hissediyorum gibi bişi demiş
Sövdurmek icinmiBugün patronuna sövdurtmek isteyen bir üye vardı.